ForretningTjenester

Overdimensionerede last: transport funktioner, opløsning og anbefalinger

Overdimensionerede last - en belastning, der overstiger de parametre, som standarderne. For at transportere det ofte kræver særligt udstyr, og til transport af særlige krav. Hvordan til at transportere sådanne varer, og at du har brug for at vide på samme tid?

Loven opstiller en række regler for stor størrelse og stor last. De vigtigste bestemmelser er underlagt færdselsreglerne. Også med hensyn til dem, der er særlige regler.

Hvad er pladskrævende varer?

Dette udtryk kan skjule nogen belastning, hvis længde er mere end 13,6 meter, og bredden og højden overstiger 2,5 meter. Med hensyn til vægt, falder ind under denne kategori af varer, som foretages af belastningen på akslen af køretøjet overstiger den maksimalt tilladte i henhold til specifikationerne for maskinen.

Alle disse parametre er reguleret ved bestemmelserne oversize varer, som også viste, at når man går ud over køretøjet (1 m længde og 40 cm i bredden), varerne skal være forsynet med en særlig reflekterende tegn.

Hvordan til at transportere sådanne varer?

Selvfølgelig ekstraordinære belastninger båret på en speciel fragtkøretøjer. Hans chauffør, skal du først indhente tilladelse fra færdselspolitiet. Den er lavet op til 3 måneder, og kan være enten engangs eller genanvendelig. I sidstnævnte tilfælde bør mængden af trafik ikke overstige 10. Desuden er transporten udføres i nøje overensstemmelse med den planlagte rute, der afviger fra det forbudte. Alt sagen i parametrene for bæreevne af vej strukturer: på denne rute, de er ene og den anden - den anden og kan ikke opfylde parametrene for forsendelsen.

Før transport sagen kompetent tilgang til organiseringen af denne proces. For at gøre dette, skal du vælge det relevante køretøj eller container, til at vedtage den nødvendige fastsættelse ordning, pass lastning og losning i henhold til gældende procedure, planlægge din rute og udstede eventuelle medfølgende dokumenter.

Nogle køretøjer den bruger?

Til specielle transportkøretøjer anvendes, påhængsvogne og sættevogne og containere med de krævede dimensioner og parametre for kapacitet. Lange varer, i de fleste tilfælde, bæres på åbne platforme.

Transport kompakt men tunge belastninger kan være at benytte tog, lastbiler og lav-sengs trailere. I nogle tilfælde arbejdet omfatter kraner med øget vægt.

under transport restriktioner

Transport af overdimensionerede og tunge last med visse begrænsninger. De vedrører ikke kun bevægelse, men også parkering. For eksempel er det forbudt:

 • Nå hastigheder højere end angivet i godkendelsen for overdimensioneret gods.
 • For at udføre bevægelsen i vilkårene for dårlig sigtbarhed.
 • For at udføre bevægelsen i dårligt vejr.
 • For at flytte på sidelinjen.
 • For at transportere gods på fejl inventar.
 • For at transportere, hvis lasten er løs og flyttet fra den oprindelige vedhæftede fil.
 • Transport varer, hvis vægt overstiger den maksimalt tilladte værdi af bilfabrikanten.
 • For at udføre varerne, begrænser revision af føreren eller hindre kørslen.
 • Transportere ladninger, blokere lys enheder, såsom lysreflektorer.
 • For at udføre de varer, der er skadelige for vejbanen, hæve støv, eller producere lyde.
 • Dvæl ved områder, der ikke er udpeget som parkeringspladser.

Igennem hele ruten i førerens ansvar omfatter streng kontrol af lasten placering og sikring af dens status. Ved den mindste overtrædelse af kravene i vejledningen, skal føreren straks fjerne det, hvis det er umuligt - at stoppe trafikken på ruten.

Det er værd at bemærke, at hvis voluminøse varerne transporteres til et andet land, kan det drive deres egne regler og bestemmelser, som også bliver nødt til at overholde.

Tilladelser og bøder

Tilladelse til overdimensionerede skibsfart skal indhentes i landsbyen, der er udpeget som udgangspunkt for ruten. Dokumentationen viser ikke blot den fulde rute, men også størrelsen af lasten, samt belastningen på akserne.

Carry belastninger, dimensioner overskrider grænser er forbudt uden tilladelse. Ellers kan du tjene en alvorlig straf. For personer, kan størrelsen af 2,0-2,5 tusind rubler, og juridiske personer straffes meget højere - 400-500 tusind. Du kan også miste licensen for en periode på op til seks måneder.

Ledsagende overdimensioneret gods

Transport af gods kan kræve særlige escort køretøjer med blinkende lys. Dette er især påkrævet for lange varer, mere end 24 meter og 4 meter i bredden. ledsager bevægelsen af kravene bil: Det skal gå videre med en lastvogn, i en afstand af 10-20 meter, uden at lukke gennemgang af ham eller en modkørende bil.

Vedligeholdelse er nødvendig under alle omstændigheder køretøjer bevæger sig med den delvise besættelse af modkørende vognbane. I dette tilfælde er dimensionerne af det transporterede gods er uden betydning.

Officielle regler og bestemmelser

Så bringe voluminøse og tunge byrder skal være i overensstemmelse med særlige regler. De afsat et afsnit af SDA i nummer 23 - "Fragt". Derudover skal du følge kravene til transport af varer ad instruktioner vej data. Imidlertid er den ledende rolle spilles af de "færdselsreglerne". I tilfælde af en nødsituation på vejen fra dem vil bygge retten i første omgang.

Uanset nævnte tilladelse hastighed kan ikke overstige den maksimale tilladte hastighed af transport af tung last. For køretøjer det er 60 km / t. Hvis bilen er i bevægelse på broen, kan du ikke gå hurtigere end 15 km / t.

Ud over at modtage tilladelse "Federal Road Agency", i nogle tilfælde er det også nødvendigt at indhente særlig godkendelse til at krydse jernbaneoverskæringen. At gøre alle af denne dokumentation tager fra to dage til to uger.

Forordninger eventuelle begrænsninger i den maksimale vægt af køretøjet med en belastning ikke indstillet. Det hele afhænger af den ultimative akselbelastning, samt kvaliteten af vejbanen. Men reglerne klart: belastningen betragtes som en sværvægter, hvis dens vægt sammen med bilen er mere end 38 tons. Cargo overstiger 44 tons i vægt, kræver ikke blot en tilladelse, samt udvikling af et konkret projekt.

Som du kan se, at bære voluminøse fragt, er det nødvendigt at tage hensyn til et sæt regler og forberede grundigt. Det er derfor, de fleste mennesker har tillid til denne procedure ansvarlige bærere med mange års erfaring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.