Sport og FitnessVandsport

Hvad kan du gøre øvelserne i vandet? Motion for begyndere

Alle ved, at vand motion er den mest almindelige og effektive. Det mest interessante sport ikke kun bidrager til at føre en normal træning, men også til at slappe af. Øvelser i vand der er forskellige. De kan være rettet mod vægttab, forbedring af bevægeapparatet, at komme af med fælles problemer og så videre. Det skal også bemærkes, at musklerne vil blive styrket betydeligt hurtigere, hvis du deltager i vand med særligt udstyr, snarere end i gymnastiksalen med jern.

Hvor nyttig vandaerobic

Først og fremmest skal det bemærkes, at udøvelsen udført af vandet, bidrager til behandling af rygsøjlen. Hvis det gøres korrekt, er en veludviklet muskler i ryg, nakke og ben. På trods af kompleksiteten af visse øvelser, vil belastningen på balder og ben være i alle tilfælde. Således efter hver session i puljen vil være mærkbar virkning slankhed og pasform af disse dele af kroppen. Den maksimale effekt kan opnås, når belastningen på hofterne. Og vigtigst af alt - ved bred amplitude action hele muskler kontrakt og føler et vist pres. Og på grund af tætheden af vand en person ikke føler nogen træthed indtil udgangen af træningen. Efter at være kommet ud af puljen vil du føle en bølge af energi og et boost af energi i lang tid.

Den rigtige strategi

Før du starter den fulde udøvelse i vandet, bør du lære at trække vejret rigtigt. Hold vejret i starten af implementeringen er strengt forbudt. Særlig opmærksomhed bør rettes mod denne mennesker, hvis vægt overstiger det normale. For at undgå yderligere problemer, skal du træne din vejrtrækning rytme. Vejrtrækning bør være ensartet, luften er at trække vejret helt, og derefter roligt inhalere.

Hvem kan gøre øvelserne

Absolut enhver øvelse i vandet får lov til at udføre alle. Selv i tilfælde af problemer med ryggen eller led, læger anbefaler motion i vandet. Professionel træner i puljen vil hjælpe dig med at vælge den bedst egnede program til dig.

Mere retfærdig sex regelmæssige klasser vil være meget nyttigt for åreknuder. Vand er i stand til at redde dig fra venøs stase, hvilket er vanskeligt at opnå selv med specialværktøj anbefalet af læger. Det er også let at rengøre vand vil fjerne smerten.

Ældre mennesker sjældent vover at udøve, for eksempel i gymnastiksalen. Men swimmingpoolen er det perfekte sted for dem at bevare fysisk kondition og positiv.

Desuden kan vand også udføre andre funktioner. Det er perfekt opdeler fedt. For dem, der ikke kan lide lår og bagdel, særlige øvelser fungerer bedst. I dette tilfælde, får du ikke kun slippe af med overskydende fedt, men også for at se en glattere hud.

fjerne maven

Som det er kendt, maven og taljen - det er det mest problematiske område. Den øvre del af kroppen mest udsat for ophobning af overdreven fedt. Der er flere former for kroppen, og fedt er gemt på forskellige steder. Men under alle omstændigheder, slippe af med det er ikke let.

For ødelæggelsen af rynker og overskydende centimeter hjælpe disse øvelser:

  • vridning pressen;
  • jogging;
  • krop vender.

Alle af dem bør udføres direkte i vandet. Ideelt set, selvfølgelig, være i stand til at svømme og at gøre det på niveau med vandet over taljen. Omend i et mindre dybde virkning vil være værre.

Ved at vride den oprindelige position af kroppen ligger på ryggen med sine udstrakte arme sammen. Med reduktionen af mavemusklerne trække benene til brystet, bøje knæene. På grund af det faktum, at når øvelserne bliver nødt til at holde på vandet, vil blive brugt som departementerne mavemusklerne og obliques.

Tænder tilfældet - ikke mindre effektiv motion. For at gøre dette, præcis stå oprejst, fødderne skulder bredde fra hinanden ælte, strække armene fremad og gøre sving til siden. I dette tilfælde bør bækkenet ikke bevæge sig. Når mavemusklerne er også involveret.

"Cykel" eller en regelmæssig jogging hjælp slippe af med uønskede centimeter. Med hjælp fra en oppustelig vest eller cirkel for at gøre små hop. På dette tidspunkt, er der mulighed for hurtigt at flytte sine ben, der udfører flere gange den øvelse.

Øvelser i vand til benet slankende

uddannelse fordel er, at det kan udføre på egen hånd, uden hjælp fra en coach. Mange piger spekulerer på, hvad øvelser bør ske i vandet for at tabe sig og styrke benene. Standard indstilling øvelse for fødderne gentages flere gange, motion "cykel" eller "saks". I deres tur skal udføre i 20-30 minutter, og så er det nødvendigt at gå til den afsluttende fase.

Før du får ud af vandet, du har brug for et par minutter bare at svømme i fri tilstand. Så får du en masse positive følelser, og resultatet vil være mærkbar den næste dag.

For de smukke bagdel

Der bliver brug for støtte af høj kvalitet, som det er muligt at bruge en side. Du er nødt til at udføre øvelserne i denne rækkefølge:

  1. Hånd, der holder om til randen, behøver 10 gynger ene ben frem og tilbage, og derefter skifte side.
  2. Til ansigt i bestyrelsen, holde fast med begge hænder, og så meget som muligt for at hæve begge ben tilbage. Gentag omkring 10 gange.
  3. Stå tilbage til støtte, igen med begge hænder og fødder til at bevæge sig skiftevis, skaber brazgi på vandoverfladen.
  4. Igen, tage den ene hånd på afsatsen og gå fremad, mens du løfter dine knæ høje.

Disse øvelser vil bidrage til at bringe kroppen til tone og slippe af med stress akkumuleret under hele arbejdsdagen.

Øvelser i vand med håndvægte

Faktisk har håndvægt i vandsport blevet brugt for nylig. Tidligere blev det anset kun udstyr til fitnesscentre. Nu er mange allerede har tilpasset og udføre alle de samme øvelser som på land, kun vand. Mahi hænder, folder og andre standard klasser, kan du bare gøre i poolen.

Det bør tage hensyn til den vigtigste regel - jo hurtigere kører øvelsen, jo mere effektive de vil være. En bedre virkning opnås, hvis en klasse med håndvægte afbryde den sædvanlige vand aerobic. På grund af dette, vil du opnå optimal belastning, og aktiviteter i vandet vil bringe mange flere fordele end i gymnastiksalen.

Øvelser for cellulite

Desuden vil motion i vandet ikke kun hjælpe med vægttab, men også for at slippe af med cellulite. For at gøre dette ved at udføre bemærkelsesværdige øvelser, som omfatter: drejning, der kører i vandet, "sakse" og rammer bunden ben. I dette tilfælde bør vandstanden nå taljen eller brystet, men under alle omstændigheder ikke er højere. Og efter alle de øvelser og det nødvendige antal gentagelser afsluttet, er det nødvendigt at konsolidere alle svømning. I et roligt tempo bare svømme en vis afstand og slappe af. Regelmæssig praksis vil bidrage til at slippe af med dette problem for evigt. Gør øvelserne, behøver du ikke engang behøver at bruge en formue på særlige tabletter, te og andre midler for at bringe din krop tilbage til normal.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.