Kunst og underholdningFilm

Komedie "Det er My Boy": skuespillere og plottet.

Producer, forfatter og instruktør Sean Anders, som tegner sig for komedien "Vi er de Millers," sagde i 2012 at oprette en anden komedie. Det ser ud til, at en win-win situation, og en god cast havde at bringe det til lederne af den leje, men billedet blev undervurderet af kritikere, der ikke er publikum. Filmen "Det er My Boy" - er en nem og afslappet komedie, hvor selskabet kan tilbringe en god aften.

På grunden ...

En gymnasieelev i Massachusetts Donny Berger forelsker sig i en ny og smuk ung lærer og, som det viste sig, hans følelser er gensidige. Hertil kommer, at Mary selv ikke overholde de strenge regler og, uden at øje, hun forfører en teenager. På et tidspunkt, deres forhold bliver offentlig ejendom. Læreren af den mindre brug i 30 år går til fængsel. Historien synes at være enden, men filmen "Det er My Boy" (skuespillerne nedenfor) dette er lige begyndt. Efter alt, i fængsel viser det sig, at Mary var gravid, og Donny blevet far. Den fantastiske historie om fluer over hele verden, og mennesket bliver en berømthed, hvis liv var grundlaget for serien.

De næste atten år, han har en søn, som du kan, og efter myndighedsalderen, de skændtes og skiltes. Drengen, opkaldt efter Star Wars karakter, at ændre navnet og hans biografi, der ønsker helt at glemme fortiden.

År senere, blev han måske den mest succesfulde finansfolk af landet, og Donnie tilbringer sine dage på en stripklub i den regulære druk. At se sin søn på tv, besluttede han at etablere kontakt med ham, og sammen med sin likviditet. Men tiden er ikke den bedste - søn af forberedelserne til brylluppet, men med fremkomsten af uansvarlig far alt går galt. Sådan en lille baggrundshistorie for dem, der kommer til at se filmen "Det er My Boy". Skuespillere klaret sin opgave perfekt, fejlfrit vzhivshis i rollen. Og nu mere om dem.

Adam Sandler

Populær amerikansk komiker og skuespiller er født i New York, den 9. september, 1966 familien til en folkeskolelærer og en elektrisk ingeniør. Hans kald til at få folk til at grine, fandt han stadig i skole, og efter at trække ikke er støbt, konstant at deltage i forskellige produktioner, shows og projekter. Beskueren kender de mange roller i komedier, herunder "Klassekammerater", "Twins" og så videre. D. Filmen "Det er My Boy" omfatter hans arbejde ikke kun som skuespiller, men også en producent. Ikke svært at gætte på, at han fik rollen som en farverig og original far. Donny vandt berømmelse som teenager, og hun nød i sin ungdom, årene mistet deres iver og penge. Nu er han er en almindelig taber, tilbringe tid sammen med et glas spiritus i den anden klasse bar. Så han entusiastisk griber hans skæbne forudsat en ny chance for at være "oven vande." I filmen "Det er min dreng," skuespillerne til fuldt ud at nyde samarbejdet med en af de mest populære komikere.

Susan Sarandon

Amerikansk skuespiller og vinder af en Oscar "Oscar" dukkede op i filmen i en støttende rolle. Hun er i øvrigt ikke første gang, valgte rollen som lærer, forført hans elev. Det er bemærkelsesværdigt, at skuespillerinden har en masse popularitet og anerkendelse vundet efter 40 år. I historien, verdensfjern lærer otbyvshaya hans embedsperiode i slutningen af filmen vil blive genforenet med sit livs kærlighed.

Endi Semberg

På skærmen søn Adama Sendlera yngre end hans blot 12 år, som i princippet er næsten den samme historie, fordi i filmen er han stadig en teenager, elev på skolen. E. Samberg - komiker og skuespiller, samt vinderen af "Golden Globe" af den prestigefyldte pris. Den rolle, som den voksne søn ser meget harmonisk og overraskende, er det til en vis grad selv ligner faderen på skærmen. I historien, han voksede op, tog han et nyt navn, og Todd Peterson kom op med en anden biografi, hvorefter hans forældre blev på tragisk vis dræbt i eksplosionen. Todd efter alder skære båndene til sin far og holdt op med at tale med sin mor. Nu er han er en succesfuld finansmand og forberedelse til brylluppet. Hans planer og forventninger smuldrer som personlige liv med sin far tilbage. Men måske er det kun et midlertidigt fænomen, og alt hvad der sker - til det bedre.

Leyton Mister

Hun er kendt som en model, sanger og skuespiller, primært på rollen som unge i den populære tv-serie "Gossip Girl". Rolle lunefuld, forkælet og arrogant pige stak ganske fast. Men i det virkelige liv, Leighton havde en ganske hård tid. Hendes forældre var medlemmer af en kriminel gruppe er involveret i salg af narkotika. På det tidspunkt, da de blev anholdt, den fremtidige skuespillerinde mor var allerede gravid. Før hun blev løsladt, baby datter boede hos sin bedstemor. Allerede i en alder af 11 begyndte hun sin karriere som model.

I filmen, Leighton spiller hovedpersonen af bruden. Uangribelig skønhed, når du ser den "fortabte" far nægtede at acceptere det. Men i sidste ende var det ikke klart, om hånden og derudover forræder.

Enhver, der ønsker at fordrive tiden, mens du ser filmen en behagelig og afslappet, anbefaler vi komedie "Det er My Boy". Skuespillerne og deres spil er meget overbevisende, det arbejde besætning er også god. Alt dette tilsammen har skabt en interessant og let komedie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.