Kunst og underholdningFilm

Skuespillere "" Kap "Adgangskode": den gammeldags action-duo og næsten Bond-pige

Spy thriller af Daniel Espinosa, "" Kap "adgangskode" (aktørerne i den første plan - George Washington, Robert Reynolds, V. Farmiga) har det oprindelige navn på den Safe House, i bogstavelig oversættelse - "safe house" På et af disse lejligheder i Cape Town (Sydafrika) er en bekendt af de to specielle agenter for CIA: krydret veteran af Denzel Washington spiller, og rekrutter novice - Ryan Reynolds. Overfør spion visdom og ekspertise tidligere agent for den yngste, og danner grundlag for et billede historie. Til fremstilling af båndene blev bragt nogenlunde kendte skuespillere. "Adgangskode" Cape Town "" var for hver kunstner en vigtig milepæl i den kreative karriere.

historie

Storytelling billeder igen, dens bedømmelse IMDb - 6,80, er filmskuespillere anses for fortjeneste. "" Kap "adgangskode" begynder med det faktum, at publikum møder en ung CIA-officer Matthew (R. Reynolds), der holder vagt ved en sikker hus, hvor aldrig der skete ikke noget. Rookie længes efter eventyr og beder myndighederne til at ændre deployeringsstedet, men ledelsen forblev tavs, og derefter reagerer på hans anbringende Providence. Når på lejligheden overfaldet af bevæbnede soldater, der havde leveret den legendariske spion beskyldt for at forråde (George Washington). Umiddelbart på objektet angrebet af ukendte mennesker, den stakkel, Matthew fortsat kun at slå sig sammen med sin menighed og gå på flugt for at overleve. Denne idé skabere legemliggjort aktører på skærmen. "" Kap "adgangskode" film præsenterede en anden stor handler duo: Washington Reynolds.

Historien om skabelsen

I størstedelen af deres udseende forpligtet thriller producer Scott Stuber, der spillede godt i spidsen og købte historien om spion thriller blot en måned før hun befandt sig i en "sort liste". Efter Scott begyndte at organisere arbejdet på tilpasning af projektet "" Kap "adgangskode." Skuespillere og roller, budget, vedligeholdelse - alt under streng vejledning af Stuber. Producenten er at hylde, han ikke har mistet, fordi kort efter starten på støbning han overtalt til at medvirke i filmen Denzel Washington. Amerikansk skuespiller, manuskriptforfatter, producer og instruktør er stadig megapopulyaren og hævdede han er den første afrikansk-amerikanske skuespiller, der to gange blev tildelt "Oscar". Filmografi kunstner imponerende antal projekter, hvoraf de væsentligste er den "American Gangster", "Deja Vu", "Training Day", "The Book of Eli" og "The Magnificent Seven".

Instrueret af Daniel Espinosa, har i den aktive verden af Washington film megastjerne og ubønhørligt tager fart litsedeya skuespiller Ryan Reynolds, Læder kravle ud, for at matche niveauet af blockbuster, som er at skabe det tiltrak. Forud for, at instruktøren berømt for sit arbejde "Mad Money", en forbrydelse thriller være interessant.

Gammeldags action-duo

Det er ikke overraskende, at skaberne udnyttede en gennemprøvet teknik, sat i spidsen for den narrative handling karismatiske duo Reynolds og Washington. Af den måde, hvis Washington kandidatur ikke blev drøftet og godkendt uden tøven, da Reynolds sted havde masser af ansøgere. Den rolle, Matt Weston kunne spille D. Gyllenhaal, Sh LaBeouf, T. Kitsch, K. Pyne, S. Worthington, G. Hedlund, Z. Efron, Charles Tatum, C. Hemsworth og andre aktører. "" Kap "adgangskode" kunne vise sig anderledes, hvis rolle blev godkendt af nogen anden. Men heldigvis er inspireret af succesen med "Green Lantern" og "The Change-Up" skuespiller Reynolds var casting en smule takket være en misundelsesværdig konsistens og udseende.

Næsten Bond-pige

Den rolle, som Ketrin Linkleyter, Matt Westons elsker, af Vera Farmiga, amerikansk skuespiller med ukrainske rødder, debyutirovshaya i film i serien spillede "Law & Order". Den mest bemærkelsesværdige arbejde i filmogarfii skuespillerinder er roller i filmene "Indtil den sidste linje", "The Departed", "op i luften", "Bates Motel" og "" Kap "adgangskode"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.