Sport og FitnessUdstyr

Båd "Swallow". De typer af anmeldelser af ejerne

Produktion båd "Swallow" er et russisk selskab "Poseidon". Til dato, butikken byder på en masse modeller med motorer, som er lavet af PVC, gummi og plast. Power, de er helt anderledes. Cockpits er som regel installeret på 2.000 mm. Cylindrene med forskellige diametre anvendes.

Direkte rum kan være tre eller fire. Ved samling af plast båd "Swallow" i gennemsnit vejer omkring 50 kg. Det vil koste omkring 50 tusind. Gnid. For at mere grundigt undersøge dette problem, overveje de grundlæggende typer af både.

bådtyper

Både af firmaet gummi, PVC og plast. Desuden er både delt af motorkraft. I dag er virksomheden en model på 10, 12 og 15 hk Men de er opdelt efter type af dødt. Der er enheder med en lås og uden det. Ifølge tætheden af materialet model er forskellige. I gennemsnit er dette tal omkring 1000 gram per kvadratmeter. meter. Paller har modeller til rådighed med isolering, samt uden.

Model 10 hk

Model 10 HP Virksomheden producerer en række forskellige cockpits. I dette tilfælde er bredden af båden i gennemsnit er lig med 1500 mm. Cylindre direkte fra modellerne, der er to. Deres gennemsnitlige diameter er 430 mm. Forseglede rum er tilvejebragt i indretningen fire. Vejer gummibåd "Swallow" med 10 hk i området af 45 kg. Skubbere anvendes i konventionelle modeller. Nogle ændringer er udstyret med en klemme for bekvemmelighed. Hvis vi taler om motoren i disse konfigurationer, de bemærkelsesværdige kvalitet brændstofpumper. Forretter er sat er gode, og låse på alle modeller er tilgængelige.

Både af 12 hk

Både af 12 hk fremstilles med forskellig densitet. I dette tilfælde betyder højden agterspejlet ikke overstige 390 mm. I dette tilfælde cockpittet har et gennemsnit på 1500 mm. Diameteren af cylinderen, til gengæld er lig med 450 mm. Hvis vi taler om parametrene for motoren, de brændstofpumper i modellerne fås i to ventiler. Holderne monteret i standardudstyr. Hvis du mener de kundeanmeldelser, lagre af indfaldsvinklen de leveres. I denne dødt kan justeres efter behov.

Model 15 hk

Modifikationer ved 15 hk fremstillet med cockpits 1600 mm. I dette tilfælde agterspejlet højde er lig med gennemsnittet af 340 mm. Balloner til gengæld anvendes med en diameter på ca. 430 mm. Hvis du mener de kundeanmeldelser, tætheden af materialet er ganske høj. Deadwood i alle konfigurationer, at brugeren er i stand til at justere. Hvis det er nødvendigt, kan du hente en båd med antikavitatsinnoy plade. Bestande i indretninger anvendt med forskellige diametre.

Model "335 Spækhugger"

Længden af båden repræsenteret lig 3350 mm. Direkte materiale massefylde er 1100 gram pr sq. meter. Højden af agterspejlet i modellen er 395 mm. Cockpit længde i dette tilfælde er kun 2300 mm. Cylindre i modellen, der er to, og deres diameter er lig med 430 mm. Maksimum modeller belastning kapacitet ikke overstiger 450 kg. Præsenteret sammen i en båd kan fire personer. Det bør være en model på markedet 43 tusind. Gnid.

Udtalelse om "335 Spækhugger"

Disse båd "Swallow" feedback fra kunderne får god. Først og fremmest de er værdsat for rummelighed. I dette tilfælde er pallen bruges ganske holdbare. Eksperter også bemærke ventilerne høj kvalitet. Til fiskeri og rekreation, denne båd "Swallow" er ideel.

Sættet indeholder en høj kvalitet årer og åregafler. Gulvbelægning i dette tilfælde, det gav en temmelig stiv. Pumpen har et standard sæt af normal. For let transport båden forudsat posen. Også mange mennesker betragtes en model for en rimelig pris for varen.

parametre

Båd "Swallow 365" er lavet af nøjagtigt 340 mm. I dette tilfælde er der en cockpit 2300 mm. Bare bredden af modellen er lig med 1510 mm. Samlede cylinder design har to, og deres diameter er 430 mm. Vandtætte rum i båden er der fire. Indeks-duty model lig 450 forsamling vejer præcis 51 kg. Hvis vi taler om agterspejlet, det er i dette tilfælde er der 390 mm. Båd nuværende omkring 55 tusind. Rub.

Hvad folk siger om "365 Spækhugger"?

Denne PVC båd "Swallow" feedback fra ejere er god. Dette skyldes primært den høje indstilling kapacitet. Fire mennesker det holder fremragende. Det er også vigtigt at bemærke det materiale med høj densitet, som er 1100 gram pr sq. meter. I dette tilfælde er bunden forsynet med en tætning. Direkte monteret på motoren 10 hk Deadwood det kan nemt justeres.

Hvis du mener udtalelse kunder, er brændstofsystemet sat temmelig høj kvalitet. Propeller skaft giver en tophastighed meget hurtigt. Reducer af båden ligger i nærheden af pallen. Den rocker har tre ventiler, modellen har en termostat. Connector direkte fra båden sæt. Også mange ejere tilfreds med kvaliteten af låsen. Fiskeri Denne model er velegnet.

Model Beskrivelse "Spækhugger 385 Sport"

Hvis vi mener, at dokumentationen af båden, dens længde er 3250 mm, bredde 1560 mm helhed. Højden af agterspejlet i modellen er 380 mm. Cockpittet gives netop længde 2.300 mm. Alle cylindre, modellen har to og en diameter på 720 mm. Tre vandtætte rum til rådighed. Hvis vi taler om kapacitet, denne mulighed er på niveau med 450 kg. Til gengæld motoreffekten er 12 hk Kavitationspladen, er denne model billede.

Reducer i dette tilfælde er placeret under stemplet. Bunden af denne model fås med en fugemasse. Den rocker er sat i en båd på de tre ventiler. Der er en justering clamp-type. I dette tilfælde, stilken, hvis du vil du kan sætte på holderen for nemheds skyld. Det er værd at båden "Swallow" i området på 48 tusind. Gnid.

Consumer anmeldelser om model "Swallow 385 Sport"

Mange ejere af båden rost for kvaliteten af motoren. Men det har andre fordele. Først og fremmest er det en stor gryde. I dette tilfælde tætningen er installeret mellem cylindrene. Direkte materiale massefylde er 1200 gram pr sq. meter. Båden er i stand til at transportere fire personer. Hvis vi taler om motoren, den bemærkelsesværdige kvalitet dødt. Han er i stand til at vare i lang tid. Lås otkidki modellen der. ejere er også tilfredse med det robuste gearhus.

Oversigt over model "385 Spækhugger Marine"

Denne båd "Swallow" har en længde på 3300 mm. Hvis vi taler om vægten af den samlede det er lig med 52 kg. Direkte materiale massefylde er 1200 gram pr sq. meter. Pallen i den præsenterede model anvendes uden forseglingen. Maksimal motoreffekt 15 hk Kapacitet af modellen - fire personer. Vægt - 450 kg. Alle tryksatte kamre tilvejebragt i tre konfigurationer.

Cylindre til rådighed i to modeller, og deres diameter er lig med 430 mm. Cockpit fabrikanten er forsynet med bredden af 710 og 2300 mm lang. Hvis vi taler om motoren er dødt i denne model er udstyret med en type. Direkte installeret på tre rocker ventil. Lås otkidki båden der. Også til justering af positionen af konnektoren er tilvejebragt styrestang. Det bør være en model på markedet omkring 55 tusind. Gnid.

Anmeldelser af modellen "385 Spækhugger Marine"

Båd "Swallow 385" anmeldelser fra forbrugerne generelt fortjener god. Den første model er værdsat for kvaliteten bakke. Trods den manglende tætning, lastning materialet kan modstå store. Motoreffekt 15 hk Det giver dig mulighed for at rejse over lange afstande. Cylindre har en model beregnet til indstilling af høj duty.

Hvis du mener de kundeanmeldelser, starteren hun brugte ganske kvalitative. Direkte knastaksel bruger en standard, men de problemer med det er sjældne. Administreret af båd uden problemer. I dette tilfælde er højden af agterspejlet hele 390 mm. Pushere i denne konfiguration er ikke tilgængelige. Men den omvendte lås leveres på motoren.

fortjener også en stor reducer. Kavitationspladen i båden repræsenteret. Hvis det ønskes, kan du justere placeringen af dødt. Fiskeri og bare slappe af denne båd "Swallow" passer perfekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.