Sport og FitnessFiskeri

Hvordan binder kroge til linjen? Easy!

En ivrig fisker med god erfaring ved sikkert, at en af de grundlæggende kendskab og færdigheder inden for fiskeri færdigheder er at vide, hvordan man binder kroge til en fiskelinie og kan ordentligt rette dem. Selv fanger en stor fisk, du savner bare det, hvis krogen er bundet forkert, og din fisk vil svømme med dit eget produkt. I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvordan du binder kroge på linjen, så de ikke løsner dem, og fangsten forbliver hos dig.

Går at fiske, husk nogle point. F.eks. Bemærk at kroge til fiskeri af forskellige fisk også skal være forskellige. En lille fisk kan kun sluge en lille krog, på en stor kan den ikke bare peck. Men en stor fisk kan bide på nogen, og det ser ud til, hvilken forskel, hvilken krog at vælge. Efter at have bundet en lille krog, skal du ikke glemme, at en stor fisk simpelthen kan spise en agn og spytte en krog, fordi den og hakene også er små. Når du vælger farven på en fiskekrog (og de kommer i en række farver), skal du være opmærksom på den, i hvilken du skal fiske, men det er bedre at vælge produkter af mørkere farve. Noder på kroge bør udføres pænt.

Du skal også vælge linjen korrekt. Dens farve påvirker ikke noget - det har længe været bevist af lystfiskere, men fiskelinjens tykkelse påvirker meget. For at fange fisk på krogen bør ikke vælge for tyk fiskelinje, vil det skræmme fisken. Tilstrækkelig tykkelse - 0,15-0,18 mm i diameter, bedre vævet. En tykk fiskerlinje, 0,2 mm i diameter og større, er god til at fange bundfisk af store og meget store størrelser.

Faktisk er der så mange måder at binde krogen på fiskelinjen korrekt og pålideligt, men jeg vil overveje tre metoder - den mest pålidelige af alle. At vide om dem, kan du være sikker på, at andet tilbehør ikke er nødvendigt, fangsten vil ikke afvige fra dig. Derudover er disse metoder den enkleste. Når du står over for spørgsmålet om, hvordan man binder kroge til linjen, anbefaler jeg dig at vende sig til en af dem.

1 vej:

1. Først skal du holde kanten af linjen i krogens øje, så du har en god bestand i hånden.

2. Kanten af linjen vikles omkring hovedlinjen omkring 5-6 gange, så den første vikling er fri.

3. Indsæt spidsen af linjen ind i den første ring af den første vikling og træk den af begge sider for den. Knuden vil blive strammet - krogen holder. Den overflødige ende afskæres.

2 måde:

1. Lav en ret stor løkke på spidsen af linjen.

2. Træk denne løkke ind i krogens øje.

3. Uden at være opmærksom på krogen binder vi en normal knude.

4. Den udadgående "ring" af fiskelinjen er tilsluttet og strammet. Den overflødige ende afskæres.

3 måde:

1. Spidsen af linjen føres gennem øjet, så den store "hale" forbliver i hænderne.

2. Vi vind den lange "hale" af linjen med krogen, så alle løkkerne er "luftige", 5-6 gange.

4. Linens hale føres tilbage gennem krogens øje og strammes. Den overflødige ende afskæres.

At kende de enkleste måder at binde kroge på en fiskelinje, kan enhver nybegynder fisker sikkert komme til dammen og ikke være bange for at produktet vil løsne. Derudover tager en rigtig fisker altid med sig et helt arsenal af tilbehør til fiskeri, så han vil blive bevæbnet, hvis fiskelinjen bryder af eller krogen løsner. Plukker det rette sted, tid og snap til din fiskestang, vil du aldrig gå hjem uden en god fangst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.