Kunst og underholdningKunst

Congress Hall - en værdig afløser for huse af kultur

Indtil for et par årtier siden, næsten hver landsby kan du finde House of Culture. Denne institution var beregnet til en bred vifte af fester, koncerter, møder veteraner. Derudover er der ofte viste film. Diskoteker, Proms, fester, kongresser og mange forskelligartede aktiviteter udført præcis i husene af kultur. Tiden gik. Behov og krav ændres. For at se film rejst enorme biografer. For formelle møder på forskellige niveauer åbnede mødelokaler. Af forskellige musikalske præstationer og kunst grupper blev etableret koncertsale og arenaer. Disse institutioner er vant til. Men fremskridt ikke stå stille, og i flere år befolkningen kan værdsætte al charmen fra en sådan institution som kongreshallen. Dette projekt er et tegn på nogle beboere i russiske byer. Det er værd at bemærke, at en sådan placering ofte findes i hoteller fra hele verden. Hvad er Congress Hall? Hvilke tjenester er tilgængelige via dette projekt? Lad os se det i øjnene.

Alt på ét sted

Congress Hall lægger en enorm mængde plads, der er vært for arrangementer i forskellige kategorier og på forskellige niveauer. Udstillinger, konferencer, koncerter, bryllupper og præsentationer - alle disse og flere får lov til at organisere sig i sådan et sted. Congress Hall, som regel udstyret med forskellige former for udstyr, der gælder primært audio- og projektionsudstyr. Selv en begivenhed, der kræver en høj teknisk support, vil blive afholdt i dette sted uden problemer. På anmodning af mange kongressal er også installeret ekstra nødvendige udstyr til kunden. Det skal bemærkes, at kapaciteten af disse faciliteter er ganske høj, og kan være op til tre tusinde mennesker.

stolthed Bashkortostan

I Rusland har også et sådant projekt, som kongreshallen. Ufa er en by, hvor de mest berømte i landet midt i sin art. Denne bygning blev besluttet at placere i den sydlige del af Agidel floden, der tidligere var kendt som White. Ved siden af bygningen er placeret et monument over Salavat Yulaev. En indfødt i byen, bor og arbejder i Japan, var forfatter til projektet. Under opførelsen af bygningen blev brugt forskellige retninger monumental kunst. Her er harmonisk kombineret koloristiske og rumlige former, der skaber et sammenhængende billede, der viser resultaterne af den nationale arkitektur.

komplekse funktioner

Seksogtredive tusind kvadratmeter - et samlet areal er kendetegnet ved en kongres hal. Ufa blev den første by i Rusland, som ligger på det område, hvor sådan en massiv genstand for kulturel, politisk, forretnings- og shopping destinationer. Centret har en koncertsal med en samlet kapacitet på 770 sæder, udstilling og museum pavillon, en restaurant med lokalt køkken, shopping komplekse, en vinterhave og en parkeringsplads.

En enorm offentlig opmærksomhed tiltrukket af det omgivende landskab i kongressalen. Legepladser, cascading ned til dæmningen af floden, en kæmpe naturligt amfiteater, masser af græsplæne, omgivet af beplantninger af løv- og nåletræer, fantastiske springvand gruppe - alt dette pragt snarere supplerer den arkitektoniske ensemble af komplekset.

Andre lignende projekter

Berømte er også en kongressal DSTU ligger i Rostov ved Don. Han åbnede relativt nylig - i april 2013. Dette center indeholder en enorm hal til 1,5 tusinde steder, som indstiller skærmen for at se de præsentationer og film af forskellige genrer, samt projektion udstyr af sidste generation. Hertil kommer, at bygningen har klasseværelser og kreative teams af de forskellige konferencer, samt VIP-rum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.