TravelingRetninger

Ridge Kvarkush Zhigalanskie og vandfald - Seværdigheder Perm Krai

I den enorme mængde af Perm-regionen i dybet af boreale skov ligger en unik og smuk skabelse af naturen - Zhigalanskie vandfald. Dens navn de fik fra navnet på den flod, der har sit udspring på den østlige skråning af højderyggen Kvarkush. De, der først ønsker at besøge Zhigalanskie vandfald kort nedenfor vil hjælpe dig med at planlægge din rute.

kort beskrivelse

Floden er omkring 8 km, alle mainstream er en kaskade, der består af store og små vandfald. Især tiltrukket sig opmærksomhed fra tre store, hvor den nedre, den smukkeste scene, stejlt falder fra en højde på 15 meter. Vandet er meget rent, klart og koldt, sprøjtes i alle retninger. Det er sikkert at drikke. På grund af den rumlen af en nærliggende vandkilde hørte ikke så meget støj Zhigalanskie vandfald. Langs hele scenen er et spor, kan du se de stadier fra enhver højde og tage smukke billeder.

Næsten på toppen er der de såkaldte ritual sted, hvor turister efterlader på grene bånd, snørebånd, stof patches til minde om at besøge disse steder.

Flora og fauna

Al den uberørte skønhed af dette sted er fuldt afsløret i morgen, når den opgående sol med sine stråler belyse den østlige del af dalen og floden. Hele området, der omgiver Zhigalanskie vandfald, temmelig vild. Her kan du nemt finde den hare, rådyr, ved et uheld skylle ud snepper eller ryper. Bears er heller ikke ualmindeligt. Oftest de kommer til turisterne om natten på jagt efter mad.

I nærheden af vokser høje cedertræer og fyrretræer, pil og aske, i sommeren en masse blåbær, tranebær og blåbær. Village helt rocky, dækket med mos og lav. Af planterne kommer den berømte "gyldne rod", hvis du er heldig, kan du finde svampe.

tilbyder turister

Zhigalanskie vandfald - et populært sted for turister. Et meget stort antal mennesker, der ønsker at besøge taiga er om sommeren, er dette den bedste løsning. De fleste rejseselskaber i løbet af denne sæson tilbyder både gruppe og individuelle ture. Disse omkostninger er allerede inkluderet i prisen på transport, fødevarer og service vejledning eller en vejledning, samt forsikring. Det sidste punkt er ret vigtigt, da nogle områder er meget farlige.

Disse steder er virkelig fantastisk. Ridge Kvarkush Zhigalanskie og vandfald betragtes vartegn i regionen. Hvis du klatre op til toppen, derefter åbne chic smuk udsigt over dalen.

I foråret er der også er en masse, der ønsker at nyde den lokale skønhed. Det var på dette tidspunkt floden sengen bliver mere velhavende på grund af smeltende sne. Men har brug for, turister at være forberedt på det faktum, at hotellet ikke er tæt på vandfaldene, så bliver nødt til at tilbringe natten i telte, som let kan placeres ved foden af højderyggen.

anmeldelser

De, der besøgte Zhigalanskih vandfald, så kun de lyse og positive indtryk om dette sted. Folk beundrer den skønhed, der er betagende, ren luft væk fra forurenede byer. Der er et ønske om at komme her igen og igen for at nyde udsigten over den travle strøm.

Zhigalanskie vandfald: hvordan man kommer dertil?

Ved Zhigalanskim vandfald kan nås på flere måder:

  • På den del af Perm-regionen for at komme til Krasnovishersk, derefter køre til landsbyen Zolotanka og derfra sendt mod syd til Kvarkush. Ridge bliver nødt til at overvinde til fods (ca. 1 km);
  • Fra Jekaterinburg nødt til at gå på Serovskaya motorvejen til byen Severouralsk. Herfra tager et kursus i landsbyen Bayanovka og fra det på en grusvej, holder den vestlige retning, drev omkring 80 kilometer. Til vandfaldet trail fører, hvilket er svært at overse;
  • For fans af ekstrem rejse er der en mulighed for at rafte på floden til at flyde Lampe Uls, nær mundingen af som stammer vejlængde på omkring 2-3 kilometer, hvilket fører til vandfald.

rejsetips

Efter regnen normalt skovveje bliver mere robust, så dette faktum bør tage hensyn til, når man planlægger en tur. Du skal også bestanden op på ekstra dåser af benzin og reservedele dæk, som i umiddelbar nærhed af vandfaldene er der ingen infrastruktur. Biler er bedre at vælge firehjulstræk og stor frihøjde er tilstrækkelig, fordi den måde, der er dybe pools, og nogle steder er nødt til at flytte til ford floden, fordi broen er undertiden vaske.

Samlet Zhigalanskie vandfald er værd at blive besøgt. Hvis du ikke har noget imod resten med telte omgivet af dyreliv, er det et ideelt sted for en ferie. Her kan du slappe ikke kun kroppen men også sjælen, glem alt om stress og bekymringer. Ikke så mærkeligt, er disse vandfald anses for at være den perle af den nordlige Ural.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.