FormationSprog

Forhave - et kort hus

Forhave - en blomsterhave, det hovedformål - udsmykningen af huset. Forhave er i stand til at vise stationen med den bedste hånd.

udnævnelsen forhaven

Forhave - en lille del af det område, foran huset. Det kombinerer funktionerne i en blomsterhave, værftet og haven. Fra vejen det er adskilt af en særlig hegn - Palisade. Smagfuldt indrettet gårdhave kan blive en telefonkort af huset, fordi alle gæsterne kan se, at placering.

Design grønt område foran huset er afhængig af formålet. Det kan kun være naturskønt område med flere senge, grænser og blomsterbede, og kan suppleres med frugttræer og buske. Buske, til gengæld kan kombinere flere mål - en dekorativ funktion, frugt hæk.

Funktioner forhaver og deres art

I total clearance facade påvirke nuancer såsom intensiteten af trafik, hvis struktur og specificitetspartiet samt en lettelse område.

Foran huset forhaver varierer i graden af åbenhed. Vælg mellem åben og lukket type er ofte bestemt af eksterne faktorer. Frontage indsat indeni beskytter mod støj og snavs trafikeret vej. Orienteret udad anbefalet dele er små, men store områder skal fortyndes med dekorative hække.

Ifølge reglerne i landskabet design variant med en åben forhave skal se perfekt - tæt-beskåret græsplæner, blomsterbede ubesmittet, rene linjer hække.

I den lukkede udgave af forhaven - en blomsterhave foran huset, glædeligt dem, der vil overveje det fra veranda af huset eller vinduer. Gårde af denne type er designet til at dekorere det indre område af boet.

Planter til forhaven

Planter i haven tjener vigtige funktioner: dekorere gården, en gavnlig effekt på jord og frugt. Plantning skal planlægges således, at den del af huset var altid elegant, uanset vejret og årstiden.

Kompatibilitet af planter - er en vigtig regel i haven kunst. Til at dekorere området skal afhente blomstrende planter, der, den ene efter den anden, vil behage øjet hele sommeren. Ephedra vil se godt ud om vinteren.

Udvendig perfekt dekorere høje stauder og buske pænt trimmet. Godt udseende lukket rum langs kanten plantet lave buske. Blomster i haven på en baggrund af løv ser godt ud.

Hvordan man starter konstruktion af forhaven

Det er meget vigtigt, at haven kombineret stil og karakter af huset, fordi det er det, der giver en følelse af harmoni. Hvis det er vigtigt, at orienteringen af den grønne del af værftet har været rettet mod en forbipasserende, vedhæfte den dekorative hegn.

Dimensioner facade må ikke overstige halvdelen af højden af bygningen. Planter, plantet på væggene i huset, kan kun dække den øverste del af fundamentet. Superbly vil se smukke blomster i krukker og potter på veranda eller terrasse, alle former for krøllede vinstokke - en måde at hjælpe med at konsolidere et rum blomsterhave og bygning. For at opnå det billede af attraktive forsøger at eksperimentere med forskellige metoder til havearbejde stil.

Arbejdet med udformningen af forhaven består af flere faser:

  • udviklingsprojekt;
  • valg af grønne områder;
  • Installation af dekorative elementer.

Valget af planter er en vigtig del af designet forhave. Blomster og prydbuske udføre grundlæggende æstetisk funktion.

Ser store stedsegrønne arborvitae, enebær i nærheden af mure og hegn for Døve, løvfældende buske velpassede, plantede dem i træk at give effekten af gennemsigtighed. Under en busk plantet stauder, er rummet mellem dem er fyldt med årlige blomster og jord-dækning.

Den bør finde den enkelte kombination for din forhave, at tiltrække øjet et unikt billede af gæsterne og glade ejere.

Skrivning ordet "haven"

For mange mennesker, opstår spørgsmålet - hvordan man staver korrekt "haven"? Bekræftelse af ord er ikke én. Det er værd at kigge nærmere på stavningen af tryksvage vokaler.

Ordet "haven" blev skrevet korrekt, skal du definere verbale billeder:

  • have - have;
  • blomsterhave - haven.

I disse ord den tvivlsomme brev er under stress.

Også fejlagtig fortolkning af den "faldne". Græsk poly (mange) er ikke involveret, så erstatter tryksvage vokaler "a" til "o" i den første stavelse forkert. For at udelukke fejlen er tilstrækkelig til at forstå etymologi. Latin palus - "spidse pind" - er kernen af ordet "haven". CAPTCHA fundet. Det vil altid hjælpe i en situation, hvor enhver tvivl med stavning.

Forhave - et visitkort ikke kun derhjemme, men boligejer. Velplejede blomsterbede, stier, græsplæner bekræfter, at ejeren - en hårdtarbejdende person. Løb senge og plads foran huset medføre negative følelser af forbipasserende og besøgende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.