BilerBiler

Intern tuning "Kalina" hatchback

Subcompact hatchback "Lada Kalina" på lige fod med de "Før" og "Grant" er den højeste rating en bil i Rusland. Dens popularitet er opnået gennem anvendelse af nye kropsdele, som gav i dag, og fik hende til at ligne en slags en japansk dværg. Men for at øge den indenlandske niveau af komfort og stil af interiøret til japanerne, skal du foretage tuning "Kalina" hatchback. Kun på grund af denne handling kan opnå det ønskede resultat. Så lad os se på, hvordan den færdiggjort "Lada Kalina" hatchback.

Interiør tuning - hvor du skal begynde?

Ændring af indvendige funktioner er bedst at begynde med installationen af en ny booster. I øjeblikket er der mange såkaldte små sportsgrene muligheder. Af den måde, kan de desuden etablere en læder fletning. Da hjulet er ikke kun praktisk, men også smuk. Den nye rat farve - er også betydelig tuning. "Kalina" hatchback (foto af sine ændringer, kan du se lige under) på dette tidspunkt bliver nødt til at have en attraktiv og sporty interiør.

Når du har taget det første skridt, er det tid til at starte tuning panel bord. Mange eksperter anbefaler ikke at eksperimentere med det gamle panel, og blot erstatte den med en ny (ikke seriel). Sådanne tuning kits kan findes i enhver specialforretning, og i samlet tilstand. Af den måde, det færdige instrumentpanelet kan også ændres - ændre sin farve ved at male eller klistermærker af ethvert materiale.

Beklædning og stole

Headliner Inner spiller også en vigtig rolle. Tuning "Kalina" hatchback kan gøres endnu mere effektiv takket være de ændrede farver dør kort og dæksel bilsæder. Når du vælger farver er det bedst at spille på kontraster: sort baggrund kombineret med røde og så videre. Det bedste materiale til polstring - det er naturligvis, bilindustrien læder. Hvis du gør fokusere på sportslighed og ændre sæder. Hvis en sådan mulighed eller ønske, kan du blot udskifte coveret. Korrekt valgte farver vil give bilen et sporty og dynamisk look. Sport Tuning "Kalina" hatchback heller ikke uden LED-baggrundsbelysning. Indvendigt er det ønskeligt at erstatte alle almindelige neonlys på. Siden fremkomsten af maskinen er mere mystisk, og vil give dig bedre synlighed inde i lampen. Derudover kan de neonlys installeres i bagklappen. Det er ikke kun smukke, men også sikkert - når du stopper gå på vejene bag køretøjer vil tydeligt se din lampe (det er ønskeligt, at de var af rød farve) og at bremse så meget som muligt.

Tuning "Kalina" hatchback er ønskeligt at supplere installation af elektronisk on-board computer og nye kolonner, og metal pedaler. Glem ikke om lydisolering, som mens ridning i kabinen, er "Kalina" ofte knirkende plastik på frontpanelet. For at slippe af med denne ulejlighed, du har brug for at behandle problemområder modelinom. Gummi måtter, kan ikke spille en væsentlig rolle i tuning, men det er takket være dem din indre er altid ren og attraktive.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.