Kunst og underholdningKunst

Sådan at tegne en tank? Det er meget simpelt!

Hvis hjemmeholdet vokser dreng, nødvendigvis vil komme, når han vender sig til den voksne med spørgsmålet: "hvordan man tegner en tank? Lær! "Især for forældre gjorde denne masterclass.

Den forberedende fase før tegning

Så hvordan man tegner en tank - en alvorlig sag, er det nødvendigt at forberede lektionen grundigt. Selvfølgelig skal du nøje overveje billeder af militært udstyr. Det er tilrådeligt at forsigtigt føre en samtale med dit barn, spørge, hvad han ved om tankene, for at fortælle ham, at han ved en voksen. Og sørg for at fortælle dig noget om Den Store Fædrelandskrig, det heltemod af de sovjetiske soldater, sejr Sovjetunionen over nazisterne. I betragtning af billedet, fremhæve den vigtigste del af tanken.

Master class "Hvordan man kan trække en blyant tanke"

  1. Til at begynde at trække det bedste fra de larver. De er formet som ovaler, lidt fladtrykt på toppen.

  2. Inde i form, tegne en anden lignende, men lidt mindre end den første.

  3. Inde ovaler tegne hjul - hjul.

  4. Inde i sidstnævnte behov for at trække mere på én koncentrisk cirkel, men meget mindre.

  5. Hvis vi trækker en blyant tank i etaper, efter larver kan gå til billedet af tårnet. Det vil have to dele. Først trække toppen af larver lave rektangulære trapez med afrundede hjørner.

  6. Ovenover viser en anden form med den samme nedre bund af lidt mindre end den for den første top. Den øverste trapez bør have en højde, der ville være større end bunden.

  7. Nu kan vi gå videre til tønden lodtrækningen. Han er repræsenteret af to parallelle linier, der udgår fra toppen af tårnet.

  8. Ved afslutningen af cylinderen trækker et rektangel med afrundede hjørner, hvilket skulle virke i bredden.

  9. hvordan man tegner en tank vi er næsten færdig, kan du begynde at farve billedet. Tegn tårn på den røde stjerne, og løbet - ser flamme. Sam tanken malet i grøn, og hele vejen rundt for at tegne træer, buske, græs og jord.

Figur tank i sort og hvid format

Men du kan gøre uden at farve billedet i farver. Sort og hvidt billede af militært udstyr - det er opgaven for ældre børn - i alderen 9-10 år. Selv om princippet om tegning forbliver den samme, men her mere tydeligt tegnet små dele. For eksempel stammen, tanken ikke er repræsenteret ved to parallelle rette linier, men består af flere forbundne dele. Og selve tårnet er udstedt er ikke så skematisk som tallet for børn.

Isometrisk projektion og lineær perspektiv

Så hvordan man kan trække ethvert objekt, der følger alle kunstens regler, bør kunstnerne over 12 år gamle forklare teorien om isometrisk projektion og lineære perspektiv. Med først hver første møder efter behov terning billede. Det indebærer en parallel og lig med størrelsen af parterne er i forgrunden og baggrunden. Den lineære fremspring af de parallelle linier i virkeligheden skal konvergere på et bestemt punkt i horisonten, så formålene og siderne af baggrunden ud mindre end deres tilsvarende forreste objekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.