BilerBiler

"Opel": lineup af de legendariske tyske biler

Grundlægger af den tyske automotive bekymring Opel var iværksætteren Adam Opel (1837-1895 gg.). Produktionen begynder i Rüsselsheim med udgivelsen af symaskiner og cykler. Bil produktion er blevet etableret for tre år efter død Adam Opel, i 1898, hans sønner.

Oprindelsen af gruppen

Carl William og Henry, Adams sønner, har indgået en aftale med bil designer Frederick Lutsmannom fra Dessau. De første biler blev navngivet Opel-Lutzmann og produceret i små partier. Brødrene var ikke tilfreds med tempoet i produktionen, så de snart veje skiltes med Luttsmannom og underskrevet en kontrakt med en fransk firma, som engang tilbudt en klar to-cylindret motor og chassis. Den nye bilmærke "Opel" blev præsenteret på biludstillingen 1902 i Hamborg. Maskinen blev udstyret med en to-cylindret vandkølet motor, kapacitet på 12 liter. s., som får lov til at nå en hastighed på 45 km / t. Det var den første model af "Opel-10/12 PS".

efterkrigstidens udvikling

I 1914 har Opel blevet en af de største producenter bil Opel planter har modtaget intensiv udvikling. Krisen i 30'erne tvang den tyske virksomhed til at slutte med den amerikanske GM (General Motors). Da Anden Verdenskrig, havde sat en stopper for produktionen af personbiler, anlægget begyndte at gå til militære lastbiler. Under krigen, mange fabrikken butikker berørt af bombetogter af russisk luftfart, måtte de blive genoprettet. Siden 1948 gruppen gik til den maksimale effekt. Design Bureau udviklet en model for den anden. Range af biler "Opel" hurtigt genopfyldes. Den høje grad af ensartethed i komponenter og moduler gjorde det muligt at producere bilen i et stort sortiment. Den første bil af efterkrigstidens år har været "Olympia", "Cadet", Kapitan er kraftfuld, "Record" coupe-sport Opel GT. Den nyeste model af efterspørgslen ikke bruge på grund af de høje priser, og derudover bilkøberne i efterkrigsårene var for det meste ældre mennesker, og efterkrigstidens ungdom var endnu ikke kommet. Produktion sport modeller havde skal standses.

Pleje om kunder

På disse køretøjer, i virkeligheden, det grundlagde den verdensberømte mærke "Opel", det område, som i dag omfatter omkring 30 modeller, samt snesevis af ændringer. I 1987, linjen "Opel" har en ny bil - Omega, året efter i kø fik nye model - Vectra, i 1989, blev en anden bil inkluderet i familien af "Opel" - en sporty Opel Calibra.

I 1991 "Opel", intervallet som fortsatte Astra stilfulde lancerede produktion af familie biler. Efter Astra i en række nye modeller steg Frontera og Monterey. Og værdig færdig 1994 lille men kraftfulde Opel Tigra. Concern "Opel", intervallet der jævnt fordeler mellemrummet mellem biler af familie type og dynamiske sportsvogne, forsøger at sikre, at alle forbrugere.

Auto gigant "Opel" i dag

I øjeblikket er Corsa-modellen produceres i tredje generation, Astra klæber til anden generation af parametre og Vectra maskine, ligesom Corsa, - tredje. Kontinuitet sikrer overholdelse af de grundlæggende egenskaber med samtidig modernisering af indvendige og udvendige af bilen. Fra en helt ny bil, fyldt op lineup, "Opel" i 2014, kan kaldes en ændring af Zafira minivan, mikrovena Agila, SUV Frontera, Opel Coupe sport og Supersports Opel Speedster. Også for nylig indført et helt nyt koncept bil byder Meriva og Signum nye tekniske løsninger. Auto gigant "Opel", er området udvider hvert år, i dag er ved at forberede flere microcars til rejser i byer, den er beregnet på husmødre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.