FormationVidenskab

Den store reformator af medicin Virhov Rudolf: biografi, videnskabelig aktivitet

I medicinens historie, der er ikke mange af hendes ministre, der skabte teorien om perspektiv, har gennemført en revolution i det system af viden. Det anses derfor for at være den reformator af Virhov Rudolf, tysk patolog. Medicin efter den cellulære teori det så dagens lys en ny begyndelse for at forstå den patologiske proces.

Uddannelse, ph.d. og magasinet basen

Virhov Rudolf blev født i 1821, i Shifelbeyne i Preussen (nu Svidvin, Polen). Hans far var en lille godsejer. I en alder af 16 Virhov Rudolf blev student på Berlin Medical Institute. Skolen han dimitterede fra i 1843. Efter 4 år, da han kun var 26 år gammel, Virchow fik sin doktorgrad. I løbet af denne tid arbejdede han som dissektor et af de største hospitaler i Berlin. Så Rudolfom Virhovym blev grundlagt et videnskabeligt tidsskrift kaldet "Archives of Patologisk anatomi." Han vandt straks stor popularitet i Europa, og også spillet en vigtig rolle i udviklingen af viden inden for medicin i det 19. århundrede.

Rapporten om situationen i det polske landskab

Det er mærkeligt, at i hans ungdom, under sin rejse til Øvre Schlesien, hvis formål var at fjerne årsagerne til "sulten" feber, der herskede der, Virhov Rudolf besøgte Pszczyna, Rybnik, Racibórz, samt en række omkringliggende landsbyer. Efter det, har han skabt en rapport, der klart er afbildet sanitære tilbageståenhed og fattigdom af den lokale polske befolkning. Rudolf forlangte at forbedre levevilkårene for disse mennesker, give uddannelse og lægehjælp. Han har publiceret denne rapport i tidsskriftet, hvis redaktør var.

Forskning inden for cytologi

I 1843, efter at forsvare sin doktordisputats, begyndte Rudolf at studere cellulære materialer. Virchow hele dagen veg ikke fra mikroskopet. arbejde truede sin blindhed udført med stor entusiasme. Som et resultat af hans arbejde, opdagede han i 1846 gliaceller (hvoraf omfatter hjernen).

Når Virchow netop er startet sine forskningsaktiviteter, der er udviklet hurtigt cytologi, dvs. videnskaben om celler. Forskerne sørget for, at de degenerative celler ofte findes hos raske dyr organer. Samtidig i vævet næsten fuldstændigt ødelagt af sygdommen, der er sunde. Virchow på dette grundlag begyndte at hævde, at mængden af aktiviteten af de celler, der udgør kroppen, er dets aktivitet som helhed. Det var et nyt kig på dens drift. Kun cellen udfører bærer af livet, han troede Rudolf Virchow. Cell teori er det meget interessant. Sygdommen menes Virchow - er også liv, men flyder i de ændrede omstændigheder. Man kan sige, at dette - essensen af læren af Rudolf. Han kaldte sin cellulære patologi. Rudolf Virchow bevist, at enhver celle kun kan dannes ud fra en anden.

De basen skolepsykologer

I en alder af 28 år, i 1849, Virchow blev leder af Institut for Patologi, ligger i Würzburg. Et par år senere blev han inviteret til Berlin. I den tyske hovedstad brugt Virchow resten af sit liv. Han betragtes som grundlæggeren af skolen af fysiologer, mener, at kroppen er summen af de separate celler, og hans liv - summen af deres liv. Virchow, så ser på kroppen som noget delt i dele, med sin egen eksistens.

Proceedings Virchow

I 1847 blev Virchow forfremmet til assisterende professor. Efter det, han kastet ud i den patologiske anatomi. Videnskabelig engageret afklaring forandringer i forskellige sygdomme i materialet substrat. Han gav en meget vigtig beskrivelse af den mikroskopiske billede af syge væv. Videnskabsmanden undersøgt med en linse 26 tusind lig. Deres videnskabelige synspunkter, han har udarbejdet i 1855. Han udgav dem i en artikel "Cellular Pathology" i sin dagbog. Således i 1855, Rudolf Virchow bevist, at ved at dividere mor celle formstykke nyt. Han bemærkede, at en lignende struktur har alle celler. Hertil kommer, Rudolf Virhov i 1855 bevist, at de er homologe, fordi de har en lignende struktur plan og en fælles oprindelse.

Hans teori blev offentliggjort i 1858 i bogform, som består af to bind. Så hans systematiske forelæsninger blev udgivet. De blev først givet i en bestemt rækkefølge beskrivelse af de vigtigste patologiske processer, der anses fra en ny vinkel. Den nye terminologi er blevet introduceret til en række processer, som er blevet bevaret og i dag ( "embologiya", "trombose", "leukæmi", etc.). Virchow har skabt mange værker på generel biologisk tema. Han skrev papirer om epidemiologi infektionssygdomme. Masser af artikler dedikeret til denne videnskabsmand obduktion metodologi, patologisk anatomi. Desuden er han er forfatter til kim plasma kontinuitet teori.

kritik værker

Bemærk, at de generelle teoretiske visninger af videnskabsmand mødte en række indsigelser. Dette var især tilfældet med "personificeringen af celler", dvs. den tanke, at en kompleks organisme er en "celle føderation". Hertil kommer, at videnskabsmanden lagt ud summen af vitale enheder i "nabolaget og det område", der adskilte sig fra de synspunkter Sechenov om den rolle af nervesystemet, der udfører regulatoriske aktiviteter. Sechenov mente, at Virchow adskiller fra miljøet den enkelte organisme. Sygdom, han troede, kan ikke kun ses som en krænkelse af de vitale funktioner i en gruppe af celler. Men S. P. Botkin var en fan af Virchow teori.

Den rolle, som Virchow teori spiller i udviklingen af medicin

Forskerne mener, at sygdommen er et resultat af de konflikter, som opstår inde i "celle af samfundet". På trods af at den fejlslutning af denne teori er blevet bevist i det 19. århundrede, men det har spillet en stor rolle i udviklingen af medicin. Takket være det, forskerne var i stand til at forstå årsagerne til mange sygdomme, såsom mekanismen for forekomst af kræft, som den dag i dag er en svøbe for menneskeheden. Hertil kommer, Rudolf teori forklarer årsagerne til forskellige inflammatoriske processer og den rolle, de spiller de hvide blodlegemer.

Politisk aktivitet Virchow

Ikke kun en stor videnskabsmand, men også en politiker og var Rudolf Virchow. Hans biografi er præget af en række resultater på dette område. Han kæmpede for fremskridt i sundhed og hygiejne i medicin. I 1862 blev han medlem af parlamentet. Rudolph var en initiativtager til en række reformer på området for social sikring og sundhed. For eksempel, opførelsen af kloakker i byen Berlin - det er til hans kredit. Det var absolut nødvendigt på det tidspunkt, fordi kun i 1861 fra kolera her døde omkring 20 tusinde mennesker.

Aktiviteter Rudolph under den fransk-preussiske krig

Under den fransk-preussiske krig, der varede fra 1870 til 1871, blev Rudolfom Virhovym organiseret i små barakker, felthospitaler. Han forsøgte at gøre det, for at undgå store koncentrationer af skader, fordi det var en trussel af sygdom feber hospital. Hertil kommer, det hører til tanken om at organisere virchow hospital togene er beregnet til at evakuere de sårede. Rudolf Virchow i 1880, som en stedfortræder for Rigsdagen, talte en glødende modstander af politikken for Bismarck. I 1902, han døde, før de fylder 81 år.

Hidtil videnskab har ikke glemt navnet "far til cellulær teori," som er den Rudolf Virchow. Hans bidrag til biologien giver os mulighed for at overveje det en af de bedste lærde af sin tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.