SkønhedHudpleje

Garvning: Retningslinjer og politikker besøg

Mange piger drømmer om, hvordan man får en flot kulør i solariet. Dette er ikke overraskende, fordi den mørke farve ser meget sexet og velegnet til næsten alle kvinder. Det har længe tan er ikke alene blevet det privilegium af sommersæsonen, for at få en gylden hudfarve kan være på ethvert tidspunkt af året.

Indendørs garvning har soja fordele og ulemper, bør vi ikke glemme, at før du beslutter, om en procedure stadig bør konsultere din læge.

Det vil erindres, at de ultraviolette B stråler bidrager til produktion af vitamin D3, som kræves for at inhibere væksten af cancerceller, forebygge rakitis og styrke immunsystemet.

Alle ved, at hudens naturlige forsvar kaldes tans. Dette sker på grund genereringen af melaninpigmenter, der, under påvirkning af ultraviolet hud farves brun.

Men jeg vil gerne advare dig og sige, at indendørs garvning har en række restriktioner og regler, som vi har fundet nedenfor.

Først, skal du ikke forsøge at få en tan i solariet, netop modtaget en stor dosis af UV-stråling. Den bedste løsning ville være at besøge denne restaurant én gang eller to gange om ugen. Når du gå til ca. 6 sessioner, er det bedre at lave en 10-dages pause.

Jeg må sige, at de, der er tilbøjelige til hyppige forkølelser, og klager over smerter i leddene, et solarium, og vil helt sikkert hjælpe med at lette tilstanden. Han er også meget godt for dem, der har åreknuder begynder, og kan ses prægede net af kapillærer i huden.

Folk, der har et stort antal af mol, skal være omhyggelig med at besøge et solarium, og passe godt på huden omkring muldvarpen ikke at rødme eller begynder at kradse. Ellers skal du stoppe sessionerne og straks konsultere en hudlæge.

Tan i solariet har en række fordele. Det er vigtigt at forstå, at der er nogen fare for UV - C, mens du får en B-stråler, men de A-stråler er omkring 5-10%. Vi kan sige, at huden ikke vil blive udsat for processen med photoaging.

Før besøger ikke tage et bad eller brusebad, således du vaske huden med naturlige beskyttelse, som består af døde celler. Desuden sæbe skyller den naturlige fede smøremiddel, derved berøver huden beskyttende "film".

Alle kosmetik skal vaskes væk fra ansigtet, dette skyldes det faktum, at mange kosmetiske produkter indeholder SPF-beskyttelse. Desuden skal alle dekorationer fjernes.

Man skal huske, at den korrekte garvning i solarium kræver brug af særlige cremer, der beskytter huden, samtidig øge virkningen af UV-stråler, samt caps, som pålideligt vil beskytte dit hår, ellers vil de blive skør sløve, mister deres naturlige glans. Glem ikke om øjnene, bære solbriller. Det er en fejl at antage, at de lukkede øjenlåg vil beskytte dig mod UV-stråler gennem en tynd øjenlåg de let trænge ind og negativ indflydelse på nethinden. Hvis du bruger kontaktlinser, før en session, de bør fjernes.

For mere fare for kvinder er udsat for ultraviolet stråling til brystet, så det anbefales at dække det eller bruge en speciel kegleformede plasthætter.

Det anbefales at bruge en læbepomade med SPF-faktor.

De, der har en tatovering, skal du være opmærksom på, at under påvirkning af ultraviolet lys, kan nogle blæk forårsage en allergisk reaktion eller fade, så de opfordres til at "dække op" med hjælp af særlige midler til beskyttelse.

Faktisk er det vigtigt at tage ansvar for denne proces. Indendørs garvning kan være helt sikker, hvis læst på forhånd med begrænsninger og forholdsregler. Hvis du tager medicin, tjekke med din læge, om du kan være på dette tidspunkt at besøge et solarium, da det kan føre til uønskede konsekvenser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.