Sport og FitnessVandsport

Rescue ende Alexandrov. Funktioner af fremstiller udstyr

bådene Vand sikkerhed har altid været af stor betydning. Ikke overraskende mange enheder bruges til at beskytte skibe og deres personale i de forskellige perioder af historien. De har bestået testen af tid og sparet utallige liv drukning. Disse værktøjer bør også omfatte den velkendte ende Aleksandrov, der blev lavet tilbage i 1914 kræfter ressourcestærke sømand redde det russiske imperium. Oprindeligt bestod af byggematerialer, som havde spredt sig til den historiske periode: Flyder af kork med en presenning, holdbar lin fra naturlige materialer og bly last vejer mindre end 200 gram. Nu sådan struktur ville se meget arkaisk, således at alle dens elementer er erstattet med moderne ækvivalenter syntetisk oprindelse. Ændringer blev foretaget og den ledende vægt materiale, som ved udgangen af XX århundrede blev erstattet af en mindre traumatisk sæk sand. Efter alt, kan konsekvenserne for at få en bly vægt i drukning har været meget trist.

anvendelse af

Opfindelsen er blevet testet af tid og vist deres værd, så i slutningen af livet Alexandrov er til stede på alle små fartøjer og områder af potentiel risiko (strande, områder til svømning og så videre).

Brugen af dette redningsudstyr som følger: en druknende mand kastes ende af linjen, mens dens modsatte del forbliver i hænderne på den anden part. Drowning mand bærer en løkke og får det selv under armen, hvorefter han trak sig ud af vandsøjlen (alternativ program giver kun at tage op slutningen af Alexandrov). Efter lin er lavet af polypropylen og styrofoam flåd, hvis densitet er meget mindre end den af H2O, hvorved der tilvejebringes positiv opdrift (svarende redningsvest).

Ansøgning og standardisering

Too mange ejere af små fartøjer, især når det kommer til deres første registrering eller inspektion af den tekniske tilstand af udfordringerne. Selvfølgelig, beskrivelsen af de bureaukratiske kompleksitet denne proces kræver en særskilt artikel, men den største hindring er ikke ved at blive egenvilje embedsmænd. Problemet opstår, når udstyret med lille båd for gæster - som regel ender Alexandrov ikke opfylder de krav, fremsat for ham. Og skylden - en overflod af billige kinesiske varer og, selvfølgelig, manglen på certificerede produkter, der produceres på hjemmemarkedet. Som et resultat, købe færdige lin indtægter for drukning er meget vanskeligt eller prisen er for høj.

making

Derfor er det bedst at købe alt, hvad du har brug for og bygge et liv ender Alexandrov med sine hænder. Til dette formål er der behov for følgende komponenter:

  • polypropylen diameter på 5 til 6 millimeter og omkring 30 m længde reb;
  • store skum flåd (mest fortrinsvis sfærisk eller elliptisk form);
  • vandtæt maling rød.

På den ene side af rebet loop længde er ikke mindre end 600-650 mm, og derefter at sætte på linje flyder, som er anbragt langs hele sin længde. På den modsatte side af rebet er en anden cirkel, men denne gang med en diameter på ca. 40 cm. Som et resultat, i slutningen af Alexandrov lavet og er næsten klar til brug. Vil kun binde til en del af en lille pose sand og plet polypropylen flyder i en signifikant (bedste rød) farve.

funktion

Som en del af denne artikel vil ikke være overflødigt at minde om de funktioner og programmer i redningsfartøjet i en nødsituation. Den mindre løkke af line bæres på venstre arm, hvorefter de fleste energisk kastet fremad. Druknende mand koblinger på hende, og nu kan det være let at trække ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.