SundhedSund kost

Sauerkraut: fordele og ulemper ved de sædvanlige retter

Land er kendt for en overflod af sunde og velsmagende retter. Alt dyrket i jorden, har sine positive egenskaber, og i nogle tilfælde virker på kroppen forfriskende enkel. Selvfølgelig, frugt og grønt - den vigtigste kilde til vitaminer, mineraler og andre stoffer, der er nødvendige for en normal, sundt liv. Og fordi vegetabilske fødevarer har altid været betragtet som en uundværlig egenskab af ethvert bord.

Men ligesom alt andet her i livet, nogen frugt, grøntsager, bær, og så videre, kan være en kontraindikation for at bruge dem til mad. For nogen tid siden skete en masse sager, hvor folk er blevet forgiftede ganske spiselige planter på et øjeblik og frugter. Man behøver blot at erindre om de kartoffel optøjer. Selvfølgelig, nu civilisation har avancerede fremad, og sager er næppe ske, men om farerne og fordelene ved et produkt til at tænke stadig værd, især hvis du har nogen sygdom.

Sauerkraut, anvendelse og skader, som stadig er kontroversielle ernæringseksperter, er et produkt dannet ved indvirkning af mælkesyre. I processen med gæring salt står kål saft, som fermenterer og ituskårne kål. Siden oldtiden, på bordene i de slaviske folkeslag det var populær ret under det simple navn - sauerkraut. Brugen af det, selvfølgelig, er ubestridelig. Russiske adelsmænd og fyrster troede denne grøntsag er en af de vigtigste fødevarer af deres trup - det andet brød, fordi kartoflerne og derefter ikke eksisterede. En kilde til utrolig styrke og sundhed helte var bare surkål. Fordele og skadelige virkninger af, hvordan man kan forstå de egenskaber af dette produkt?

Således, sauerkraut er en guldgrube af kroppen har brug vitaminer såsom C, A, PP, E, H (biotin). Også i det et stort antal af sporstoffer - phosphor, calcium, natrium, magnesium, kalium og mikroelementer - jod, zink, jern, kobber, molybdæn, chrom og fluor. Brine, hvilket gjorde sur kål, indeholder alle de ovennævnte elementer og vitaminer, og de kan opbevares i otte måneder. Produktet øger modstanden overfor stress, styrker immunforsvaret og kardiovaskulære system, forbedrer stimuleringen af produktionen af røde blodlegemer, regulerer stofskiftet og har en positiv effekt på mandlige potens. Forskere har bevist, at spise surkål fører til en reduktion i kroppens kolesterolniveau.

Hertil kommer, på grund af sin lave kalorieindhold - kun 40 kcal pr 150 gram, sauerkraut er på det første sted af de mest populære kost for vægttab. Ifølge den polske kost, den daglige indtagelse til frokost 150 gram sauerkraut på rugbrød i to uger resulterer i en markant vægttab, uden nogen komplikationer relateret til organismen. Populær kål og kosmetologi. På grund af tilstedeværelsen af mælkesyre er perfekt bleger huden og hjælper med at slippe af med overskydende pigmentering. Sauerkraut juice er i stand til at indsnævre hudens porer.

Men det er ikke så enkelt viste sig at være syltede kål - brug og dens skade til at gå ved siden af hinanden. Der er flere kontraindikationer for brugen af surkål, bør du vide. I begrænsede mængder og er vist folk med høj surhedsgrad af mavesaft og pancreatiske sygdomme, med galdesten, nyresvigt og patienter med hypertension. Forøget saltindhold er typisk for et produkt, såsom sauerkraut. Hurt af hendes overspisning kan påvirke bugspytkirtlen arbejde. Den sauerkraut meget højt indhold af organiske syrer, der påvirker funktionen af mave systemer. Desuden bør det anvendes med forsigtighed til dem, der lider flatulens, fordi der i dette produkt indeholder en stor mængde af sennepsolie. Men i små doser sauerkraut genopretter tarmens mikroflora. Saltlage er et fremragende værktøj til forstoppelse og hæmorider.

Selvfølgelig er dette er ikke hele listen over egenskaber og handlinger, der ligger i sådan en vidunderlig produkt som surkål. Fordele og skadelige virkninger af enhver mad, selvfølgelig, afhængig af overholdelse af en sans for proportioner. Derfor er brugen af produkter, på udkig efter en mellemvej og være sundt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.