Kunst og underholdningFilm

Skuespiller Biografi: Tatiana Vasilieva fra barndommen drømt om dette job

Allerede i 1947 efterkrigstidens fremtid skuespiller Tatyana Vasilyeva blev født i slutningen af februar. Biografi det begyndte i Leningrad. Lige siden barndommen, lidt Tanya drømte om at handle, men hans forældre var af en anden mening om dette spørgsmål. De er konstant overvåget allerede vokset datter, den sindssyge for hende at bekymre sig om. Gud forbyde noget sker! Derfor ville et besøg af nogle kredse ikke være tale. Men på trods af forbud, Tatiana hemmelighed fra deres forældre engang arbejdede i 2 Studio: det teatralske og kunstneriske.

Efter skole, fik hun to invitationer til optagelse på samme tid: Filminstituttet og Moskva Art Theatre School. Selvfølgelig, hun tog fordel af dette, da det var det vigtigste skuespiller biografi. Tatyana Vasilyeva (nee Itsykovich) efter den seneste støjende school eksamen gik til Moskva. Hendes forældre sagde, at hun skulle på en tur. Hun kommer ind i butikken Bogomolov, Markov og Morez i Moskva Art Teaterskole. Far og mor om det, hun blev anmeldt af telegram. Uforberedt på denne tur af faderen straks gik til hovedstaden for at tage datter af kunstnere. Heldigvis rektor var i stand til at overtale ham til at forlade Tanya, lad hende færdig mine studier og derefter til pigen nærmede hendes drøm - en skuespiller biografi. Tatiana Vasilieva dimitterede fra studiet skole i 1969 og blev indlagt på trup af Satire.

Der Tanya Itsykovich mødte en ung Anatoliem Vasilevym. I 1973 blev de gift, og hun tog sin mands navn (som stadig er med hende den dag i dag), og 5 år senere havde de en søn, Philip. I 1980, teater skuespiller kommer Georgy Martirosyan. De spiller med Tatiana i en performance "reden af ryper", som dengang var en stor succes. Og blandt unge kørte en gnist, de ikke modstå hende. Vasilyeva skilt hendes mand og imod tilbuddet om George. Så mens den anden og sidste ægteskab genopfyldes hendes biografi. Tatyana Vasilyeva i 1986 fødte en datter, Lisa, og i 1995, hun slog op med Martirosyan.

Fra denne arbejdsplads skuespillerinde i 1983 Majakovskij Teater. Men hendes første film kreditter udgjorde 1971. Hun medvirkede i børnenes film "Tag et godt kig på det ansigt." Så tænkte hun på sig selv som en slags klodsede og meget Cornstalk komplekser om deres udseende. Men en dag jeg indså, at han kan "holde" hallen, publikum fanget hvert ord, hvilket betyder, at hun er smuk.

I filmen, det var det bedste for 1979, hvor hun spillede chaperone i filmen af samme navn. Det var en stor succes, er det nu blevet en berømt skuespillerinde Tatyana Vasilyeva! Biografi af sin popularitet forskanset komedie "Den mest charmerende og attraktive" (1985), alle husker hende alvidende og selvsikker Susanna. I 90 år, skuespillerinden filmet en masse, de var hovedsagelig komedie: "Jeg ønsker at Amerika", "Womanizer-2", "Bride of Miami", "Min sømand", og så videre. Men dramaet "Se Paris og Die" var endnu en succes og bragte hende prisen "Kinotavr" og prisen "Nika". I løbet af disse år, skuespillerinden løftede en masse, deltager i produktioner af andre teatre, og det bliver sværere at kombinere dette med arbejde i teatret Majakovskij, hvis ledelse ikke vil give indrømmelser til det og til fravær afskedige Vasiliev i 1992.

Siden 1996 arbejder hun i teatret "Skolen for Moderne Play", deltager i forestillinger-entreprise, i almindelighed, fortsætter sin teatralske biografi. Tatyana Vasilyeva nylig ikke så ofte i film. Blandt hendes seneste værker kan kaldes serien "Behind the Scenes" og miniserie "Three polugratsii", hvor hun spiller en jødisk mor til en af de heltinder. I dag har skuespillerinden turneret flittigt, og foretrækker Fjernøsten, Sibirien og nordlige regioner i vores land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.