Kunst og underholdningTeater

Teater Lunacharsky (Sevastopol): repertoire trup

Teater Lunacharsky (Sevastopol) har eksisteret siden begyndelsen af det 20. århundrede. Beboere venter på denne begivenhed med stor forventning. Forud for, at byen var kun en sommer teater, og publikum om vinteren er blevet frataget muligheden for at deltage i forestillinger.

History of Theatre

I lang tid sin stationære trup havde byen Sevastopol. Teater Lunacharsky blev åbnet i 1911. Derefter blev det kaldt forskelligt. Det var den "Renaissance" Great Art Theatre. Det er beliggende på Promenade. Først vises på teaterforestillinger kom på tour kunstnere. Noget senere hans egen trup. Han ledet af sin A.S.Nikulichev.

I 1920 magten i byen greb revolutionskomite. Board of Education ledet af så operasanger LVSobinov. Det var på hans initiativ, blev teatret opkaldt efter Lunacharsky og navnet "Renaissance" er blevet afskaffet.

Fra 1925 til 1927 år arbejdede han her inviteret en Moskva trup, hvorigennem teatrets repertoire beriget med interessante forestillinger.

Siden 1935, i 20 år var han chefturneringslederen BA Bertels. Med sit udseende indtastet teater i en ny fase. B.Bertels var en af de bedste instruktører i landet.

Under krigen, har kunstnerne skabt et hold, som gav præsentationen til frontlinjen. Teater Lunacharsky gav mere end tusind koncerter frontlinje. Mange unge skuespillere gik til fronten. Kun få af dem vendte tilbage. I deres hukommelse, i Sevastopol opkaldt gader. Under krigen blev bygningen ødelagt af nazistiske bomber.

Siden 1945 kunstnerne gav forestillinger i den tidligere katedral af Peter og Paul. I 1957, teatret havde en ny bygning, hvor det er placeret på denne dag. Auditoriet er beregnet til 670 pladser. Bygget bygning blev tegnet af arkitekt V.V.Pilevina. Det første spil, spillede i den nye bygning var stykket Vsevoloda Vishnevskogo "Optimistisk Tragedy".

I 2002 modtog han den akademiske status Theatre Lunacharsky (Sevastopol). Foto af bygningen er præsenteret i denne artikel.

Den berømte lysekrone

Teater Lunacharsky (Sevastopol) er ejer af den legendariske lysekrone. Det er beliggende i auditoriet. Lysekrone i over 50 år. Vi har gjort det i Moskva den særlige ordre på metroen. Indtil nu har det ikke komme på navnet på den kunstner, der skabte udformningen af denne luminary. Den anden sådan ingen lysekroner, hun er den eneste af sin slags. hendes vægt - og en halv ton. Diameter - 5 meter. Lysekrone udstyret med en løftemekanisme, som er beliggende på loftet af teatret.

For at udskifte elpærer, rengøring af krystal og bronze konstruktion produceret midlertidig træ platform. Lysekrone særlig ærbødig holdning, så tage sig af det ikke er rengøringsassistenter og de ældste medarbejdere i teatret, da det betragtes som en æressag.

repertoire

Alsidig og rige playbill tilbyder sine beboere og gæster i byen Sevastopol. Teater Lunacharsky repertoire tilbyder sine seere det følgende:

 • "Pas på mænd."
 • "Forsigtig: børn."
 • "Dove".
 • "Det syvende Sin."
 • "Emma og admiral."
 • "En rent kvindelig mord".
 • "Factory Girl".
 • "Royal Hunt".
 • "Lady for en dag".
 • "Det syvende Sin."
 • "La-frog".
 • "The Cabal hyklere."
 • "Familie idyl".
 • "Teater-teater".
 • "Dagen for fødslen af Leopold kat."
 • "Bryllupsrejse i Venedig".
 • "Paven i nettet."
 • "Pirates of the Caribbean bjerge".
 • "Golden Fly".

Og andre interessante forestillinger for voksne og børn.

selskab

Teater Lunacharsky (Sevastopol) - en bemærkelsesværdig 46 talentfulde skuespillere. Blandt dem er en skuespiller, der har titel af Folkets Kunstner i Ukraine. Det Lyudmila Kara Gyaur. Tretten skuespillere bære den stolte titel hædret kunstner i Ukraine. Disse er: E.Zhuravkin, A.Bobor, N.Belosludtseva, B.Chernokulsky, V.Taganov, T.Burnakina, A.Bronnikov, N.Karpenko, S.Sanaev, N.Abeleva-Taganova, Yu.Nestranskaya, LA Shestakova, Yu.Kornishin. Fem skuespillere blev tildelt titlen hædret kunstner i Krim. Disse er: S.Dorohina, I.Spinov, A.Saliova, B.Cherkasov, N.Filippov.

direktør

Teater Lunacharsky (Sevastopol) nu står i spidsen Irina Nikolaevna Konstantinova. Det er den ærede Worker Kulturministeriet Krim. Irina er uddannet fra Dnepropetrovsk Teaterskole. Så dimitterede han i Kiev. Det er blevet en specialist i organisation og ledelse af teatralsk virksomhed. Hendes karriere begyndte som assistent instruktør. Og hendes første arbejdsplads var Dnepropetrovsk Musik og Drama Teater. Siden 1988 blev hun inviteret til Sevastopol. Der fik hun en stilling som administrator i teatret Lunacharsky. Efter at han blev vicedirektør. Fra 2000 til 2003 førte han Sevastopol Danseteater. Det arrangerede en festival af "Krig og fred". Direktør for Sevastopol Russian Drama Theater A.V.Lunacharkogo Irina Nikolaevna startede i marts 2015.

anmeldelser

Meget populær med tilskuere Teater Lunacharsky (Sebastopol). Anmeldelser om ham på internettet kan findes i store mængder. Offentligheden siger gerne om kunstnere og om produktioner. Tilskuere tale om alt anderledes. Der er også en negativ udtalelse. Nogen sagde, at teatret i de seneste år har ændret sig til det værre, men der er meget få. Langt de fleste elsker teater Lunacharsky (Sevastopol), af det efterlader eneste positive, kalder hans erklæring interessante og talentfulde kunstnere. Her kan du se dramaet og musikalsk komedie, og der er noget at se børnene. Repertoire behager publikum med sin mangfoldighed. Seerne skrev, at fra de forestillinger og kunstnere i teatrets Lunacharsky modtager positiv energi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.