SkønhedHudpleje

Nyttige egenskaber appelsiner. Kridtning hud appelsinskal

Forsøger at se perfekt, kvinder være meget opmærksomme på ansigtshuden: rense, nære, tone, blege, forynge det. Til dette formål de anvendes som forskellige kosmetiske præparater med hylder og naturlige produkter. En rig kilde til vitaminer og en multi-funktionel værktøj til hudpleje er lys og saftig appelsin. Lige så nyttige og saft, og papirmasse og skorpe.

Nyttige egenskaber appelsinskaller

Smid ikke den skorpe af en orange, i huset er det altid muligt at finde en anvendelse. Det er meget forfriskende luft i rummet og ødelægger skadelige mikroorganismer. I madlavning, dette krydderi giver fadet en frisk eksotisk smag og aroma.

Peel af lækre orange frugter anvendes i udstrakt grad i kosmetik i pleje af hår og krop. De er godt rengjort, nære, tone, fjerne skæl. Meget populær hud kridtning ansigt appelsinskal. De bringer stor fordel til badet med tilføjelsen af dette værktøj.

Sporstoffer og vitaminer, der er indeholdt i appelsinskal, en positiv effekt på sundheden. De stimulerer fordøjelsen, fjerne dårlig ånde, lindre hovedpine. I forskellige former for citrusskal bruges i behandlingen af sygdomme i det kardiovaskulære og respiratoriske systemer.

Anvendelsen af appelsinskal til ansigt

Appelsinskaller er simpelthen uerstattelige i ansigtet. De kan anvendes i ferskvand og i tørret form. Denne ingrediens er anvendes til fremstilling af hjemmelavede scrubs, cremer, masker til alle hudtyper. Det er også tilføjet til færdige cremer til at forbedre deres virkning. Af skorper fremstillet fremragende aromatisk olie.

Fremstillet af appelsinskal betyder helt ren hud i ansigtet, fjerner partikler af hornede, fjerne giftstoffer. De har anti-inflammatorisk virkning og fjerne forskellige fejl - akne, bumser, pletter. For at se smuk, kvinder bruger kridtning hud appelsinskal. det bruges også som en tonic, nærende og fugtgivende middel.

Indeholdt i citrus C-vitamin øger produktionen af kollagen i kroppen, hvilket forhindrer forekomsten af rynker. Derfor er brugen af appelsinskal med ansigtet giver en foryngende effekt.

Masken af tørrede skorper kridtning facial

Whitening hud appelsinskal muligt på flere måder. Fremragende resultater opnås hjemmelavet maske. Det hjælper til at lette mørke pletter, fregner, ar. Det vil kræve sådanne ingredienser:

  • appelsiner;
  • mælk.

For at gøre en maske for en ansøgning er nok til at skrælle de to citrus. Det skal være godt tørret i solen, vil det tage omkring en uge. Derefter skal skræl Hak hånd i en skål, og derefter æltes en ske, indtil et homogent pulver. Derefter tilsættes et par spiseskefulde mælk, alt blandes grundigt, indtil en tyk gylle.

At udføre hud whitening appelsinskal, den resulterende blanding påføres tyndt lag på de brændpunkter. Du er nødt til at give det til tørre, det vil tage 20 minutter. Vask så masken med koldt vand. Du skal udføre denne procedure hver dag for at opnå det ønskede resultat.

Whitening Mask fra frisk skræl

Kosmetisk produkt, toner og udfører kridtning af huden appelsinskal, fremstilles ud fra følgende komponenter:

  • 1 appelsin;
  • ½ time. L. citronsaft;
  • 1 time. L. honning;
  • 1 time. L. glycerol;
  • 1 spsk. l. yoghurt.

Frugten er renset, dens skorpe vaskes og knust blender. Den resulterende masse blandes grundigt med de andre bestanddele.

På vaskes med varmt vand og dampet ansigt et tyndt lag af kogte blanding påføres. Efter 40 minutter er masken vaskes væk med koldt vand. så den person skal spredes med fløde. Proceduren udføres en gang om ugen.

Appelsinskal - en billig og effektiv måde. Med det, og udføres oprensning og fødevarer og kridtning af huden. Anmeldelser af masker, scrubs og anden kosmetik med tilføjelse af appelsinskal er meget god. Prøv det, og du!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.