Mad og drikkevarerVin og spiritus

Marsala: drik indeholder

Italienske vine er berømt over hele verden. Stort set alle områder af halvøen prale af en regional drink. Og hvis vi taler om Sicilien, selv her er der en vin af "visitkort". Dette Marsala. På denne fantastiske vin, og vi vil diskutere i dag. Dyrk vinstokke på øen er begyndt af de gamle grækere. Sicilien klima var bare perfekt til vinfremstilling. Den sydlige sol hælder fantastiske bær sød saft. Født her vin Malvasia var meget populær i middelalderen. Men tiderne har ændret sig. Når på mode tørre vine, Sicilien forblev i skyggerne. Men ikke for længe. I slutningen af det attende århundrede var der en Marsala. Og Sicilien tog igen en fremtrædende plads blandt vinproducenter. Marsala er nu så populært, at det selv har det samme navn på farve (stof, hårfarve, læbestift, neglelak). Denne dæmpet men rig bordeaux til brunlig undertone.

Fødslen af Marsala

Mærkeligt nok, men opskriften af denne vin har udviklet en englænder. I midten af det attende århundrede i Sicilien, ankom i Liverpool købmand Dzhon Vudhauz. Han købte jord nær den antikke by Marsala, på vestkysten af øen, i provinsen Trapani. Englænderen ville skabe så populære i Storbritannien sherry og Madeira. Men noget gik galt. Italiensk vin på Sicilien vinder en masse sukker. Dette Marsala og venstre, hvoraf den første et glas drikke i 1773. Og da Liverpool købmand fik hende montere, så modne alkoholer spillede ufattelige smag og havde en mageløs buket. Marsala gjort berømt over hele verden de britiske søfolk, ledet af Nelson. Admiral selv sagde , at denne vin vil blive nydt af de mest krævende Herre. Efter døden af hans sag gik Wodehouse på en anden englænder - Bendzhamin Ingem. Og så italienske Vincenzo Florio.

Marsala: produktionsproces i korte træk

Drikken blev født gennem omhyggelig blanding. Ikke mange mennesker ved, at det vigtigste råmateriale til Marsala er en hvid drue. De vigtigste sorter af denne Damascene, Calabrese, John Cynthia, Katarfato og Grillo. Men blandingen tilsættes og røde druer Nerello, Maskaleze og Pignatelli. Ikke mindre end sorter af bær og vigtig produktionsteknologi. Urten koges til brune farver og karamelsmag karakteristik. Dette er en meget vigtig fase i produktionen, fordi hvis du overdrive det, i drikken ser bitre karamel. Endvidere er kogt urt sættes til cognac alkoholer eller cognac. Marsala derefter infunderes i vin fade af eg og kirsebær som nittede uden lim eller søm. I en sådan beholder drikkevaren brygget af Soler. Det betyder, at blandet ind i det unge til den gamle vin, og dermed den modnes. Med denne metode udtrækker afgrøden år er ikke en big deal.

Marsala karakteristika

Denne drik er en kontrolleret oprindelse navn. For at blive en Marsala, bør bær kun modnes i et lille område i den sydvestlige del af Sicilien - i provinsen Trapani. Blandingen må nødvendigvis omfatte Grillo sort, det har evnen til naturlig oxidation. Farven på vin marsala ikke kaldes lys, og endda guld. Selv om en drik lavet af hvide druer. Bunch af vin på en meget rig og interessant. Det er opfattelsen note skib harpiks. På ganen er domineret af nuancer af vanille og karamel, harmoniseret let bitterhed. Marsala - næsten evig vin. Den fortsætter med at vokse op i flasker og ikke forringes, selv i reducerede containere. Alkoholen i det 17-18 grader, og sukker - og en halv til syv procent.

Hvad er marsala

Som i andre alkoholholdige drikkevarer, fejlen afhænger af de eksponeringstiden i tønder. Ved foden af pyramiden er "Fino" (valg). Dette Marsala vin lagres i tønder for omkring et år. Højere rang er "Superior", brød ind i træemballage i mindst to år. Hvis etiketten betyder "Reserva" vin er modnet i fire år. "Vergina" betyder "indfødte". Dette tør marsala, krydret i mindst fem år. En "Vergina Stravekko", før de flaske, det var mindst ti år. I Italien er problemet løst og drikke "Marsala er speciel." I denne vin tilsættes forskellige aromatiske og smagsgivende tilsætningsstoffer, kaffe, bananer, citrusfrugter, chokolade, osv ...

Hvordan til at drikke Marsala

Som enhver hvidvin, vil den sicilianske drik tjene som den perfekte akkompagnement retter fra fisk og skaldyr. Marsala er især godt med østers, krabber og røget laks. Denne vin (især rød) og kan indgives til ost plade. Marsala drikker moderat kølet. Det er en god ledsager til fiskeriet suppe og endda kødretter. Italienske husmødre bruger det ikke kun som en drik. Marsala vin er godt for tiramisu. Denne italienske dessert lavet af cookies "Savoyardy" og blid syrkovoy creme "Mascarpone". Men før du sætter kiks i et enkelt lag, det dyppet i en anden stærk kaffe, aromatiseret Marsala. Sød vin smag giver det færdige dessert tiramisu ny lyd.

Marsala: pris

Omkostningerne ved dette produkt på det russiske marked betydeligt. Men det skal erindres, at Marsala - produkt, som styres af en territorial oprindelse. Kun en lille vindyrkningsområde i den sydvestlige del af Sicilien fødsel til denne vin. Endvidere omkostningerne stiger, afhængigt af perioden eksponering. "Fino" er billigere, og kroning status pyramide "Vergina Stravekko" - mange gange dyrere. Som en prøve, giver vi et eksempel på en gennemsnitlig pris segmentet. Vin "Marsala Superiore Oro" (0,75 liter) af huset "Cantina Pellegrino" bør i specialforretninger omkring halvanden tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.