Sport og FitnessVandsport

Pool "Crystal", Ekaterinburg: placering, anmeldelser og fotos

I dagens verden puljer bliver stadig mere populære. Vandsport - er en fantastisk måde at blive mere slank og smuk, men også, bare at være i stand til at have en god tid. Svømning beroliger og slapper af, stille og roligt strammer muskler og praktisk har ingen kontraindikationer. I dag ønsker vi at fortælle dig om "Crystal" pulje (Ekaterinburg). Det er et moderne idrætscenter, som er udstyret med alt det nødvendige for uddannelse og sport.

historie

Dette er ikke en ny sportshal. Mange borgere vil huske, at selv de skolebørn besøgte puljen "Crystal". Jekaterinburg fra den fjerne 1972, når komplekset var baseret på, har ændret sig dramatisk. Det kræver genopbygning og selve bygningen. I 2004 budgettet penge til at udføre sit fulde genopbygning. Projektet blev gennemført i mindre end et år. Som følge heraf er den pulje blevet fuldstændig redesignet, idet der tages hensyn til internationale standarder.

beskrivelse

Pool "Crystal" (Ekaterinburg) - er et stort kompleks, der giver ideelle betingelser for de borgere, der ikke kan leve uden sport og drømmer opretholde en god formular. Zonerne er fordelt på en sådan måde, at der vil være behageligt for begyndere og professionelle. Firma AVS-gruppen, ejeren af komplekset, lægge alle betingelser for at skabe bedre vilkår for konkurrencen. Rating bassin straks steget dramatisk.

En kort digression

Vi vil introducere dig til, hvad der er inden for hoveddøren. Pool "Crystal" (Ekaterinburg) - er en moderne og meget attraktivt kompleks. Inde regerer renlighed, høflig ledere er klar til at besvare alle dine spørgsmål. Her finder du et kæmpe moderne swimmingpool med 6 baner på 25 meter. Den maksimale dybde på 4 meter. Til træning og konkurrence har tre meter vippe i vandet.

"Krystaller" har arbejdet for de små. Hvor instruktører underviser svømning til børn fra tre måneder til seks år. Derfor, hvis du ikke har nogen til at forlade børnene, er du velkommen til at tage dem med sig. Så længe du bruger tid med fordele for dit helbred, vil det også være noget at gøre.

Men dette er ikke den eneste tjeneste, der giver en "Crystal" (swimmingpool, Ekaterinburg). Der er en glimrende motionsrum med moderne udstyr til cardio og styrke. Hvis du blot ønsker at slappe af og slappe af efter en hård uge, så velkommen til spillerummet. Piger vil sætte pris på fitness-bar med mad og drikkevarer til dem, der ser deres helbred. Og som en bonus efter en hård træning, besøg i saunaen eller solariet, massage.

De vigtigste fordele

Pool "Crystal" (Jekaterinburg) i Kemiteknik - er en af de mest besøgte sportsfaciliteter i byen. Besøgende er tiltrukket stor vifte af tjenester. Der er alle muligheder for at blænde din krop præcis som du ønsker det. Det andet punkt - rimelige priser. Kommunale swimmingpool er i stand til at fastholde prisen på sæsonkort på det laveste niveau, som ikke kan nå den anden. En vigtig faktor er tilgængeligheden af praktisk parkering, som tiltrækker bilister. Denne gratis bybus ankommer, og dermed få nogen vanskelighed.

Kontaktoplysninger og tidsplan

Dette er den første oplysninger, som du har brug for at besøge "Crystal" pulje (Ekaterinburg). Adresse: Khimmash Str. Zoe Kosmodemyanskoy, 46 / B. Kontakt telefon: 7 (343) 258-71-95, hvor du altid kan kontakte administratoren og løse dine spørgsmål. Direktøren for det komplekse - Bogdan Lyubov Anatolevna, i organiseringen af store konkurrencer er bedre at henvende sig direkte til det.

Du venter her hver dag, og uanset hvor indlæst din tidsplan, skal der findes et par timer om ugen for deres helbred. Stor swimmingpool er åben for besøgende hver dag fra 7:00 til 23:00. En børnepool arbejder også på daglig basis fra 9:00 til 21.00. Tilsvarende planlægge gymnastiksalen, så du vil have noget at gøre, mens man venter for dit barn. Fitness faciliteter under enhver driftstilstand, her venter på dig fra 7:00 til 23.00. Endelig en skønhedssalon byder sine kunder fra 10:00 til 20:00. Som du kan se, når som helst, kan du besøge din favorit "Crystal". Pool (Ekaterinburg) tilbyder en meget bekvem tidsplan til, uanset deres arbejdsbyrde, kan du deltage i sundhed.

omkostninger ved Deltagelse

At løse problemet over tid og at bestemme tidsplanen, alle spekulerede på, hvor meget det vil koste et besøg sportskompleks. For at betale, hver gang et besøg er ubelejligt, det er meget mere økonomisk at købe et abonnement for blot et par måneder. Det giver konkrete fordele og disciplin af manden selv, fordi når betalt, er det nødvendigt at gå til gymnastik.

Den mindste periode - 3 måneder. Omkostningerne ved 3000 pr måned. Udgifterne til den årlige tegning af op til 12.000 per måned. Som du allerede ved, er komplekse ydelser, der ikke er begrænset til svømning i poolen. Hvis du vil have fri adgang til gymnastik, svømme i poolen og gå til fitness, er det nyttigt at en integreret abonnement. Udgifterne til sin 5500 per måned, 15.000 for tre måneder, 20.000 i seks måneder, og 30.000 for hele året. For sådan tid gætte på en gang er svært, men hvis du går gennem året, kan du roligt tage en anden billet igen efter 12 måneder. Så motion for dig at blive en god tradition.

gym

Om den pulje, vi allerede har talt en lille smule, lad os nu se, hvad der venter den besøgende i hallen. Den er udstyret med professionelt udstyr af højeste kvalitet. gulvareal mere end 152 sq. m. Det er hele tiden på vagt instruktør, der fortæller i detaljer om hvert værktøj vil give dig professionel rådgivning og foretage en individuel tidsplan.

Derudover kan du vælge en mere bekvem form for beskæftigelse: fuld uafhængig eller under opsyn af en træner. Den anden mulighed er bedre for en nybegynder, da din vejleder vil relatere vægt og højde, alder og motion tolerance og sundhedstilstand. Resultatet vil være en stor følelse og en mærkbar ændring i udseende. Tilsætning af kurset vil sørge for, at kost, som vil garantere en stor forandring. - это ваш первый шаг к здоровью и долголетию. B asseyn ABC "Crystal" (Ekaterinburg) - dette er dit første skridt til sundhed og levetid.

Fitness facilities

Hvordan vil du gerne arbejde på sig selv, individuelt eller i en gruppe? Fra dette, kan du vælge den mest passende program. Den erfarne træner har på det første besøg vil fortælle dig om funktionerne i hver af dem. For dem af jer køre programmet aerobe og aerob-styrketræning. Hvis du ønsker at komme i kontakt med din krop, skal du vælge en dybere program. Det bedste eksempel - "Wise krop". Elementer af krop-orienteret terapi vil give dig mulighed for bedre at forstå de signaler din krop og leve med dem i harmoni. Hertil kommer, kan på grundlag af den sportskompleks blive engageret i dans, samt at deltage i individuelle sessioner på nogen af de udvalgte områder.

Bruger anmeldelser

Dette kompleks anbefales til alle vores venner og bekendte, hvilket er en god indikator. Alle understreger, at det er meget bekvem, ren og lyse. venlig administration altid klar til at hjælpe. Mange år besøgte "Crystal" pulje (Ekaterinburg). Anmeldelser understrege, at kroppen vænner sig til vandet belastning så hurtigt, at så uden at det er simpelthen umuligt. Sauna er fremragende, mange rådes til at ankomme tidligt for at få varme fra hjertet, og derefter foretage svømme. Læger nødvendigvis spørge undersøgelsen, at der på den ene side medfører ekstra forpligtelser, men på den anden side, er det vigtigt for den personlige sikkerhed for alle. uden chlor lugt, men vandet er meget ren. Hele familien kan findes her på deres smag. Mens barnet er i dans, og min mor på fitness, kan far gøre i gymnastiksalen. Alle disse funktioner giver dig ABC pulje "Crystal" (Ekaterinburg).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.