Kunst og underholdningFilm

"Manden i færdselsåre": skuespillere og filmen funktioner

I denne artikel vil vi diskutere filmen "Mand i et offentligt færdselsåre." Skuespillere og roller er angivet nedenfor. Vi taler om den sovjetiske chetyrohseriynom spillefilm, skudt i 1971 Markom Orlovym.

historie

Vi begynder at beskrive i detaljer filmen "Mand i et offentligt færdselsåre." Beskrivelsen er i første omgang. Billedet fortæller historien om, hvordan det område af en lille baltiske by bliver dræbt. Victim er Grigoriy Mihaylovich Yushkov - tidligere guerillaer. Han led en skade i hovedet, de anvendte knojern. Det skete i et offentligt færdselsåre. Indledende undersøgelse fastslår, at lovovertrædelsen er forbundet med de begivenheder, der fandt sted for mange år siden. Vi taler om døden og underjordisk guerilla gruppe i 1944

Disse mennesker forrådt af en provokatør ved navn Centaur. Derfor efterforskningen går ind kompetence KGB. Udvalg til at klarlægge omstændighederne ved hændelsen sender en ung officer Boris Varaksina - løjtnant. Denne mand ankommer til scenen. Ham i byen stadig ikke kender nogen. Medarbejder udgive en studerende, der kom til at tjene på et fiskerfartøj som en motor. Varaksin bor netop i det hotelværelse, hvor han boede døde. Hero bliver bekendt med folk, der er mere eller mindre forbundet med Yushkov.

Den kontrollerer inddragelse af de mistænkte i kriminalitet, uden at afsløre sig selv. Efter at have arbejdet for en række falske versioner, medarbejderen afslører en provokatør. Gerningsmanden efter krigen begyndte at leve i disse områder og har arbejdet som buschauffør.

På bussen det YUSHKOV identificeret, ankom i byen på ferie. Centaur formår at tage på fersk gerning på det tidspunkt, hvor han forsøger at dræbe et vidne i den samme færdselsåre. Hero samtidig udsætter en bande spekulanter og embezzlers.

pinned

Boris Varaksin sin nabo efter antal - Voytin Ivan Fedorovich - hovedpersonerne i filmen "The Man i et offentligt færdselsåre." Skuespillere Gennady Korol'kov, og Ivan Pereverzev legemliggjort disse billeder på skærmen.

Vi taler mere om dem. Gennady Anatolievich Korol'kov - sovjetiske og russiske skuespiller for film og teater. Tildelt titlen hædret kunstner af RSFSR. Født i Smolensk-regionen. Han er uddannet fra studiet handler på Lviv Ukrainsk Theatre M. K. Zankovetskoy. Op til dette punkt, jeg har arbejdet som montør på fabrikken. Han blev uddannet på Moskvas Art Teaterskole opkaldt efter VI Nemirovich-Danchenko. Han var en aktør i den centrale børneteater. Senere skiftede webstedet. Han sluttede sig til Akademisk Teater opkaldt efter Vladimir Mayakovsky. Snart igen han ændrede i stedet for skabende aktivitet. Han sluttede sig til Lenin Komsomol Teater. Dernæst en anden ændring fandt sted. Han sluttede sig til skuespiller Studio Theatre. Han døde i 2007

Ivan Fodorovich Pereverzev - sovjetiske skuespiller og biograf. Han blev tildelt Stalin-prisen. Anerkendt af Folkeparti kunstner i Sovjetunionen. Født i Oryol regionen. Bemærkelsesværdige for et barn et godt helbred. Han drømte om at blive skibsingeniør school elev.
Hary Liepinsh spillede en anden nabo investigator - Otto Yanovicha Puhalskogo.

Den anden plan

Kone dræbte Klavdiya Nikolaevna Yushkova og stuepige Paradise Hotel Poznan - "Man i et offentligt færdselsåre" to mindeværdige billede præsenteres i filmen Skuespillere Irina Skobtseva og Vera Saranova spillede disse roller. Viktor Chekmarev legemliggjort billedet af en anden Yushkova - Genriha Osipovicha Busha. Leder af den lokale byen afdeling af KGB og politiet kaptajn Sibul - "Man i et offentligt færdselsåre" to meget mindeværdige hovedpersoner til stede i filmen Skuespillere Vaclav Dvorzhetsky og Nikolai Eremenko legemliggøre disse roller på skærmen.

Myrer Eskola spillede Martin Myagera - Bush nabo. Tidligere underjordisk fighter Tiina Laanemets og ansat af KGB Kristina Kuslap - to kvindelige figurer, som også fremhævede i filmen "Mennesket i en offentlig vej."

Skuespillere Olga Kruminja og Eva Kiwi spillede disse roller. Leo Perfilov reinkarneret som en KGB-agent. Nikolai Lebedev spillede Vladimira Panteleymonovicha Popova - en passager bus chauffør, der var en tidligere Konstantinom Tyagunovym, bedre kendt som Centaur.

interessante fakta

Her er et par interessante detaljer om filmen "The Man i et offentligt færdselsåre." Skuespillere og roller er blevet præsenteret ovenfor. Grundlaget for billedet er sat en detektivhistorie "Manden i færdselsåre" Dmitry Tarasenkova. Tape oprettet på Dovzhenko Film Studios. sort-hvid film. Manuskriptforfatter lavet af Dmitry Tarasenkov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.