Sport og FitnessVandsport

Maske til svømning under vand for børn og voksne

Flere og flere moderne mennesker længsel overvinder i betonen junglen. Hver af os ser frem til en længe ventet ferie og begynder at forberede sig til det på forhånd. Resten kan være afslappet og mobil. I dag ønsker vi at henlede opmærksomheden på de mennesker, der kan lide at gøre dykning. Mange mennesker ved, at det er den oprindelige metode til at komme i nærkontakt med den verden, som ikke er omfattet af os. Til denne lektion, skal du bruge en maske til svømning. Vi vil studere alle de snørklede af udvælgelse og drift.

Hvordan og hvad

At komme i gang er at lære af, hvad de vigtigste dele af masken er under vandet. Tre af dem, kommer til at kende dem bedre:

 1. Boliger. Dybest set er det blødt på hver kopi. Det er lavet af silikone eller gummi. Når du vælger en maske er nødvendig for at tage hensyn til farven på sagen. Hvis det er sort, vil det skabe ubehag for din bedømmelse. Men lys krop er ikke så god. Det skaber en masse lys blænding, der kan blinde. Valget skal foretages ud fra dine individuelle præferencer. På salg kan du finde en maske med en fremskrivning for næse og høreværn. Det er bedre at give fortrinsret til at kopiere med lidt ledig plads, hvilket er mindre end 300 mm2. Masken organ bør omhyggeligt omringe den person, men ikke klemme det.
 2. Rim. Uden den ikke kan gøre en reel dykkermaske. Vi vil være meget opmærksomme på den koøje, som holdes på bekostning af fælgen. Hvis du vil dykke lavvandet nok monostekla. I alle andre tilfælde, vælge en dobbelt look. Hvis du har et alvorligt problem med øjnene - det er ingen grund til at opgive foretrukne aktiviteter. For sådanne mennesker, der er masker med dioptrier, som vil korrigere synet. Her vil du nødt til at stole på en kvalificeret leverandør, som vil hjælpe med at bestemme valg.
 3. Strop fastgørelse. Dette er en anden hovedkomponent, uden hvilken der ikke er nogen høj kvalitet masker. Den vigtigste rolle af remmen - at skabe en lækage og løse maske på hans hoved. Det skal reguleres under en vis størrelse. Fastgøringsbåndet bør have en roterende spænde.

Det er fordi sådanne detaljer for hvert enkelt medlem af masken under vandet.

Tip! Anskaf sådant udstyr er kun i specialbutikker, kompetence, som du er sikker.

Ud

Vi fortsætter vores forberedelser til den undersøiske eventyr. Den anden større tilsætning til masken er et rør til svømning. Dets vigtigste formål - lufttilførslen, og at valget af denne attribut skal gribes an omhyggeligt. Før du køber udforske nuancerne, der er værd at være opmærksom på.

Vælg med omtanke

Rør til svømning justeres individuelt. Her er hvad du bør være interesseret i første omgang:

 1. Form. I butikkerne kan du finde en lang række slanger, herunder dem, der er de samme konturer i ansigtet. Den største fordel ved denne forbedring er, at det ikke griber forstyrrende ind i den revision, når du er dykning og undervandsjagt. Det er værd at være opmærksom på, at en god håndsæt model bør være fleksible segment, der ligger i nærheden af mundstykket.
 2. Størrelse. Først, lad os være opmærksomme på tykkelsen af røret. Her skal du finde en mellemvej. Fordi alt for tynd til at trække vejret tungt, og i den store - svært at udvise store mængder vand. Vælg ikke for lille. Vil altid få vandet og forårsage ekstra ubehag. Den optimale diameter rør betragtes til 2,5 cm med et ovalt tværsnit kanal.
 3. Valve. Dens tilstedeværelse eliminerer behovet for konstant blæsning af røret, som bør gøres efter hver dykke. Ventilen kan findes i to former: en poppet og bold.
 4. Yderligere fastgørelsesorganer. Dykning dykkermaske og snorkel bør være én. Fasteners kan være to muligheder: under masken ved hjælp af stropper og plast klip eller gummiring. Alle af dem bør reguleres.
 5. Mundstykke. Det skal være lavet af et blødt materiale, der ikke løber fra kæben. Arter mundstykke meget, så alle individuelt, skal du vælge din indstilling. Du kan købe dyrt. Et materiale af denne mundstykke efter kontakt med vand tager den nøjagtige form i munden.

Vi har overvejet de grundlæggende kriterier, der har brug for at købe telefonen. Der er to mere, men de er ikke så vigtigt. For det første er farven. Han har ingen værdi og påvirker ikke egenskaberne kvalitet. Det andet er der modeller med volnootboynikom. Denne funktion er ikke-kerne, men det kan hjælpe med at slippe af med overskydende vand indtrængning. Vi fortæller dig, hvor undervands maske og en tube er valgt.

For små fidgets

Vænne børn til den smukke undersøiske verden har brug for fra en tidlig alder. Forældre bør tage sig af det og købe det rigtige udstyr til svømning. Udvalgte scuba maske børn på samme princip som for en voksen. De vigtigste ting - at lære at håndtere det korrekt, og i stedet for sjov et barn kan få ubehagelige og bange. Til uddannelse, du skal gøre følgende:

 1. Lær dit barn at holde vejret og trække vejret gennem munden.
 2. I masken, skal dit barn tvungent tilbageholde nasal vejrtrækning, ellers masken vil konstant sveden.

Hvis dit barn har dårligt syn, er det ideelt til undervands maske med dioptrier.

Børn rør

Dette tøj fra den voksne adskiller sig primært i sin størrelse og funktionalitet er den samme. Det eneste punkt:

 • omhyggeligt vælge mundstykket;
 • det bør ikke danne barnets malocclusion;
 • materiale til børns mundstykke skal være blød og elastisk.

Opbevaring og pleje

Dykning er ikke billigt. Det er at behandle ham omhyggeligt og præcist. Tryk på motivet på ordentlig pleje. Dette gøres nemt:

 1. Fjern den beskyttende film, som er i konstant sveden, kan du bruge alle dine favorit sodavand. Hun fyldte i masken og venstre i 4-5 timer.
 2. Rensede vinduer kan toothpowder.

Beskytte masken fra den konstante eksponering for ultraviolette stråler. Gemt maske for undervands svømning i en særlig hård kasse, der beskytter mod stærk varme.

Opbevaring rør

Med afgang af masken klar. Da trompet tingene så godt, men der er nogle forskelle:

 • Rydde op spild, fordi de kan tilstoppe ventilen til luften;
 • efter hver brug, skylles med frisk vand;
 • Efterlad ikke i solen i lang tid, at materialet er bange for direkte sollys;
 • aldrig holde op, ikke løsrevet fra masken.

nyttige tips

Masker til navigation tjener primært godt og længe. Du kan ikke sige om rørene. Denne opgørelse er konstant udsat for brud. Vi vil lære dig at håndtere dem.

 1. Fælles problemer ligger i den hyppige slid armatur, der forbinder masken med et rør. Afhjælpe situationen vil hjælpe nye elementer.
 2. Bidt mundstykket. Ja, og det samme sker. Må ikke fortvivle, men snarere gå til butikken og købe en ny.
 3. Tilstoppede ventiler. Dette kan undgås, hvis regelmæssigt vaske røret.
 4. Fortrængning af mundstykket. Dette sker brud i tilfælde af tab af låseelementet. Køb en ny del og indstillet til sin retmæssige plads.

Vi er omhyggeligt at analysere, hvordan man vælger en maske til svømning. Med høj kvalitet udstyr, vil du være i stand til at gøre ting, du elsker, og lære den smukke undersøiske verden af deres børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.