TravelingHoteller

Hyggeligt hotel "Marianne" (Sochi). Foto, turister anmeldelser

Sandsynligvis ikke en mand, der ikke ville vide, hvor svært det er i sæsonen for at finde en passende bolig til en sådan berømte feriested ved Sortehavet som Sochi. Og denne indkvartering var også lav ... Enig, det er noget ud af science fiction. Ikke desto mindre er en sådan mulighed er. Name it - tre-stjernede hotel "Marianne". Sotji - en temmelig stor, strakt langs kysten af byen. Den nævnte hotel ligger omtrent i sin geografiske centrum. Der er denne institution og mange andre funktioner, der gør det til et af de bedste hoteller i sin kategori.

Beliggenhed

Hotel "Marianne" (Sochi) er beliggende i Khosta distriktet. flyder I nærheden af samme navn med floden Sochi, som er bygget på bredden af en vidunderlig promenade, der fører til kysten med strande. Det sted, hvor hotellet ligger er roligt og fredeligt, larmende diskoteker og natklubber i nærheden der. Hotellet er praktisk, fordi det ligger kun 1,5 km fra w / d station i byen. Fuldstændig adresse: Sochi hotel "Marianne", ul. Plastunskaya, 44a. Vacationers vil elske, at en 10-minutters gang fra dette sted er et stort indkøbscenter "Magnit", som stadig er den samme Plastunskaya, vil ikke nødt til at flytte. Lige bag "Magnit" er Krasnodar ringen er den største transport udveksling og sted stopper mange minibusser og busser. I samme sted blev bygget en bro over floden Sochi. Hvis du klikker det, kan du komme til supermarkedet, "Okay" og bogstaveligt slået sammen med det et stort indkøbscenter og underholdning center "Moremoll", hvor der er en cafe og en restaurant. Vejen her fra hotellet tager omkring 15-20 minutter.

Kom der

I forhold til togstationen er det meget godt beliggende hotel "Marianne" (Sochi). Plastunskaya er en af de vigtigste gader, hvor der er en masse af offentlig transport. Men stopper i nærheden af hotellet ikke gives derfor med ting fra stationen er det bedst at tage en taxa. Desuden kan du bestille en overførsel fra hotellet, som koster - kun 200 rubler. Ved den tid, turen tager cirka 5 minutter. Kom ud af Sochi Lufthavn, hotellet ligger 27 km, som den nævnte metode er bedst. Men i dette tilfælde overførsel koster 1200 rubler, og på en måde, vil vacationers tilbringe cirka en halv time. Indenfor gåafstand til tog / banegård er 20 minutter, hvilket ikke er så slemt, hvis hænderne ikke har tunge poser. Uden ting bekvemt at gå til togstationen og offentlig transport. Med ringe der er busser №№ 1, 3, 4, 7, 43, 95, 101, 180, 104 og 153. Fra lufthavnen med offentlig transport vægt / vægt station kan nås med "sluge" (elektrisk tog), og yderligere - de ovennævnte metoder.

infrastruktur

Hotel "Marianne" (Sochi) er en by, så et stort område med en have ikke har. Det har rigelig sikker parkering foran hovedindgangen. Der er også en to-niveau parkering, hvilket er meget praktisk rejser med bil. Alle gæster er mødt af et hotel repræsentant i den rummelige og smukt indrettede hal. Der er en vindeltrappe, der fører til de øverste etager i bygningen, elevator, reception, bar, udstyret med borde og stole, der er et område, hvor der serveres morgenmad. Ved receptionen, er uret kører, du kan bestille morgenmad på dit værelse, for at passere ting til vaskeri og renseri, taxa, købe en guidet tur (der er et stort udvalg af udflugter), leje en cykel.

Økonomisk mulighed for overnatning

Stilfuld syv-etagers hotel "Marianne" (Sochi) kan være stolte af fine værelser på gulve 6, der starter fra den anden. Total boliger på hotellet er 49. Billig værelser i følgende kategorier:

1. "Standard" klasse "økonomi". Område - op til 15 pladser. Kapacitet - 2 personer. Udstyr: en nødvendig sæt møbler (to enkeltsenge eller en dobbeltseng, sengebord, klædeskab, bord, stole), tv, aircondition, køleskab, telefon, spejl, hygiejne, badeværelse med toilet, håndvask og bruser. Disse værelser er i lavsæsonen på 1600 rubler / dag, og i en høj - .. 2100 rubler / dag ..

2. Neutral "Standard". Område - 21 kvadrat. Der er en mulighed for at placere en ekstra seng. Værelsesfaciliteter er de samme som i "Standard-besparelse." Pris i lavsæsonen - fra 2000 rubler / dag, og i en høj - .. Fra 2300 rubler / dag ..

3. "Familien." Området - af 23 kvadrater. Udstyr: to senge (enkelt og dobbelt), sovesofa, garderobe, natborde, bord, stole, fjernsyn, køleskab, aircondition, telefon, sofabord, toiletbord. Faciliteter præsenteret en bruser eller badekar, håndvask og toilet. Pris - fra 2300 til 2500 rubler / dag ..

Luksus værelse

For dem, der ønsker at slappe af med maksimal komfort hotellet "Marianne" (Sochi), tilbyder værelser:

1. "Studio". Område - 25 pladser. Udstyr: meget stor dobbeltseng, natborde, skrivebord, stole, toiletbord, et sofabord, et stort klædeskab, aircondition, telefon, køleskab. De rummelige hygiejne faciliteter er placeret bad, håndvask, toilet. Tilgængelige badefaciliteter, tøfler og håndklæder. Værelsespriserne - fra 2500 til 2800 rubler / dag ..

2. "Lux". Område - 35 kvadrater (to-værelse, består af en entré, soveværelse og stue). Soveværelset er indrettet med senge, sengeborde, der er en telefon. I stuen har en stor sofa, aircondition, fjernsyn. Der er et sofabord, toiletbord, bord, stole. Badeværelset har et toilet, håndvask, badekar, hårtørrer, shower gel, sæbe, hjemmesko, håndklæder. Værelse pris - fra 2800 til 3100 rubler / dag ..

Fremragende service giver hotel "Marianne" (Sochi). Gæstevurderinger over værelser i alle kategorier kun entusiastiske. Hvert superior værelse er indrettet med luksus og brugerdefinerede design. Dyrt tapet, billeder på væggene, smukke gardiner, møbler - alt her taler om en ideel smag af hotel ejere. Om sommeren, værelserne kølige, varm om vinteren og altid meget ren. Stow er kvalitativt og på daglig basis.

"lejligheder"

For de mest højtidelige og vigtige sager (fx den første nat af de nygifte) byder på lækre "lejlighed" hotel "Marianne" (Sochi). Billedet nedenfor viser en separat gårdhave værelser. Den "lejlighed" har et soveværelse med en ekstra stor seng, en stue med polstrede møbler, tv, aircondition, telefon, køleskab, køkken udstyret med moderne apparater og redskaber, hygiejne, sauna og dampbad med individuel temperaturstyring. Men det er ikke alt. For gæsternes Apartments "i deres private gård er udstyret med en grill, der er en dobbelt hængekøje, gynger, minigolf, golfbane og et godt bord, der kan passe en stor venlig selskab. Det er værd at alt dette sjove i lavsæsonen på 5500 rubler / dag, og i en høj - .. 6000 rubler / dag .. "lejligheder" kan fjernes, og i et par timer. Så vil alt dette koste 1500 rubler. / Time for et værelse, hvis du bestiller for 1 eller 2 personer.

mad

De hotel "Marianne" (Sochi) gæster hver morgen bliver behandlet til en let morgenmad. Du kan få det i lobbyen, i den hyggelige og udstyret med et hjørne effektivt, og kan blive bedt om at bringe til værelset. Ifølge det gode vejr, serveres morgenmad på terrassen. Morgenmaden menu indeholder (a la carte): to pandekager med kød eller med ost, grød, korn med mælk, kaffe, te og en bolle. Frokost og middag i hotellets bygning er ikke givet. Gæsterne kan spise enten i den nærliggende restaurant, der ligger i den "Moremoll", eller i byen. I lobbyen er der en bar, hvor meget behageligt og nyttige bartender gør lækre cocktails. Du kan også bestille en alkoholholdig drik.

fritid

"Marianne" (3 * hotel, Sochi) har i sin restauranter infrastruktur, diskoteker, swimmingpools, sportshal og andre faciliteter til gæsternes underholdning. For børn er der også noget til rådighed. Gæsterne kan bruge deres tid gå rundt i byen Sochi og omegn. Hotellet har en cykeludlejning, udflugtsskranke. i "Form" ligger gåafstand fra fitnesscentret for sportsentusiaster. Der er også flere interessante objekter i radius af 5 km fra hotellet. Denne park "Riviera", hvortil omkring 25 minutter til fods, et vandland "Mayak" (Det kan være nogen transportforbindelser eller cirka en halv time til at gå). Den afstand 3 km. På 4,5 km fra Sochi og den smukke park, hvor man også kan slappe af. For elskere af stille tidsfordriv, hotellet har gratis trådløst internet, der fungerer godt i værelserne og i lobbyen.

hav

Desværre, som det fremgår af den feedback i forhold til kysten hotel "Marianne" (Sochi) er ikke meget bekvemt. Fra sin gate til havet - ca 3 km, som kan dækkes til fods (30 minutter), med bus eller taxa. Ved ankomsten til strandpromenaden i Sochi hotellets gæster er der hundredvis af versioner af et badeferie, fordi strandene her strække uendelig linje, diskret og nogle gange umærkeligt ind i hinanden. Et fremragende valg ville være "Riviera" af samme navn i nærheden af parken. Du kan kombinere svømning og solbadning med underholdning på snesevis af attraktioner. Her kan du også spise. Fremragende privat strand og vand park "Mayak". Udenforstående måtte ikke kun dem, der vil købe en billet til dette sted,. Næsten umiddelbart bag "Riviera" begynder "Star" strand. Det er ejet af samme navn af hotellet, men indgangen til gratis for alle. Næste er stranden "Seaside", derefter "Tinkoff", "Sortehavet" (den eponyme hotel egenskab er tilgængelig for alle), og så videre, og så videre. I Sochi, flodmundingen er en havn, hvor du kan fange en båd og tage en tur på havområdet. Alle disse stenstrande. På "Riviera" små småsten på det resterende medium og large. Solnedgang i havet overalt er anderledes, hver camper selv kan vælge den bedste løsning. Udstyret strande fint. Her er der liggestole og baldakiner eller parasoller, og brusere og hytter at skifte tøj, og masser af vandaktiviteter.

yderligere oplysninger

Hotel "Marianne" (Sochi) er beliggende i et roligt beboelsesområde i byen. Her er det godt at slappe af efter en travl dag.

For børn under 12 år indkvarteres uden beregning (uden ekstra seng og måltider). For en ekstra seng (barneseng) ekstra gebyr 500 rubler per dag. "Check-in" og "check-out" tid på hotellet - 12:00. Hvis det er nødvendigt, kan hver camper udstede tidligt (med 100% betaling af bopæl) og sen ankomst (med betaling 50% ophold natten). Tip om Hoteldetaljer: Tillad befolket med dyr af visse racer.

Hotel "Marianne" (Sochi): anmeldelser

Alle, der hvilede på hotellet, var tilfredse med deres valg. Markerede fordele:

  • vidunderlige personale, store professionelt uddannet;
  • luksuriøse værelser;
  • renhedsinterval;
  • men andet udstyr, VVS;
  • relativt lave priser.

ulemper:

  • placering (væk fra havet, til alle underholdning faciliteter, for at stoppe);
  • skal morgenmad;
  • dårlig lyd isolering i værelserne.

Konklusion: Dette hotel er svært at anbefale til en badeferie, især for forældre med små børn og folk, der ikke er i stand til at gå meget. Men for unge og alle, der ser ikke noget problem i de daglige gåture til fods, i bil for at rejse, for forretningsrejsende og for gæster til Sochi er ikke strand sæson dette hotel - et godt valg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.