BilerBiler

Suzuki SX4 - japanske sport crossover på de europæiske veje

Suzuki SX4 dukket op på det japanske marked i juli 2006. For kunder i Japan, det var en ny model. Inden da havde hun allerede solgt i Europa. Denne sekvens viser, at denne bil er designet til europæiske købere. Denne kendsgerning er et af de selskaber benægter ikke, da Suzuki SX4 sedan - Dette er den tredje model, som er af strategisk betydning for producenten.

Hvilke funktioner skelne denne bil, som ikke er henvist til kun som en sports hatchback terræn af den nye generation? Bredden og længden af modellen er 4170 mm og 1725 mm. Af den måde, i begyndelsen var det planen, at længden af bilen ikke vil overstige 4 meter, bredde - 1,7 meter. Men opdatere designet og tilpasset de europæiske standarder har foretaget nogle ændringer i planerne.

Indvendig er designet i samarbejde med italienske designere studie, ledet af Don Giugiaro. Suzukis mange kommentarer blev foretaget og ændringer, nogle gange nåede betydelige forskelle. På trods af dette, har forfatterne af projektet ikke fortryde, at auto design er blevet udviklet i fællesskab.

Suzuki SX4 er visuelt opfattet som en kompakt bil. Fordørene er udstyret med en trekantet vindue, nedre kant, der ender den linje af kroppen, så den stiger stejlt. Denne teknik - en succesfuld designer Guds gave, fordi Det giver det udvendige udseende af bilen er unik og enestående, karakteristisk smag. Den anden højdepunkt i denne farvesammensætning anses for at være de grundlæggende og yderligere stativer. Således blev yderligere stativ formørket, og hoveddelen farve.

På grund af det faktum, at kroppen struktur indebærer, at der findes en ekstra A-stolpe, døren har en temmelig usædvanlig konfiguration. Afstanden mellem vejoverfladen og den øvre kant af sædet højde er omkring 600 mm. hætte linje og den nedre kant af sideruderne anbringes ret lavt, og derfor siden og foran udsyn fra føreren fint.

Nu et par ord om udformningen af Suzuki SX4 sedan (kørehøjde af bilen er ganske velegnet til vores veje). På grund af det faktum, at producenterne har identificeret en klasse biler som en auto-road, det siger sig selv, at det indre vil blive udstyret beskedent. Så, ikke forlader for en stund følelsen af afsavn dekorative egenskaber, så simpelt er det. Frontpanel view virker for akavet. Men dens kvalitet er ingen særlige bemærkninger (for 1,5-liters klasse). Men til en 2-liters klasse panel ikke holdt. Farver inde i kabinen kun vist en udformning - grå.

Som for den drivende del af bilen, kan vi være opmærksom på følgende:

- en motor udstyret med et automatisk brændstoftilførselssystem, som sikrer en tilstrækkelig glat og stærk start efterfølgende bevægelse;

- en styremekanisme udstyret med en elektrisk booster, der letter forvaltning;

- suspension giver konstant kontakt af hjulene med jorden;

- bilen bevæger sig forsigtigt nok;

- automatgear 4-hastighed;

- 17-tommer hjul, kombineret med en lav-sæt suspension giver bilen et sporty karakter.

Således er bilen Suzuki SX4 velegnet til forskellige bilister med forskellige behov og livsstil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.