Hjem og familieTilbehør

Kænguru - taske til bekvemmeligheden af kid

Som du ved, er et nyfødt barn mest brug fysisk intimitet med sin mor. Næsten alle de unge mødre ved, at det er værd at tage i hænderne på frække barn, da han straks falder til ro. Selvfølgelig, det er meget behageligt at holde sit barn i sine arme, men det er umuligt at gøre hele dagen. Især hvis huset er ikke en au pair, og alle de huslige pligter skal udføre selv. Og hvis den unge mor skal gå til butikken eller til lægen, og der er ingen mulighed for at tage en vogn? I dette tilfælde, den måde en kvinde bringer en masse problemer. For at undgå dette, blev særlige enheder opfundet.

I de senere år oftere og oftere kan du se unge mødre med en speciel pose på hendes kænguru, som er designet til bekvemmeligheden ved forældre og børn. Bag-kænguru for børnene straks blev meget populær. Hvor forældre gik, at barnet er der altid. Kænguru - taske, så mor eller far til frit at bevæge sine arme. Dette gør det muligt at behandle hastesager, uden at afskeden med barnet.

Skulder kænguru-taske er meget bekvemt for forældrene, men hvis så det er sikkert for barnet, som sælgerne sige? Alle produkter er certificeret til børn og hygiejnisk kontrol. Der er visse regler for brugen af disse produkter, som skal overholdes nøje.

Kænguru - taske, som er købt i nøje overensstemmelse med en alder af barnet. Det kan ikke erhverve "vækst": det kan true krumning af rygsøjlen. Hver gang han vendte tilbage fra en gåtur, inspicere kroppen barnet, Do attritions fra alt for stramme bælter dukkede op. Kontroller omhyggeligt fastgørelsen af posen.

Kænguru - taske, som skal have en stiv ryg, at fastsætte placeringen af barnet. Det kan bruges fra en alder af tre.

Kænguru - en pose, der ikke er beregnet til langvarig brug. For børn med lav muskeltonus, rygskader og andre alvorlige sygdomme, er sådanne rygsække absolut kontraindiceret.

Psykologer rådgive unge mødre i konstant kontakt med din baby, og taske-kænguru Chicco er i overensstemmelse med disse anbefalinger. Dens design er ergonomisk og nem at bruge. Mor vil ikke føle ubehag og træthed, selv om jeg er nødt til at bære tasken i et par timer. Dette er en fremragende erhvervelse - fordi det passer barnet fra tre til ti måneder.

Kænguru - taske, som vil være nyttige i enhver situation: i en lang tur eller en tur i hjemmet, i bussen eller flyet. I dette tilfælde, vil barnet være behagelig og glad, fordi han er omkring læggen vil føle deres elskede mor. Mens han stadig ikke forstå ordene, men min mors smil, en blid stemme, blid berøring til at fortælle ham om forældrenes kærlighed. Denne meddelelse er til gavn for udviklingen af barnet. Han føler forsvaret ikke oplever stress, og derfor vokser roligere.

Tasken-kænguru barn tættere bekendtskab med verden, han er fri til at bevæge arme og ben kan se de andre, men med min mor lov til at røre de interessante objekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.