FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvad er forskellig fra fastlandet af øen? detaljeret analyse

Artiklen fortæller om, hvad der er forskellig fra fastlandet af øen, og øen fra fastlandet, viser forskellen mellem fastlandet og fastlandet.

De gamle tider

Livet på vores planet der er mere end 3 milliarder år, sammenlignet med denne gang, titusinder af år - en meget kort periode. Den globale udvikling af kontinenter og deres opdagelse var 500 år siden, men kun få mennesker ved, at i forhistorisk tid, alle vores kontinenter var sammen og dannede en superkontinentet kaldet Pangea.

Nu er de nummer seks, men hvad der er anderledes fra fastlandet af øen og kontinentet fra fastlandet? I dette skal vi forstå.

definition

Ifølge generelt accepterede officielle definition, fastlandet - en vifte af skorpen, en betydelig del af som er placeret over niveauet af havene, såkaldte jord. Og resten er under havets overflade. På grund af dette sidste faktum at kontinenterne og omfatter øerne, som er placeret i en kort afstand til dem. I alt 6 kontinenter: Eurasien, Afrika, Australien, Nordamerika, Sydamerika og Antarktis. Disse er ofte fejlagtigt rang og Grønland, men det er ikke, det er den største ø. Hvordan er denne opdeling? Hvad er forskellig fra fastlandet af øen? Og hvorfor Australien kan tilskrives antallet af dem, men Grønland er ikke?

øer

Ifølge ordbogen, øen - det er et landområde, der er omgivet af vand, hvad enten det er flod, sø, hav eller havet. Det kan også opholde over reservoiret niveau eller stige op til overfladen under lavvande, sæsonbetinget og andre kriser. Hvis ja, så hvorfor Australien er en ø? Sagen er den, at en del af kontinentet overveje øen, hvis sidstnævnte er inden for margenen af undersøiske jord. Vi regnede ud af forskellen mellem øen fra fastlandet.

typer øer

Den første ting værd at nævne om det kunstige, tilsvarende besættelse opsat på UAE beboere, der har råd til at bruge enorme summer på at bygge offshore kunstige øer. De er placeret luksushoteller, golfbaner, helipads og anden infrastruktur elementer. Også kendt international japansk Kansai Airport, bygget på en forhøjning i havet. Dette gøres for en grund: det er et sted i zonen af resistens over for jordskælv og tsunamier, hvorfra den opgående sol landet er alvorligt ramt og har lidt på alle tidspunkter.

Naturlig ø opdelt i koral, vulkansk, af grundfjeld og dannes som et resultat af bølger og surf. Der er også en bemandet og ubemandet. Den første er i relativt tæt på fastlandet og beboet af den indfødte befolkning i forskellige stammer, eller udnyttet af mennesker for nylig. På den anden, behøver af forskellige årsager, eller store afsides mennesker ikke leve.

En vulkansk være meget farlige på grund af giftige gasser. Men sådan er synlig langvejs fra: vegetationen og liv for dem der.

Hvad er forskellig fra fastlandet kontinent?

Forskelle vil ikke arbejde her. Kontinentet og kontinentet - er de samme, derfor taler om jord, er det muligt at bruge begge disse ord.

Privat ø

Hvis du har en stor sum penge, er det meget muligt at købe en privat ø et eller andet sted ud for kysten af varmt land. Men priserne er skyhøje, og alle de bedste og mest bekvemme (for eksempel ferskvand kilder) er allerede demonteret. Men intet kan stoppe at opdage nye kilder til drikkevand.

halvø

Peninsula kaldet fladedel omgivet af vand, som er en naturlig forbindelse med en basisk naturlig fastland. For eksempel såsom Krim, Kamchatka og andre. Nu ved vi, hvad fastlandet er forskellig fra øen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.