BilerBiler

"Reno Megan" hatchback 3: specifikationer, fotos og anmeldelser

"Reno Megan" - en hel generation af hatchbacks af middelklassen. Maskinen er velkendt for de russiske bilister. Seriefremstillede bil med en 95-årig (efterfølgeren til den forældede "Renault 19"). Siden 2014 producerede "Reno Megan" 3 hatchback. Tekniske specifikationer, frihøjde og andre nyttige oplysninger - senere i denne artikel.

design

Fransk givet hatchback er meget iørefaldende og sporty udseende. Bemærk også, at maskinen er i den tredje generation blev produceret i stationcar. Men det ser ikke så imponerende som den "luge". Maskine vundet linzovannaya forbedrede optik. Bumper har fået LED kørelys. Også øget størrelsen af tågelygterne. Spejle har en kort repeater vender. Hætten er meget fremtrædende, men kort. Side lister er placeret i bunden, næsten nær rapids. Nye alufælge specielt udviklet til tredje generation. De ser meget imponerende på maskinen. Hvis du ikke har en specialist i den automotive område, kan det nemt blive forvekslet med en hatchback "Megan-3" med en sports-version af RS (især hvis den første vil være i en lys farve).

Med hensyn til størrelse, maskinen har følgende dimensioner: længde - 4,3 m, bredde - 1,8 meter, højde - 1,47 meter. Frihøjde uden hensyn til at indlæse - 16 centimeter. Hvad betyder "Reno Megan" 3 hatchback permeabilitet egenskaber? Anmeldelser sige, at maskinen er kun gældende på en asfalt overflade. Allerede meget lav frihøjde og lavt forreste kofanger. For angreb på naturen egnet køretøj, men ikke mere.

salon

Indvendigt hatchback ser temmelig kølige og endda sport - notat af ejerne. Hjul - tre-egede, med kontrolknapper og en behagelig hvide stikninger. På frontpanelet - en smuk blank indsats. På midterkonsollen - en stor, digital multimedie skærm. Nedenfor er to deflektor klimaanlæg enhed og kassette. Sæder har god sidestøtte. Mellem forsædepassager og førersædet armlæn er tilgængelig. Kvalitet efterbehandling materialer forbedret markant i forhold til den forrige generation. Blandt de nye muligheder, det er værd at bemærke en afkølet handskerum og nøglekort med en "hands-free". Trunk volumen mellemstore hatchback forblev den samme. Den kan rumme op til 368 liter bagage. Der er en funktion folde ryglæn (det viser sig et fladt gulv). Dette gør det muligt at øge mængden af bagage op til 1162 liter.

tekniske egenskaber

Hvad betyder "Reno Megan" 3 hatchback specifikationer? Diesel, desværre, Rusland er ikke blevet leveret. I Europa diesel 1.5 tilgængelig på 110 styrker. Næste vi ser på de benzin generatorer. Der er kun tre.

Standardudstyr omfatter en 1,6-liters slagvolumen på 106 liter. a. Dens drejningsmoment er 145 Nm. Det kører denne motor parret med en fem-trins mekanik. Ejerne siger, at selv 106-stærke "Reno Megan" 3 hatchback tekniske dynamik egenskaber er værdig. Så før hundredvis af bilen accelererer i 11,7 sekunder. Peak køretøjets hastighed af 183 kilometer i timen.

Med hensyn til brændstofforbrug, denne maskine er også glad. Så et hundrede det forbruger 5,4 liter 95. på motorvejen. I bykørsel forbruger bilen 8,8 liter benzin. forbruger i kombinerede fransk "MEGA" 6,7 liter brændstof. Det skal siges om 114-stærk "Reno Megan" 3 hatchback. Tekniske karakteristika for dens følgende. Arbejde volumen - 1,6 liter, drejningsmoment tusindvis 4 - 155 Nm. Denne motor er monteret som mekanikere og variator. I sidstnævnte tilfælde, at sprede hundredvis tog 11,9 sekunder. Med de "mekanik" - for en anden mindre. Men brændstofforbrug på begge kasser omtrent det samme. I byen - 8,9 liter på motorvejen - til 5,2. Den maksimale hastighed på 114-stærk hatchback er 175 kilometer i timen.

Og endelig, fortælle dig om flagskibet motor, som er installeret kun på toppen af køretøjet "Reno Megan" 3 hatchback. Tekniske karakteristika for dens meget god. I drift skærm i to liter af denne motor yder op til 137 hestekræfter. Afsluttet med denne motor 6-trins manuel og CVT trinløs CVT. Med hensyn til acceleration op til et hundrede maskine er nem at passe ind i "top ti". Som du kan se, "Reno Megan" hatchback 3 specifikationer er meget god. Maksimal hastighed to-liters "MEGA" er 195 og 200 km i timen for variatoren og mekanik hhv. Men for hastighed kommer på en pris,. 100 kilometer i bytrafik bilen tilbringer 11 liter brændstof, hvilket er næsten halvanden gange mere end den 1,6-liters motor. By Road forbruger hatchback cirka 6,2 liter benzin.

Bemærk, at alle disse kraftenheder er fordelt brændstofindsprøjtning og opfylde kravene til "Euro-4".

chassis

Tredje generation hatchback har samme ophængningsindretning som den foregående. Således, fronten er uafhængig, såsom "McPherson". Bag - suspension med en torsionsbjælken, semi-afhængig type. Styretøj - Tandstangsstyret typen, suppleret med el. På begge akser er installeret skivebremser. De ventilerede foran. Bremser ganske lydhør. Suspension kvalitativt opfylder uregelmæssigheder. Men sving bilen er stadig hæle. Dette problem er delvist løst ved installation af et bredere og lavprofil gummi.

Priser og udstyr

Siden 2014 den franske hatchback er tilgængelig på russisk i flere trim niveauer. Basis "Autentisk" er tilgængelig til en pris af 849 000 rubler. Køretøj udstyret med to front airbags, onboard computer, servostyring, stemplet 15-tommer hjul, elruder 2, en opvarmet forrude og Audiopreparation. Bemærk også, at maskinen er udstyret med alle de nødvendige sikkerhedssystemer - EBD, BAS og ABS. Maksimal version af "Ekspreshn" til rådighed til en pris på 1 million rubler til 1,6 LTL motor og 1 million 60 tusind med 2,0 motor, ud over standardudstyr, dette inkluderer centrallås, 4 vindue, klimaanlæg, elektrisk betjente spejle og sæder , komplet audiosystem med multimedie skærm og læderindtræk.

konklusion

Så fandt vi, hvad der er "Reno Megan" 3 hatchback specifikationer, design og værdi. På det sekundære marked, kan denne bil købes for 400-450 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.