Sport og FitnessUdstyr

Brystflæsk kniv Kosak: beskrivelse, stålkvalitet

Den harmoniske kombination af - en mand og en kniv - beundring og glæde. En mand med en kniv beskytter vises ved siden af det roligt og roligt. En sand kriger aldrig vil bruge sin evne til at bruge kniven som våben til at skade en anden. Historisk opstod kombination - en mand og brystflæsk kniv - var oprindeligt et symbol på den frygtløse kriger, forsvarer i moderlandet.

Striden den oprindelige kniv

Spørgsmålet "Har du virkelig originalt maver kniv?" i dag fører til tvister mellem fagfolk. Nogle mener, at denne kniv var ikke og kunne ikke være. Angiveligt de første rapporter om sådanne artefakter dukkede op i 2000'erne. Den velkendte "Collection 13" er beskrevet, og denne form for kosakkiske våben. Andre er overbevist om, at historicisme kniv brystflæsk uden tvivl. Second har delte meninger kun af principper dets forekomst.

version af fremkomsten

Version One: De sydlige grænser det russiske imperium forsvarede kosakkiske afdelinger. Don og Kuban kosakker var berømt ikke kun effektiv kavaleri, men ikke mindre kampklar enheder til fods. For at gøre en hemmelig razziaer bag fjendens linjer blev skabt af særlige styrker, der var involveret i rekognoscering og sabotage aktiviteter. Kom i Special Forces kunne kun være på anbefaling af luftfartøjschefen. Unge og unge brændende sted var der ikke. Koldblodig, tålmodighed, mangel på frygt for døden blev betragtet de bedste indikatorer. Sammen med militær dygtighed er skabt næsten uovervindelige soldater. De blev kaldt spejdere. Det fik sit navn fra de konstante krav fra "ligge fladt" og "kravle på deres maver." Spejdere med dig altid bar en kosak kniv maver.

Version to: kniven er aldrig obligatorisk tilbehør-Kosak kriger. Det havde stadig at tjene det ikke var så let opgave. Tildelt maver mand med en kniv, der viste mod og gennemført en vellykket syv eller flere opgaver. Premium Våben elite rekognoscering enheder blev produceret i begrænsede mængder.

Hvilke af de versioner af maverne på kniven sandfærdig - er faktisk ligegyldigt lige nu. Historie maver kniv fortjener respekt. Moderne analoger af historiske knive er ikke ringere end deres berømte forfædre i den kvalitative varetagelsen af dens kommissorium.

Karakteristika brystflæsk kniv

Vigtigste egenskaber maver kniv ligner bladene på de kaukasiske folkeslag. Sandsynligvis var de oprindeligt trofæer. Spejdere anvendte fanget kaukasiske dolke. Kosakker anvendes også de brudte brikker, hvilket giver dem et andet liv, til fremstilling af bekæmpe knive. Komfortabel, letvægts, multifunktionelle kniv maver udmærker sig ved sådanne kriterier:

  • Smal skærpet klinge af hærdet smedet stål.
  • Håndtaget er et blad med en struktur i ét stykke, der strækker sig gennem hele længden af håndtaget. Uden fastgjort ved påboltning.
  • Kappe af læder og træ forbindelse, forsynet med stropper til fastgørelse.
  • Muligt at montere på underbenet og talje.

Funktioner kniv

De særlige kendetegn for kniven bug er:

  1. Form. Klinge med savtakket form er kendetegnende for deres maver kniv. klingekant skarpe, spidse ende. rille isoleres almindeligvis i midten af bladet.
  2. kniv design. Aflange legeme, lang smal klinge, anatomisk formet håndtag. Kniv gemt i skeden, og ikke tilføje op.
  3. Materiale. For kniven kun egnet stiv, bevarer god skarphed stål. Foretag sværd og Damaskus.

Damaskus stål kniv

Knivene er lavet af stål maver knive og Damaskus. Damaskus stål opnået ved smedesvejsning stålbånd med forskelligt kulstofindhold. Strip første chop, komprimeret til briketter, prokovyvayut. Handlingen gentages et par dusin gange. Resultatet af langvarig intensiv smedning bliver Damascus (stål).

Brystflæsk kniv af Damaskus stål kan bestå af fem hundrede lag stål med forskelligt kulstofindhold. Mønster bekræfter identiteten udstråler bladet. Damascus kniv giver styrke og sejhed, fasthed og skæreegnethed. Mekanisk handling på klingen ikke kan forårsage skade.

Den legendariske Cossack kniv

Være i besiddelse af en kniv-Plastun var en indikator for status position Kosak. Brystflæsk kniv var mindre kosakkiske brikker i længden. Dette kriterium er snarere et plus end et minus. Spejdere skulle være i stand til at kæmpe i et lukket rum, såsom i tæt bonde hytte. Fjern om nødvendigt fjendens sentinel, smide en kniv ind i ham. Netyazholy, med en stærk klinge og en praktisk mount kniv maver Cossack blevet uundværlige i den daglige rutine i at kæmpe Kosak sabotør.

Bestået ned gennem generationer legendariske historier. En lille episode i Kuban-regionen, hvor fyrre-Plast i kamp konfrontation med tre tusinde bjergbestigere har tvunget dem til at trække sig tilbage. Krimkrigen af 1853-1856 gav nye navne på personerne. På Balaclava spejdere kosakker ødelagt underdanige værktøjer, førte "sprog" og bragt mørtler. For militær tapperhed to maver bataljon (anden og ottende) har modtaget banneret St. George.

Holdene Plast foretrækker at tage folk, der intet at tabe havde. Deres hensynsløs mod førte fjender til at gå i panik, mens soldaterkammerater vakt stolthed og beundring. Russisk-japanske krig i 1905 viste, at spejderne er ikke ringere i sin frygtløshed før død af en japansk ninja.

Den Første Verdenskrig skiftede Plast mission, de blev brugt som infanteribataljoner (totalt fireogtyve). I Anden Verdenskrig titlen Plastunskaya beholdt Krasnodar infanteridivision, nogle hylder og Recon.

Moderne bug knive

Moderne kosakkerne, jægere, fiskere og elskere af ekstreme sportsgrene har ikke noget imod at købe en kniv maver Kosak. Zlatoust (Chelyabinsk-regionen i byen) er berømt for sine håndværkere. Ydre udseende knive en master kan afvige fra andre lignende produkter. Zlatoustovskaya våbenfabrik (ZOF) producerer Cossack kniv maver (95X18 stål eller stål 50H15MF) hidtil. 95X18 stål anvendes til fremstilling af vandreture, madlavning, afdeling og andre typer af knive.

I det XXI århundrede, et sted, hvor man kan købe en kniv maver Kosak, Chrysostomos er blandt andre berømte centre for metalindustrien. Berømt for sine knive producenter som Don våbenfabrik (Volgograd), Barinov fabrikken fra Vorsma Nizhny Novgorod-regionen.

I dag Brystflæsk stål knive souvenirs. De vil behage kendere af våben. Det er også vigtigt, at kniven kan tage en vandretur, at anvende i hverdagen. Takket være den perfekte balance mellem en kniv bruges til at kaste. Et andet vigtigt kriterium maver knive af russisk lov er ikke macheter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.