ForretningIndustri

Sådanne usædvanlige elevatorer: bil teknisk udstyr

Det er ikke nogen hemmelighed for nogen, at elevatorer gør det lettere at betjene mobil transport. De tekniske midler, som er en speciel løftemekanisme, gør det muligt for en person at lette og forenkle udførelsen af en opgave, der først og fremmest er forbundet med øjeblikket for uhindret adgang til forskellige steder i et motorkøretøj uanset dens design.

Hvad er bilhejsene?

På markedet for teknisk udstyr er der et stort udvalg af forskellige specialbyggede og fremragende på princippet om handling af billøfter. Betydningen af tilstedeværelsen af et sådant hjælpeværktøj på SRT er uvurderligt stort. I forbindelse med garageudstyr er det nødvendigt at tage højde for hovedpunktet for en sådan virksomhed, og især: hvilke typer arbejde vil værkstedet producere? Selvfølgelig vil den optimale løsning være en elevator, som er i stand til at opfylde de universelle parametre for brug. Under hensyntagen til den forventede specifikke type tjenester, der udføres af SRT, skal modificeringen af de tekniske tekniske midler svare til formålet så meget som muligt og udtrykke den operationelle karakters kvalitative evne. Lad os finde ud af, hvilken type bilelifte der er, hvor og for hvilket formål?

To-post-enhedstype

Dette er den mest almindelige variant af udstyr, som i vid udstrækning er brugt på grund af det universelle driftsprincip. Køretøjet opretholdes i en suspenderet tilstand ved hjælp af nogle gange forskellige i designet af glidende poter. Løfte kan udføres af en anden type drev: elektromekanisk eller elektrohydraulisk. Det er også nødvendigt at tage højde for enhedens bæreevne. Ubetinget fordel er det "uplatformede" design. Bilelevatorer af denne type er mest effektive i drift. For eksempel: diagnostik, reparation og vedligeholdelse udføres under ganske behagelige forhold.

Fire-post løfteanordninger

Mest af alt er denne type udstyr gældende for lastbiler. Den konstruktive funktion ved denne elevator er fire parvis sammenkoblede stativer, som gør det muligt at skabe gunstige betingelser ikke kun til diagnostik og reparation, men også at kontrollere installationsvinklerne og justere (sammenbrudte) hjulene. Det er vigtigt at vide, at længden af platformen altid tages i betragtning ved servicering af lastbiler. Den mest acceptable er størrelsen, som udtrykker den samlede længde på hejsen 4,6-5 m. Det er værd at bemærke, at den fire-post billøft, hvis pris er et sted mellem 2.000 og 5.000 $, er meget populært. Den eneste ulempe i enheden er tilstedeværelsen i konstruktionen af tværgående jumpers, som undertiden betydeligt hæmmer mekanikernes arbejde.

Saks type løfteanordning

Et sådant udstyr kan effektivt løse et rumligt problem, da det installeres i et niveau med et gulv og i en foldet stilling, tager det praktisk taget ikke plads. For professionel diagnostik og reparation af suspensionen anvendes kun sakseløfteren. Også kompetent ved hjælp af dette udstyr er problemerne forbundet med styring af bilen. Konstruktiv grundighed og praktisk værdi af denne type løfteanordninger realiseres i bærbare modifikationer, hvilket gør det muligt at anvende de nyttige egenskaber ved "saks" uden for servicestationens vægge. Det eneste negative er den høje pris for denne ændring.

Afslutningsvis

I denne gennemgang blev hovedtyperne af elevatorer overvejet. Til dato er sortimentet af sådant udstyr meget forskelligt og utrolig bredt i brug, hvilket af åbenbare grunde ikke kan afspejles nøjagtigt i denne artikel. Derfor, hvis de opnåede oplysninger ikke er nok for dig, skal du kontakte en kvalificeret tekniker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.