Nyheder og SamfundKultur

Rorschach Mask: hvordan man laver dine egne hænder

Mange fans af forskellige historier superhelte Medvirkende hørt om sådan en karakter som Walter Kovacs, eller som det kaldes, Rorschach. Ud over interessante biografier og spændende arrangementer, hvor han deltog, mere end mindeværdige personlighed Rorschach? Masken han bar, havde en særlig egenskab. Hvad mener vi nærmere i denne artikel.

Hvem er Walter Kovacs

Er en fiktiv karakter. Han var hovedpersonen i tegneserien titlen "Keepers". Senere kom den filmatisering af den samme film. Ifølge historien, skæbne Kovacs identificeret ét tilfælde. Walter vidne til mordet på en lille pige, hvis krop sindssyg efter hendes død, fodres til hundene. Hero rasende hakket spaltekniven morder.

Efter denne hændelse, Walter blev en kompromisløs fighter mod det onde. I løbet af sit liv, sammen med holdet, han har udført retfærdighed til mange kriminelle. I slutningen af historien, der ikke ønsker at gå på kompromis og der ses bort livsfare, Walter Kovacs dør.

Rorschach maske

Det maske Walter var hans varemærke. Da helten var en politimand, desperate for at opnå noget med lovlige midler, blev han iført en maske, der skjuler sit sande ansigt. Således var han i stand til at redde verden fra det onde af deres måder, som ikke altid var i overensstemmelse med loven. Rorschach maske var lavet af et specielt materiale og havde en usædvanlig mønster i form af kontrasterende mørke pletter på en hvid baggrund. Hun har en vidunderlig egenskab til at skifte farve, som uden tvivl trække opmærksomhed. Hero var så tæt forbundet med hans maske, anses han hende sit sande ansigt.

Mønstrene på masken til fælles med de berømte pletter af testen schweiziske psykolog Hermann Rorschach. Disse tegninger kaldes Rorschach pletter - de bidrager til at udforske den menneskelige psyke og dens lidelser. Ifølge psykologen teori, afhængigt af hvilken slags billede ser man i vage klatter afgørende træk i hans personlighed. Samme symmetriske og fuzzy, der har en bestemt form og pletter var på masken Walter Kovacs.

De opererer princippet om masken

Hvordan maske af Rorschach? På trods af den fantastiske optiske effekt, at princippet om operationen er ganske enkel maske. Der er en særlig termokromatisk blæk, som giver dig mulighed for at lave en dynamisk billede. Den omstændighed, at malingen skifter farve (fra sort til hvid og omvendt) afhængigt af temperaturen. Tærskeltemperaturen som reagerer komponent er 30 °.

Synes således maling og forsvinder i synkronisering med vejrtrækning person. Det viser sig, at masken af helten "Guardians" - er ikke de specielle effekter og computergrafik. Rorschach Mask - ganske muligt idé, som selv kan implementeres uafhængigt af hinanden. Hvad er mest overraskende - at foretage en sådan maske vil ikke være svært.

Rorschach maske deres egne hænder

Hvad skal jeg gøre denne maske derhjemme? Ganske lidt:

  1. Særlige termokromatiske tryksværte (sort pigment).
  2. Hvid maling på stof.
  3. Hvid maske i form af en strømpe (kan tværbindes ved det strækbare stof).

Bland sort termokromatisk pigment med en hvid maling, indtil homogen. At vælge et billede, uanset hvad vi ønskede at se på hans maske (du kan bruge blots af schweiziske psykolog test). Tegning på karton ønskede mønster i et sådant forhold, at det lå på masken i det område af dit ansigt.

Skåret tegning, anvender den på masken, og uddrage kredsløb. Mal forsigtigt skamplet vores maling (hvis ingen maske er i to halvdele, som du derefter syr og klar - er du nødt til at sætte et bræt under overfladen, hvor du vil anvende maling, så det ikke er trykt på den anden side). Det er mere bekvemt at anvende maling med en pensel af skum. Vi giver det tørre. Masken er klar! Nu hvor du ved , hvordan man laver en maske af Rorschach med deres hænder.

konklusion

Hovedpersonen i "Guardians" elskede meget. Fans beundrer hans mod og kompromisløs. Med masken af Walter alle kan føle sig som en superhelt, og besejre andre med sin usædvanlige udseende. Masken, i kombination med en dragt vil være en fordel at se på enhver maskerade. Det kan også overraske dine venner og kære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.