ModeTøj

Variationen af modeller og Nederdele

Vis alle modeller af nederdele i dag stylister udviklet nok. Hver af dem har unikke funktioner skabt specielt til en bestemt type figur. For ikke at fare vild i verden af mode, er du nødt til at kende forskellen mellem modellerne. Dette vil bidrage til mere præcist at afhente dette stykke klædeskab, under hensyntagen til funktioner i en figur, så nederdelen er bedst at sidde og understregede kun værdighed skjulesteder fejl.

Der er flere klassiske typer af nederdele.

Ballon kaldet bred skørt, indsamlet på et bånd eller fletning forneden. Siden 60'erne er det betragtes som en del af en cocktail af mode. I dag findes i retro samlinger.

Nederdel vikel - version af den nederdel med lugten. Viklet rundt om legemet, hvor skørtet strækker sig fra den nedre spole til den øvre kant og båndet er fastgjort ovenfra.

Skørt-Cast er kendetegnet ved et lige snit, med et bælte på siderne af en konveks sømme, som ofte dekorative formål otstrachivayutsya kontrasterende tråd.

Zhyup-kyulot er en original model af skørtet, kombineret med bukser.

Yubka- kuppel er udskåret i en lige linje, den gennemsnitlige længde. Ved hjælp af pile mod hofter skørtet er knyttet til en særlig form for kuplen.

Kilt er kendt for alle sine folder og skotske bur. Obligatorisk stykke - lugten. Den forreste af skørtet er glat, krølle - på siderne og bag. Side fastens med en sikkerhedsnål eller stropper. Historisk set er genstand for mænds nationaldragt Skotland.

Bundle ballet udenfor nederdel ligner den klassiske version nederdele til dansere tyl med flæser og flæser. Hun har en meget kort længde og i modsætning hertil er ganske imponerende bredde.

Krinoline - en stiv bund skørt med syet hoop, som bæres under kjolen at give det en kuppelformet silhuet. Disse nederdele modeller er nu kun brugt til fase kjoler eller brudekjoler.

Skort er en kombination af korte nederdele med shorts, forsiden ligner en typisk kort skørt med lugten.

Sarong er faktisk lommetørklæde pløjet omkring hofterne analogt med tøj indonesiske.

Hip tilrettelægges på en sådan måde, at det hviler næsten ved hofterne, taljen stærkt forudindtaget nedad, ofte begiver sig ud på den lårene tyggegummi.

"Lame Skirt" opfundet af Paul Poiret. Sin længde når anklerne, i skødet eller under knæene skørt fanget pelsstrimmel.

Skørt trapez er såkaldte grund af den nedadgående tragtformede form. Ligesom en trapez, for unge udviklet en stil klokke nederdel, som fremhæver gavn slanke ben og har en meget blød linje silhuet.

Nederdel opløbet meget romantisk og smukt understreger kvindelighed.

Blyant nederdel - en universel model til kontoret, en aften i lyset og enhver alvorlig hændelse.

Forskellige modeller af nederdele helt anderledes udseende på forskellige kvinder. Selvfølgelig først og fremmest, landing succes og rentabiliteten af udseende afhænger af figuren. Hver type kvindelige figur bedst egnet til visse typer nederdele. Dette er kendt for alle de damer, der ønsker at se ind i øjnene på andre i det bedste lys.

model Nederdele for overvægtige omfatter de mest fordelagtige varianter, der visuelt kan skjule den ekstra fylde som en blyant skørt og andre modeller lige snit.

modellere slanke nederdele for mere forskelligartet. Slanke kvinder er velegnede nederdel længde til knæet, mini, blusset, mager model. Det er bedre at undgå maxi til garderoben element hængende taske.

Model nederdele til kvinder med tynde ben og lår er bedst egnet model fri snit, der dækker knæene. Det vil være godt at se eventuelle rynker eller blusset.

nederdel model for ejere af brede hofter bør vælges således, at stoffet ikke er for passer formen. Det er bedre at stoppe valget på en trapez.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.