HjemlighedKonstruktion

Hvad er enden strimmel?

Når tagdækning foruden basiske materialer til belægningen og isolering mod vand og varmetab er også påkrævet såkaldt yderligere elementer. Disse omfatter elementer som flagon, hest, og anden rem ende. Disse elementer beskytter de indre lag af taget fra eksterne miljømæssige påvirkninger, så det er nødvendigt at vælge og installere disse enheder.

Sensing strimmel: beskrivelse og specifikationer

Denne enhed har to funktioner:

 • beskyttende - apparater fjerner fugt fra kanten af tagskægget side med sadeltag og forhindrer oversprøjtning regn i en skrå retning;
 • dekorativt - udstyret giver et færdigt look belægning faciliteter, det giver dig mulighed for at skjule fejl og overfladeruhed i arbejdet.

Enden rem, sædvanligvis fremstillet af stål eller af metal ved hjælp af specielle bearbejdningsteknikker (galvanisering ved høje temperaturer) med en kvalitet af polymerbelægningen. Et sådant element har gode tekniske egenskaber, såsom resistens over for nedbrydning forårsaget af sollys, når temperaturændringer, en konstant tilstedeværelse af fugt og så videre. Det polymere overtræk kan udføres i forskellige farver (hvid, rød, grøn, gul, og andre).

Formularværktøjerne kan fremstilles som en simpel (Detaljer symmetriske hylder) og krøllet (gav yderligere bøjning). Længde kan gøres lig med følgende værdier - 2 m, 2,5 m og 3 m Dimensioner hylder i standard 9 × 9 × 9 cm eller 12,5 cm ..

Montering af dele på et tag af bølgepap belagt

Enden remmen som generelt indstillet før udførelse af vigtigste arbejde (æglæggende tagdækningsmateriale). Når du installerer denne del, vil det være nyttigt at overveje disse punkter:

 • Installation lægte rem holdes over en afstand svarende til bølgehøjden af den deformation af arket af bølgepap;
 • yderligere element kan fastgøres til trædele ved hjælp af skruer eller skruer, bør forbindelsen foretages med en sideende til bordpladen og tagmateriale (i bølgetoppen);
 • anbefales installation af inventar til at starte fra kanten af tagskægget af taget mod højderyggen (hvor overskuddet af de oplysninger, du har brug for at skære);
 • endeplade til bølgepap er monteret med en lille overlapning (ca. 10 cm);
 • et skridt til sammenføjning af dele på grundlag af taget er taget omkring 60 cm.

Montagetilbehør til metal

Yderligere element er sat væsentlige samme måde. Det er vigtigt at overveje følgende punkter:

 • Alle målinger skal være nøjagtige;
 • Installation strimmel bør dække cirka højden af de første bølgetop fliser;
 • i tilfælde af uoverensstemmelse mellem kanten af en tagdækningsplade med niveauet af tagskægget dækker materiale skal skæres (med overskud) eller fortsætte (ved mangel);
 • brik fastgjort til taget to steder - de maksimale point på enden af brættet, som er sat på forhånd;
 • Forbindelsen kan udføres ved hjælp af skruer, skruer eller nitter forsænkede, hvor trinnet kan være lig med 60-100 cm.

Plancks ende til taget bidrager til at styrke strukturen af taget, mens de skjuler og beskytter de interne komponenter. Denne indretning forøger levetiden af coatingen, så den tillader ikke at falde fugt og solstråling på dele fremstillet af træ. Anvendelsen af yderligere elementer er ligeledes forbundet til de ydre perfektion faciliteter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.