SundhedPræparater

'Diacarb' forberedelse: brugsanvisning

"Diacarb" instruktion til brug rådgiver som et middel til aktivt at forbedre vandladningen. Det bruges, når der er forsinkelse i kroppen af natrium og vand til behandling og forebyggelse af ødem af forskellig oprindelse og er et præparat af syntetisk oprindelse.

Det aktive stof i lægemidlet er acetazolamid, som fremmer bedre vand-saltmetabolisme i kroppen, mens det ikke bringer syre-basebalancen og følgelig har en diuretisk virkning. Præparatet fremstilles i form af runde tabletter med hvid farve og indeholder sådanne hjælpestoffer som stivelse, natriumgluconat, talkum.

"Diacarb" -instruktion til brug anbefaler brug af glaukom (herunder akutte angreb), edematøst syndrom (hvis utilstrækkelig blodcirkulation, nyreproblemer, levercirrhose, osv.). Det er effektivt til behandling af epilepsi og Menière's sygdom som led i en omfattende behandling.

Brug ikke lægemidlet "Diacarb", hvis patienten har diabetes, akut nyre- eller leverinsufficiens, hypokalæmi, uremi, Addison's sygdom. Kontraindikation er også øget følsomhed over for komponenterne i lægemidlet, især til den vigtigste aktive bestanddel. Under udførelsen af et barn og hans ammende behandling med dette stof er forbudt, da det er muligt at have en negativ effekt på barnets krop. Med forsigtighed og under tilsyn af en læge er lægemidlet ordineret til patienter, der har hævelse af lever eller nyreoprindelse, samt samtidig administrering af acetylsalicylsyre i store doser.

Præparatet "Diacarb" anbefales til brug som følger. Hvis agenten er nødvendig til behandling af edematøst syndrom, er den mest effektive dosis 250-375 mg, taget oralt en gang om dagen, fortrinsvis om morgenen. Det er bedre at tage terapien hver anden dag, nogle gange er det tilladt at bruge medicinen i to dage i træk med en dags pause.

I tilfælde af akutte angreb af glaukom ordineres 250 mg afhjælpning op til 6 gange om dagen. I den komplekse behandling af epilepsi inden for 3 dage tages fra 250 mg til 500 mg om dagen, hvorefter der foretages en kort pause. Det skal bemærkes, at den nøjagtige behandlingsordning vil blive rådgivet af lægen, set i forhold til det samlede kliniske billede, alder og forventet effekt.

Hvis der var en tilfældig optagelse af lægemidlet "Diacarb", anbefaler brugsanvisningen ikke, at dosis øges næste gang du tager medicinen. Med epilepsi hos børn er det muligt at bruge stoffet fra 4 måneder allerede. Ved beregning af den daglige dosis styres patientens kropsvægt (10-15 ml pr. Kg), hvorefter den opdeles i flere receptioner i lige store dele. I nogle tilfælde er det muligt at anvende andre antikonvulsive lægemidler. Derefter ved behandlingens begyndelse er en tablet ordineret, med tiden øges dosen, men i slutningen bør den ikke overstige 750 mg.

Nogle gange ordinerer børn op til et år af lægemidlet "Diakarb" neurologer i den komplekse behandling af hydrocephalus. Effektivt og med øget ICP. Doseringen i dette tilfælde vil blive påvirket af den lille patients alder og tilstand. Oftest anbefales anvendelsen af "Asparkam" på samme tid, hvilket vil hjælpe med at fylde kalium, som er ødelagt af virkningen af "Diakarb".

Da dette lægemiddel er toksisk, er bivirkninger sjældne. Disse kan være allergiske reaktioner, generel muskel svaghed, tinnitus, krampeanfald. Ved langvarig brug kan der være døsighed, desorientering, svimmelhed. I sådanne tilfælde anbefales det ikke at køre og arbejde, der kræver stress.

Tilfælde af overdosering og tegn på akut forgiftning med lægemidlet er ikke blevet beskrevet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.