Kunst og underholdningKunst

Sådan at tegne en krabbe - detaljeret instruktion

I dag vil vi tale om, hvordan man tegner en krabbe blyant etaper. Denne fantastiske væsener. Vi taler om de pårørende til krabber. Også de Tibenede og deres lemmer har forskellige specialisering.

udseende

Inden jeg går på spørgsmålet om, hvordan man tegner en krabbe etaper, bør beskrives i detaljer, hvordan han ser ud. Hans ben er fastgjort til bunden chelyustegrudi. Denne del af kroppen er beskyttet af en utrolig stærk rustning. Bag hende podvornuto en relativt kort underlivet. Forreste synlige øje, som rager ud fra skallen. De flytter. Placeret på stilke. perioral indretninger er også tilvejebragt. Krabber spiser alt, der vil have tid til at fange. Claws de er et par forben. Resten af lemmerne er klart synlige.

instruktion

Til den praktiske løsning af problemet, hvordan man tegner en krabbe. Vi skildrer første symmetri akse og skabe kropsform. Vi vil vise krabbe i front vinkel, snarere end toppen. Da billedet vil se mere naturligt. I dette tilfælde, kroppen ser bredere på grund af reduktionen på lang sigt. Fordel ben. På grund af symmetrien af strukturen i kroppen, er det nødvendigt at repræsentere hvert ben foran hendes par. Men placeringen af benene mere frit. Hold benet længde til at være lige. Vær opmærksom på, at hver pote består af 3 segmenter. Under skallen struktur af benene er meget vanskeligere. Heldigvis er denne del skjult for os. Leddyr som mekanismer med leddelte arme og albue. Overvej nøje kloen. På enheden er det ikke ligesom pincetten som det kan synes ved første øjekast. Du kan sammenligne det med en bidetang eller en rørtang. Fortsæt til den endelige beslutning om hvordan man tegner en krabbe. Vi får allerede billedet. Det kan tjene som grundlag for farvning. Vi er nødt til at give farven på vores helt, ved at vælge den rette palet. Og så snart spørgsmålet om, hvordan man tegner en krabbe, vil være fuldt afklaret, det kan skæres, og derefter at bruge som dekorativt element. Opgaven kompliceres af det faktum, at billedet har en yderst kompliceret kredsløb.

kongekrabbe

Det kan være repræsenteret ved en krabbe og mere usædvanlige former. For eksempel en stor og spidse. Du kan tegne konge Krabbe. Det er meget usædvanligt. Denne art er kendetegnet ved en usædvanlig lange ben. Hans krop også stor. Dens farve - rød. Det er helt dækket med pigge. Tegn start, som i det første tilfælde ved at holde symmetriaksen. Det forestiller kroppen. Front lægge to udvækst. Vi distribuerer ben meget længere end i det første tilfælde. Et par forben sætte kløer - ikke store, buede indeni. Den resterende ben bøjet skarpt - fokuseret siden. Disse 3 par. Husk på, at vi taler om at være Tibenede. Det faktum, at den sidste ben er meget lille. Hun er bukket under kroppen. I dette perspektiv er det således ikke synlige. Disse krabber ben renser den resterende lemmer. Sådan har en særlig specialisering. Så vi regnet ud, hvordan at tegne forskellige typer af krabber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.