ForretningIndustri

Højdensitetspolyethylen: ansøgning

lavdensitetspolyethylen fremstilles af et oprenset ethylen, og som en organometallisk katalysator rager triethylaluminium og titantetrachlorid. For polyethylen i den indenlandske industri anvender flere teknologiske varianter, som afviger i agtigt design, reaktoren kapacitet, metoder til rensning af polyethylen af den anvendte katalysator.

teknologi

Oftest gennemført tre på hinanden følgende trin: polymerisation af ethylen, dets oprensning fra katalysatoren og den endelige tørreproces. Efter omrøring af opløsningen triethylaluminium og titantetrachlorid i cyclohexan tilsættes, og benzin. Opvarmes til 50 C to-procent opløsning blev tilført til reaktoren, hvor luften-liftsystemet af tilsat ethylen. Omrøring fremmer masse del af ethylen til polyethylen polymerisation.

For at fjerne katalysatoren fra den resulterende polymer blev filtreret fra nedbrydningsprodukter og opløst. Polyethylen centrifuge vasket fra katalysatoren ved hjælp af methanol.

Polyethylen med lavt tryk efter skylning vrides ud, og dertil sættes en substans til forbedring af kvaliteten. For afklaring af stabilisator anvendes, ethylenglycol og natrium nitrophosphate, og for at gøre det mere skinnende, er voks anvendes.

Endelig er polyethylen udsættes for tørring og granulering. Polyethylen med lavt tryk frembringes i form af granulater og pulver.

Rør fremstillet af polyethylen med lav densitet

De anvendes til installation af gas, kloak og vandsystemer.

Rør fremstillet ved kontinuerlig ekstrudering metode. Som råmateriale til fremstilling af polyethylen i granuler rager frem.

Økonomisk udviklede lande anvender sådanne rør i næsten alle systemer.

HDPE-rør ikke ugunstigt påvirker vandkvaliteten, fordi de indvendige vægge af rust ikke dannes og opsamles mineralsalte.

lavtrykspolyethylen har fundet anvendelse i kloaksystemer, da det er modstandsdygtigt over for aggressive stoffer og for høje temperaturer.

Gasledninger er heller ikke ødelagt, og ikke mister ydeevne egenskaber i lang tid.

Holdbarhed - overlegen kvalitet rør fra HDPE. De er slagfast, ikke rådner og ikke rust, ikke knække under indflydelse af høje og lave temperaturer. Deres levetid er flere årtier.

Polyethylen højt tryk relativt blødt og elastisk. Hans ting er forholdsvis tyndt fordelt arrangement af de molekyler, der primært påvirker massefylden. LDPE producere en bred vifte af film. De har en meget høj kvalitet, og emballage bedre mulighed er måske at blive fundet. Den bevarer og opretholder et sæt af positive egenskaber, selv ved temperaturer op til tres grader. Kvalitative karakteristika polyethylen ændrer ikke under indflydelse af kemikalier. Han er i stand til pålideligt at isolere produktet mod fugt og vanddamp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.