FormationVidenskab

Hvad er stofskiftet og dets rolle i den menneskelige krop

Metabolisme i kroppen spiller en vigtig rolle. Fra hvor godt er disse processer afhænger af sundhed og generelle velbefindende. Hvad er stofskifte? Denne kemiske, fysiologiske og fysiske processer, der foregår i den virkelige udveksling og energiomsætning i levende organismer. Det omfatter også udveksling af stoffer mellem kroppen selv, og det miljø, der omgiver det.

Kort sagt, de vitale processer i den menneskelige krop modtager et stof, der bruges til dem for at fungere korrekt. Så de nedbrydningsprodukter, unødvendig krop, frigives i miljøet.

En sådan omdannelse af stof og energi kaldes stofskifte. Dette er en kompleks proces, som på celleniveau er en enorm kæde af kemiske reaktioner. De har en bestemt sekvens og udgør pathway. Metabolisme i cellen afhænger af mange genetiske og kemiske processer , der sker i kroppen.

Hvad er stofskiftet og hvordan dens sammenhæng?

Den første fase - er strømmen af luft i lungerne og næringsstoffer i mavetarmkanalen.

Yderligere forekomme kemisk reaktion, hvilket resulterer i nedbrudte proteiner, kulhydrater og fedt til vandopløselige forbindelser. Så de kommer ind i lymfeknuder og blod.

Den næste fase - transport af stoffer i blod til organer og væv. Der forekommer mere komplekse kemiske reaktioner, som omfatter spaltningsprodukter stoffer frigørelse af energi. Som et resultat af denne proces, er der nedbrydningsprodukter.

Det tredje trin er tilbagetrækning af produkter fra kroppen forfald.

Metabolismen sker i to retninger. Skelne anabolisme og katabolisme.

Anabolisme betegner biosyntesen af organiske stoffer oprindelse. Det er nødvendigt for udvikling, vækst af cellerne. Desuden er disse fremgangsmåder tilvejebringer energilagring. Hvad er stofskiftet på dette niveau? Denne kemisk omdannelse af stoffer ind i kroppen med mad, til andre forbindelser med en kompliceret struktur.

Katabolisme er modsat meningsfuldt reaktion. This spaltningsreaktioner der har en kompliceret formel, til simplere stoffer. En del af disse stoffer anvendes til biosyntese og del - vises i form af nedbrydningsprodukter.

Disse to processer er komplementære. På dette afhænger den fysiske og psykiske tilstand på den person. Overtrædelse af denne balance i kroppen fører til styrtet. Grunden til dette kan blive kroniske eller arvelige sygdomme. Fejlernæring påvirker også de metaboliske processer stoffer.

Forbedre stofskiftet muligt, ved hjælp af et bestemt sæt af produkter. Citrusfrugter er blandt de mest magtfulde regulatorer af metabolisme. De forbedrer fordøjelsen og følgelig processen med metabolisme.

Grøn te er kendt for sine sunde egenskaber. Det forbedrer også de metaboliske processer og sænker kolesterol.

Manglen på visse kemikalier eller manglen på dem bremser stofskiftet betydeligt. Calcium mangel resulterer i forsinket behandling af fedtstoffer, og at fjerne dem fra kroppen.

Mandler - er et andet produkt, der fremskynder stofskiftet. Desuden forbedrer synet og hjerte.

Naturlig kaffe fremskynder stofskiftet med omkring tre procent.

Fødevarer, der er gavnlige for stofskiftet, også omfatte kalkunkød, æbler, bønner, spinat, broccoli, kanel, havregryn, karry og sojamælk.

Vi forstod, at denne stofskifte. Men grunden til hans overtrædelser kan ikke være alene. For sin opdagelse bør være en komplet behandling. Men under alle omstændigheder, ordentlig ernæring er nyttigt for enhver organisme og til gavn for alle sine processer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.