BilerBiler

Karting - hvad det er: underholdning eller sport?

På tv, på udstyret ruter i forlystelsesparker eller kredsløb kan se en race af små mennesker på offentlig maskiner. Det er et spektakulært syn. Prøv dig selv som en racer kan praktisk taget alle. Nogle kart bærer, så det bliver en favorit tidsfordriv for mange år.

Karting - hvad er det?

Et udvalg af bilspil på specialmaskiner - kort - kaldet karting. Card er en lille kompakt bil til en åben løb uden en krop. Dens design består af en ramme, hvorpå der er monteret en miniature motor, sæde og hjul. Kort kan nå en hastighed på 60 til 260 km \ t, afhængigt af typen og klassen af køretøj. Løb afholdes både på den åbne landevej og i særligt udstyrede steder - kartodromy.

Hvad er betydningen af ordet "læssede"? Det kom i det russiske sprog fra engelsk (læssede) og har to betydninger:

  • Racing på kortene;
  • platform for sådanne begivenheder.

Det er specielt udstyret spor også kaldet karting.

Card Management - styre selv et barn

Karting - beskæftigelse til folk i næsten enhver alder. Kontrol rullende (amatør) kort er et snuptag. Der er ingen gearkasse, og der er kun to pedaler - gas og bremse. Forvaltning af magt børn startende fra 6 år, selv om der er tilfælde, hvor selv fireårige ganske succesfuldt afprøvet i karting.

I mange byer er der en populær underholdning - børns go-kart. Hvad er det? På forholdsvis simple ruter, hvor ridning er tilgængelig en lille motor racing fans, børn konkurrerer i løb. mindre end voksne, kan barnet sidde behageligt og ubesværet nå til pedalerne for er skabt disse særlige børns kort, der i størrelse. Disse spor kan handle på det område af forlystelsesparker på vejen og læssede kredsløb. Børn Karting som voksen - en fælles corporate begivenhed.

Mens kapløbet for de fleste mennesker er forbundet med øget risiko, go-kart er sikkert nok, især når det kommer til hans amatør sort. Det værste der kan ske for en rytter - et blåt mærke og hudafskrabninger, og at det er usandsynligt.

Før løbene rytterne don det særlige udstyr. For en amatør kart obligatorisk minimum er en hjelm, jumpsuit og en særlig halskrave. Professionelt udstyr supplerer også de specielle sko, elefanthue, handsker og flere andre tilbehør.

Sport eller underholdning?

Lad os prøve at klassificere karting korrekt. Hvad er det? En fuldt udbygget sport eller spil? Begge svar er korrekte. Der er professionelle og amatør karting. Det faktum, at maskiner gokarts er næsten formelle adskillelse i to typer. Nogle biler er designet specielt til forskellige sportsgrene og mere komplekse enheder, øget magt, high-speed kapaciteter. Professionelle konkurrencer i karting er sommer og vinter, og racer - individuelle og team.

Andre maskiner er designet til amatør karting. De kaldes rullende. Disse er kort, der bruges til racing som underholdning. De har en simpel operation.

De fleste af de racere kommer i professionel motorsport på grund af karting.

For de elsker karting?

Denne aktivitet tiltrækker spænding asylansøgere. Høj hastighed, adrenalin, lidenskab og viljen til at vinde - de særlige kendetegn ved karting. Mange fans siger, at løbet hjælper lindre nervøse spændinger, giver livsglæde og optimisme.

For nylig var spændet en corporate karting. Hvad er det? Samt andre arrangementer for ansatte i en organisation, væddeløb på kortene bære en række specifikke funktioner. De er i stand til at udvikle sig i en kollektiv holdånd, forene medarbejdere, øge motivationen til nye resultater og præstationer. Derfor er den organisation for ansatte i virksomheder racing kartodromy blive ganske hyppige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.