TravelingHoteller

Viva Ulaslar Hotel i Alanya (Tyrkiet)

beskrivelse

Viva Ulaslar Hotel bygget i 1993 på den tyrkiske kyst nær landsbyen Okurcalar, tyve kilometer fra Alanya. Dens tidligere navn - Polat Alara. Fuldt skovklædte område, hvor hotellet er bygget, dækker et område fire tusinde kvadratmeter. Den sidste store renovering blev gennemført i 2008. Mange mennesker kommer her for at slappe af, læse anmeldelser om tyrkiske hoteller, der bidrager til at træffe det rigtige valg. Infrastrukturen Viva Ulaslar Hotel har en række butikker, herunder en souvenir, bagage, værelse lille konference, medicinsk kontor, posthus, elevatorer, foto-tjenester, vaskeri, lounge, skønhedssalon. Hotellet har sin egen parkeringsplads til brug for som ikke behøver at betale. Ved døgndrift åbne registre har fax og kopimaskine, en sikker depot. Hvem kan søge om en overførsel. Fra Antalya hotel er fjernt hundrede km. kørsel til den nærmeste lufthavn i en time.

værelser

Boliger Viva Ulaslar Hotel - 90 Værelserne af denne "standard" og 15 - Familieværelse med balkon for op til fire personer. For en minibar og sikker skal du betale. Badeværelserne har brusere, der er alle nødvendige for at opretholde hygiejne faciliteter og en hårtørrer. Hotellet har en speciel plads i henhold til handicappede med behov for en kørestol. Om kontrol med husdyr skal være aftalt på forhånd. Hele rummet er air-condition på gulvet - en keramisk flise.

mad

Spisning Viva Ulaslar Hotel Holiday arrangerer i serveres en "all inclusive" i form af en åben buffet på terrassen i den største restaurant. Den helpension inkluderer ubegrænset gratis sodavand, juice, is, kaffe og cognac. Efter midnat til at betale for alt. Toast og pizza er ikke inkluderet i den foreslåede koncept for denne mad. Works er også fem barer, herunder ved poolen. Eventuelt kan du få en betalt tjeneste som mad i rummet.

strand

Viva Ulaslar Hotel en privat sandstrand, der kan nås på tre minutter, bare måde. Alt hvad du behøver til svømning og solbadning - parasoller og liggestole og håndklæder - er gratis. Sandy indgang til havet bekvemt.

yderligere oplysninger

Viva Ulaslar Hotel tilbyder børn på ferie på hotellet, en svømmetur i børnebassinet med et dias, samt have det sjovt på legepladsen. Hertil kommer, efter anmodning i rummet er indstillet en ekstra seng. Voksen, udover svømning i poolen og skøjteløb voksne vandrutsjebaner, kan du spille et spil dart, bordtennis. I registreringsdatabasen reception kan du leje tennis beholdning. Hvem kan deltage i vandaerobic gratis, samt tennisbaner til leje. Hotellet fungerer animatorer på diskoteket aftener er organiseret.

Hvad gør campister

Anmeldelser om hoteller, især tyrkiske, altid modstridende. Med hensyn til at leve i Viva Ulaslar Hotel, mange er enige i opfattelse, at det er meget praktisk med hensyn til pris og temmelig komfortabel hotel, designet primært til familier med børn. Personalet er altid opmærksomme. Tilfredsstillende måltider, er restauranten meget organiseret. Værelserne rengøres godt. Animationen er meget god. Den eneste ulempe nogle ville kalde en lille territorium.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.