Af teknologiElektronik

Multivarka Redmond RMC-PM190: en oversigt over modellens anmeldelser

Multivarka - en anordning, der gør det nemmere at arbejde hjemme, spare tid på madlavning, såvel som han kan tilberede breakfast ejere uden for deres kontrol. Udstyr af denne art er velegnet til dem, der ikke kan lide at stå op om morgenen tidligt.

Artiklen fokuserer på modellen Redmond RMC-PM190. Nogle mener, at denne enhed er for dyrt, og til en lavere pris har gode muligheder med mere forskelligartet funktionalitet. Omtrentlig pris - 9500 rubler. De, der vovede at købe denne teknik, ikke fortryde sit valg. Artiklen diskuterer de proffer, ulemper, og gennemgår nogle af de karakteristika Multivarki.

tekniske egenskaber

Model Redmond RMC-PM190 betegner multivarku, kombineret med en trykkoger. Dette er, hvad forklarer antallet af programmer til rådighed. Dens kapacitet - 900 watt. Opvarmning sker gennem rørformede elektriske varmeapparater. Koppen har et volumen på 5 liter. Det er en keramisk beholder. Automatiske modes - 23. Forsinket start timeren opererer i området på op til 24 timer. Enheden vejer lidt mere end 7,5 kg.

tilstande

Multivarka Redmond RMC-PM190 har mange tilstande. De tre programmer er i gang med slukning af fisk, kød og grøntsager. Der er så mange muligheder for supper. Madlavning modes - tre. Du kan lave mad til et par; der er en mulighed for kogte bønner og pilaf. Bygget tre tilberedningsprogrammer. Du kan tilberede brød, yoghurt, mælk grød, pasta, kager og popcorn. Den sidste tilstand er kendetegnet ved, at displayet viser den resterende tid indtil slutningen af den programmerede proces.

"Popcorn"

For at kunne forberede popcorn i multivarka Redmond RMC-PM190, skal du fjerne kornet fra pakken og hæld dem i skålen. Det skal bemærkes, at på et tidspunkt, anbefales det at forberede ikke mere end 200 gram. Forbliver ventilen åben, låget skal lukkes og låses. Så har du brug for at aktivere den rigtige funktion og holde på knappen "Start". Når signalet afspilles, starter tilberedningen. visningstiden vises ikke. Åbn låget behøver kun efter den endelige signal. Det er vigtigt at bemærke, at på dette tidspunkt er popcornene ikke at briste.

starte timeren

I multivarka Redmond RMC-PM190 (af det i meget positiv) har en start forsinkelse. Rækkevidde: 1 minut til at dagen. Trinvise ændringer - 60 sekunder. Denne funktion er ikke tilgængelig i tilstande såsom "stegning", "indsæt", "yoghurt".

Det skal bemærkes, at i nogle anvendelser, især når indretningen fungerer som en trykkoger, nedtællingen begynder først efter den ønskede temperatur og tryk er nået.

avtopodogreva funktion

Avtopodogrev vil være nyttigt, hvis du har brug for at varme op babymad, gennem processen med stegning. proofing test udføres også med hjælp af denne funktion. Med denne tilstand kan opretholdes i 12 timer retter temperatur fra 60 ° C til 80 ° C. Timing linje og per minut. Hvis du ikke ønsker denne funktion til at være aktiv, kan den deaktiveres ved at holde knappen "opvarmning".

Fordele Multivarki

Multivarka-komfur Redmond RMC-PM190 er en enhed med masser af interessante funktioner, der kan være nyttige for hver ejer. En sådan mangfoldighed henviser til både plusser og minusser til, fordi ikke alle kan lide en masse forskellige programmer. Mange af dem er næsten aldrig brugt, og producenten for tilgængeligheden af ekstra funktioner øger omkostningerne af enheden.

Det skal bemærkes, at multivarka har de funktioner, opvarmning, forsinket start, madlavning popcorn. Sidstnævnte efterspørgsel, da ikke alle modeller fra forskellige producenter er til rådighed. Sættet leveres med en opskrift bog (200 måltider). Garantien på multivarku Redmond RMC-PM190 - 2 år. Avtopodogrev kan præ-disable før tilberedning. Boksen har også en særlig evne til at blive anvendt til stegning i dyb fedt. Der er en ekstra tætningsring.

Negative egenskaber Multivarki

Fremhæve alle de positive aspekter, må vi ikke glemme de mangler. Desværre er de også der, og i en bedømmelse skrevet om dem en masse. Således ejerne mener, at prisen er for overdrevet, ved 100%, kan man sige, at selv om apparatet og kvalitet, men forholdet mellem disse to egenskaber forkerte. Kondensat er nødvendigt at rengøre i hånden, er det ikke en beholder til opsamling. Anmeldelser og sige, at koppen til at tage utilpas på grund af fraværet af håndtagene. I betragtning af, at det er umuligt at nå det med sine hænder, som det er varmt, at særlige tack gør det svært. Tryk og temperatur kan ikke styres, sådan funktion her. Yoghurt er nødt til at lave mad i deres egne krukker, kan du købe dem. Multivarka-trykkoger Redmond RMC-PM190, anmeldelser, hvoraf der er en yderligere, i basisversionen ikke har dem.

anmeldelser

Købere ikke overholder fiaskoer modes og mest Multivarki generelt. Prisklasse ikke passer alle, men den overvejende del af forbrugerne ikke er opmærksom.

Kogte fødevarer får nok velsmagende og nyttige. Fra denne side, som i virkeligheden, er det vigtigste, multivarka håndtere et hundrede procent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.