Kunst og underholdningKunst

Odilon Redon: biografi og værker

Redon Odilon - fransk maler, grafisk kunstkritiker, betragtes som en af grundlæggerne af symbolik som strømninger i kunsten. Kommer fra en aristokratisk familie, blev Redon født den 22. april 1840 in Bordeaux.

Odilon Redon: biografi

Redon maleri fascineret siden barndommen. Arbejder 10-årige mester bragte ham berømmelse i umiddelbar nærhed, og en 15-årig ung mand begyndte at studere maleri professionelt (til at lære akvarel teknikker og de engelske kopi udskrives), under ledelse af den lokale kunstner Stanislaw Goren. Så for et stykke tid, han studerede i studiet af Gerome i Paris.

Odilon Redon var en meget tvivlsom person ikke tror på hans eget talent, der har bidraget til dens svage popularitet. I ét tilfælde blev da i 1868 et af hans malerier, der er godkendt af Kommissionen for Paris salonen, men kunstneren i sidste øjeblik noget skræmt og tog jobbet.

I Paris

Positiv ved Redon Odilon ramt af værnepligt (1870) og deltog i den fransk-preussiske krig: karakteren af den unge mand optrådte mangler selvtillid. En enorm indflydelse på den videre definition af levevis franskmanden havde et værk af Leonardo da Vinci, Ezhena Delakrua, Francisco Goya og Zhana Batista Kamilya Koro, samt kendskab og kommunikation med den berømte kurve Rodolphe vod. Efter krigen, Odilon Redon permanent flyttet til Paris, hvor han blev involveret i kul tegninger og litografier. Disse sort-hvide værker ( "sorte" - som er opkaldt dem selv en maler) blev udstedt på baggrund af en lille serie, "The Apocalypse af St. John," "In Dreams", "Kilder", "Edgar Poe", "Night", "Gustave Flaubert" "Blomster af det onde", "til ære for Goya", "drømme", "Temptation" (1879-1896 år).

Fantastisk verden Odilon

Odilon Redon på arbejde var stærkt præget af hans venskab med botanikeren Armand clave, har studeret planter og dyr kommunikation. Franske maler voldsomt rive med tanken om animation af hele naturen og følsomhed af planter. Dreamer par excellence, legemliggjort i maleri og tegning og åndelige fantastagtige billeder, Odilon Redon trak en masse og malet fra naturen. Først og fremmest, i værker af en talentfuld herre afspejles forårsager hans fantasi: en spiller med en enorm terninger på hans skuldre, eller planter med et øje og et menneskehoved. Tidsplanen for kunstneren viste billeder af verdens ondskab, det mest slående af som var et billede af en edderkop med et menneske, skadeligt smilende udseende. Parallelt hermed forfatteren trækker en streng og lyse billeder af børn, gamle mænd og unge kvinder, der passerer gennem disse subtile ting som renhed og åndelighed, visdom og adel af alderdom, kyskhed barndom.

Odilon Redon: malerier

Siden 1890'erne kunstneren i stigende grad vendt til farve, oliemaling og pasteller, malet væggene i klostre og villaer hundesyge, gjorde tegnefilm for gobeliner og dekorative skærm. Hans arbejde er centreret omkring den centrale motiver spøgelse verden, hvad enten det er et øje, en båd, en blomst, er blevet "ansigtet" af mennesket. Eller motiv oprindelsen af levende ting, med ankomsten af hvilken verden er fyldt med lidelse, vrede, misundelse, grådighed og død.

Blandt de karakteristiske værker kan skelnes arbejde "Cyclops" (1898), "Black Vase med blomster" (1909), "Kvinde blandt blomsterne" (1909), "Venus 'fødsel" (1910). Hans malerier 1900-1910 år er mere almindelige billede af blomster i vaser og kvinder blandt blomsterne. Odilon Redon indpoder sine værker med lys årsager brænder og glød maling, forsøger at finde en form for kunstnerisk udtryk, der kunne vække i fremviseren et ønske til at tænke og analysere.

Rettet til kunstneren, og klassiske temaer. Venus 'fødsel på samme lærred, som hvis går foran beskueren: hvis en bølge af livgivende energi, gudinden kommer fra havet skum.

Odilon Redon ofte fungeret som en kritiker i de trykte medier, at skyde skylden på impressionisterne og senere den romantiske billede af, hvad der foregår inde i personen. Han mente, at den interne fantasi overbevisende, hvis efterfulgt af de "livslove".

Den største i hele sin karriere gav en udstilling af fransk kunstner i 1913, som led i udstillingen New York Armory Show i New York.

Berømte maler døde 6 juli 1916 ved 76 års alderen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.