SundhedSygdomme og betingelser

Behandling af menisk: principper og metoder

Menisken konventionelt betragtes som en støddæmper af knæleddet, som gør det muligt at bevare fleksibiliteten i knæene og samtidig holde det i god form. Menisken kan opdeles i to dele - indre og ydre, som er inddelt mellem en tværgående ligament. Det skal bemærkes, at støddæmperen af knæleddet ofte udsættes for forskellige former for skader, heling af denne zone strækker sig alt for længe på grund af dårlig blodforsyning. Under alle omstændigheder skal behandlingen administreres menisk afhængigt af typen af skaden og sværhedsgraden af den fælles tilstand efter skade. Normalt er denne skade zone omfatter ligament brud og beskadigelse af overfladen, således ofte lider netop den indre menisk. Normalt spørgsmålet om, hvordan man behandler menisken, får professionelle sportsfolk som får beskadiget knæled kan være genstand for et direkte slag mod knæet, hvilket er typisk for spillerne, såvel som for gymnasterne på den uheldige drejning forudsat en bøjet knæ.

Den farligste ting i de beskadigede menisken , at med ham også beskadiget forreste korsbånd og den laterale tibia. Dette er en meget almindelig skade blandt atleter løbere, og efter det er ikke længere muligt at finde sted en fuld helbredelse. En forudsætning i hvert fald er en diagnostisk undersøgelse, hvis patienten var nogen klager til menisken. Behandle det med den nødvendige bør ske under tæt lægekontrol. Hertil kommer, kan i nogle tilfælde endda kræve operation efterfulgt af genoptræning opsving. Hvis behandling af menisken ikke sker på grund af det faktum, at diagnosen af sygdommen af hans udseende ikke var muligt i den indledende fase, betyder det ikke, at sygdommen vil trække sig tilbage. Desuden den seneste manifestation af symptomerne og behandling af tabt tid truer claudicatio og uudholdelige smerter i knæskallen.

Typisk for en fuld undersøgelse af knæleddet skader taget fat MR eller CT-scanning, derved hvis skaden er en langvarig, i alle tilfælde vil der være en rivning af vævet ved læsionsstedet. Normalt efter MRI patienten er overbevist om behovet for kirurgi, som vil være behandling af menisken.

Hvis vi taler om standard måder at forbedring af knæet, er det sjældent et tilfælde af undvære kirurgi. Når dette trin er normalt relativt langvarige procedure i henhold til lokal eller epidural anæstesi. Rehabiliteringen periode efter operationen blev afsluttet menisk afhænger af graden af knæskade. I gennemsnit rehabilitering er næsten fuldstændig efter to uger, når den opererede patienten er i stand til at bevæge sig uafhængigt uden fornemmelser af smerte og ubehag. Det er også muligt en mere konservativ metode til behandling, i tilfælde af skader er ikke alt for udtalt. Bære den med forskellige salver, mudder masker, fysioterapi og massage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.