Kunst og underholdningTeater

Theatre of Dionysos i Athen

I denne artikel vil vi fortælle dig om denne interessante bygning som teater Dionysos (Athen). Det er beliggende i Akropolis. Ikke alle ved , hvad Akropolis, så lad os først kort om det. Derefter vil introducere dig til den Theatre of Dionysos, foto og beskrivelse finder du i denne artikel. Bygningen er, som du vil se, meget interessant. Vi har også introducere dig til den gamle græske gud for sig selv, som er dedikeret til denne bemærkelsesværdige bygning er den gamle græske teater Dionysos.

Akropolis

Akropolis - er forstærket og forhøjet del af byen (ikke kun i Athen, men også til mange andre græske byer), som også er en fæstning tilflugt i tilfælde af krig. Der var som regel en masse templer dedikeret til forskellige guder-lånere. Akropolis i Athen - en stenet bakke 156 meter i højden, har en blid top (ca. 170 meter bred og 300 - i længden). Det var her, blandt andre seværdigheder, er Theatre of Dionysos i det antikke Grækenland. I oldtiden blev Akropolis med rette betragtes centrum af Athen spiritualitet. I det 4. århundrede f.Kr.. e. det er her, om de forskellige højtidelig procession til ære for en guddom, samt foretaget offer, kræves på tidspunktet, det var sport, iscenesat scener fra livet af guderne.

guden Dionysos

Dionysos er også kendt som "gud med bull horn", som han kunne lide at tage på udseendet af dyret. Dette er søn af Zeus og Semele, den Theban prinsesse. Ifølge legenden, Zeus, der dukkede op i et lyn før hans kæreste, ved et uheld forbrændes hende, men det lykkedes at snuppe en tidlig flamme af Dionysos og syede det ind i hans lår. Gud rettidigt blev far til barnet, og derefter gav det til nymfer om uddannelse. Dionysos vandre rundt om i verden, mødte Ariadne, forladt af Theseus, og giftede sig med hende. Kongen af Theben, Pentheus forsøgte at fængsle ham i fængslet, men Dionysos straffet hårdt ham for hans ordre mænader rev det i stykker konge rasende.

Den Dionysoskulten

Forskerne er tilbøjelig til at sige, at dyrkelsen af denne Gud havde østlige oprindelse. Han var i Grækenland spreder meget senere end dyrkelsen af de andre guder. Med stort besvær, desuden har han etableret her. Navn på Dionysos kan findes selv på etiketterne om omtrent til det 14. århundrede f.Kr., men dyrkelsen af popularisering blev udført kun i 7-8 århundreder BC. e., når Dionysoskulten gradvist begyndte at fortrænge tilbedelsen af andre guder og helte.

Langt senere, Dionysos blev en af de 12 guder Olympus. Han blev æret i Delfi, sammen med Apollo. Han blev afsat til særlige feriedage i Attica, kaldet Dionysius. De omfattede de højtidelige processioner, konkurrencen fra digtere, og så videre. D. Dionysoskulten i den hellenistiske periode Sabazios fusioneret med kult, den frygiske gud, så han fik tilnavnet Sabazios.

Helligdommen Dionysos i Akropolis

Peisistratos, der regerede dengang, var en tilbeder af Dionysos, som var skytshelgen for vinfremstilling, sjov, religiøs ekstase. Denne gud er også berømt som at fjerne de lænker hverdagen, befriende fra bekymringer.

Akropolis på sydsiden, blev bygget takket være indsatsen fra guvernøren. Sanctuary of Dionysos Elevtereya. Det var en gammel statue af guddom, men efter et stykke tid blev det besluttet at udskifte den gamle kirke et nyt. I centrum af den nye Sanctuary er nu ragede og en ny statue af Dionysos, dekoreret med guld, lavet af elfenben. Ved dekret Peisistratos i nærheden af templet blev bygget dansegulv. Det blev den første "mursten" i Dionysos-teatret bygning.

Træ og sten teater

Det blev oprindeligt bygget af træ. Der var foretaget opførelser af tragedier med Euripides, Sofokles, Aristofanes, Aischylos. Men snart træ pladser til rådighed for offentligheden, blev genopbygget. De er blevet sten - mere holdbar og pålidelig. Dette er ikke overraskende. Meget glad for græsk drama, der blev over tid, ikke en del af de offentlige festivaler og religiøse ceremonier, og en separat kunstform, med sine egne traditioner og regler. Theatre of Dionysos i Athen (fotos, hvoraf, se nedenfor) - er meget imponerende selv i dag bygningen.

67 pladser

Interessant beskrivelse af denne vidunderlige eksemplar af romersk arkitektur findes i en lang række historiske dokumenter. Dionysos Teater - en af de ældste på jorden. Ifølge historiske dokumenter, den første af sin serie af 67 nummererede pladser, som var lavet af sjældne og dyre marmor. De var bestemt ikke for almuen. De besatte det ærede repræsentanter adel, som besøgte Theatre of Dionysos i Grækenland. I nogle er det ganske bemærkelsesværdigt, selv udskårne navnene på de mennesker, der herskede i forskellige perioder af historien om det gamle Grækenland. I dag, i det sted, hvor teatret er placeret, kan du se disse stole. Men det overlevede, ikke dem alle.

På en lille afsats i anden række, er formand for Hadrian, den romerske kejser, der var en stor elsker af teater kunst, filosofi og poesi. Her i øvrigt, jeg kunne lide at tale lidt senere, Nero - en anden romersk kejser, som hele verden "berømte" dårlig smag. Det var ham, der brændte på et tidspunkt hovedstaden i det romerske imperium.

Funktioner af teater Dionysos

Ifølge de antagelser om de fleste arkæologer, der deltog i udgravningerne kunne Theatre of Dionysos rumme næsten 17 tusinde mennesker, ivrige efter at være vidne til den teatralske handling.

Dette tal er ganske ubetydelig efter nutidens standarder, men var ret imponerende for den tid, og var omkring halvdelen af antallet af alle indbyggerne i Athen. Theatre of Dionysos, på grund af sin store størrelse, ikke har en tagplader. Og publikum og deltagerne under præsentationen var i det åbne. Naturligt lys lyser, hvad der sker på scenen af konstruktionen, som teatret Dionysos (Grækenland). Billeder præsenteres under den.

omstrukturering Teater

Opførelsen af dette flere gange ændret udseende. Bygget i det 5. århundrede f.Kr.. e. Dionysos-teatret har gennemgået hele dets eksistens nogle ændringer. Som vi har sagt, havde en træstol, og scenen er udskiftet efter et stykke marmor. I det 1. århundrede e.Kr.. e., da det blev besluttet, foruden teater produktioner, og tilbringe gladiator cirkusforestillinger, blev den første række af teatret suppleret med en kant lavet af jernstænger og marmor. Det tillod seere til at se uden frygt for rovdyr og blodige kampe. I det 2. århundrede, da Nero, den romerske kejser, kom til magten, restaurering af bygningen også rørt orhestry - nær den scene, hvor koret var. Det blev gjort mere nødhjælp, derudover blev det udsmykket med malerier skildrer scener fra myten om Dionysos.

Teaterproduktioner af den antikke grækere

Apropos teater, der blev afholdt i oldtiden, skal det bemærkes, at de var væsentligt anderledes end i dag. I det gamle Grækenland, kunne den oprindelige offentlige overvåge handlinger foretaget af en one-man show, "berettede" om den skæbne, helten, ledsaget af koret. Stykket blev senere involveret flere af dem, men deres kunstneriske muligheder var meget begrænset. Grunden til dette var, at hver aktør måtte bære en maske til gengæld et af de tegn, og alle de færdigheder, således reduceret til evnen til dygtigt og kompetent egen krop og stemme.

Som de gamle grækere udtrykte deres mening om stykket?

Snarere ejendommelige optrådt publikum på det tidspunkt. Hvis nutidens produktioner afsluttet råb "Bravo!" og et stående bifald i tilfælde af succes, og stilhed - i tilfælde af svigt, i oldtiden, var det meget anderledes. hurtigt mødte vi også ønsket ydeevne: beundrende Raab og bifald. Men publikum, en eller anden grund, ikke acceptere eller forstå teatralske handling, ikke stilhed. De udtrykte deres utilfredshed med vagabonden og fløjter. En vred offentligheden i øvrigt kunne stenet skuespiller, krævende at starte en anden opfattelse. Medlem af teatralske handling var at bringe hende glæde, så han startede følgende repræsentation, hvis han levede.

Theatre of Dionysos i Athen har nået et højt niveau af mere end ti århundreder efter dens opdagelse. Begynd i 16-17 århundreder afholdt her produktioner af Shakespeares dramaer, samt andre opskalere præsentation klassikere og Elizabethans, at efterligne de gamle.

Det bedste, ud fra et kunstnerisk synspunkt af hvad der var tilbage i ruinerne af teatret - et skulpturelt frise forestillende morsom satire. Han har været her lige siden regeringstid Nero.

Restaurering af teatret Dionysos

Græske myndigheder siger i dag, at der allerede er afsat til restaurering af bygningen i mere end 6 millioner euro, som blev indsamlet ikke kun gennem midler fra statsbudgettet, men med hjælp fra en kommerciel organisation under navnet "Diazoma", berømt i Grækenland ønsket om at bevare og beskytte fortidsminder af arkitektur og historie. I midten af 2015 er planlagt til at fuldføre restaureringsarbejdet. Det er planlagt for denne gang for at styrke væggene, tilføje nogle nye sæder tiers restaureret dekorative elementer. Genvinding og restaurering af sådan en vigtig historisk genstand som Theater Dionysos i Athen, blev opkrævet Konstantinos Boletisu. Denne græske arkitekt vozglavivil projekt, en kæmpe i kompleksitet og volumen.

Monumenter af arkitektur, beliggende nær teatret

Send rejsende til Grækenland vil være interesseret i at vide, at Theatre of Dionysos i det gamle Grækenland, omgivet af diverse bevaret til i dag monumenter. De er også den gamle æra. Dette, for eksempel, Artemis tempel bliver protektor alle levende ting. Det er beliggende i en klippe udsætningen teater. Når her var der et kapel Panagia Spiliotisy (dvs. Cave Vor Frue). Kvinder, der har lange og alvorligt syge børn, råbte til hende støtte. Det kan også ses i nærheden af Colon Theatre of Dionysos, siger, at dette sted var mindesmærket er et symbol på sejr teatergruppen på en af festivalerne i oldtidens Grækenland.

Omkring teater Dionysos er også ruiner af to templer dedikeret til denne gud. De dateret 6 og 4 århundreder BC. e. Sten tilhører koncertsalen Odeon Periklova har ret. Denne bygning kan dateres tilbage til 40 år BC. e.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.