Sport og FitnessVandsport

Helena Topilin: synkronsvømning som et kald

Der er sportsgrene, der udelukkende er forbundet med kvindelighed, ynde, og er placeret i skæringspunktet mellem sport og kunst. Helena Topilin (synkronsvømning - inden for sine interesser) - en af de smukkeste og mest levende "havfruer" det russiske hold, fundet sit kald i livet, at have prøvet et par lektioner som barn. I de 23 år er det blevet en tre-tiden verdensmester, olympisk mester.

"Den lille Havfrue" fødslen

Helena Topilin, synkronsvømning, for hvilken der ikke bare en sport, som er født i Zelenograd i 1994. pigens far var en sport ikke en fremmed. Han var aktivt engageret i Sambo, og efter den aktive fodboldliv førte føderation af denne form for kampsport i sin hjemby. Ifølge Dmitry Viktorovich, sporten var stort set den eneste måde at beskytte børn, mens væk fra gaderne og give sin datter mulighed for at realisere deres styrke.

Helena Topilin ikke umiddelbart fundet sit kald. Stadig meget lille pige blev taget til klasser i sport og gymnastik, smagt magten i kunstskøjteløb. Især skuffende var de "succeser" af Helena i den sidstnævnte form. Aktiv og adræt pige, hun straks tog en modvilje til skøjtebanen og skøjteløb og flittigt træning saboteret konstant feigning smerter i benene. Efter tre måneders træning forældre indså Topilin at den anden Slutskaja eller Butyrskaya af datter ikke virker, og reddet fra pine.

Dmitry Viktorovich Venner rådede ham til at tage datteren at se Elena Gryzunova der blev respekteret træner i synkronsvømning. Sports Palace i Moskva, og på vejen fra Zelenograd havde brug for mere end en time. Men Gryzunova erfarne øje værdsat rige potentiale piger og vedholdende forsøgt at overtale forældrene til ikke at tage hensyn til de vanskeligheder og førte Gehlen på uddannelse.

ungdommelige succes

Luksus swimmingpool på en seksårig pige gjorde et stort indtryk. Hun straks gennemsyret atmosfæren i en smuk sport, jeg var tilfreds med de ældre piger kostumer, musikken ledsager numrene synkroniserede svømmere. Og kom til Helena Topilin i synkronsvømning. Biografi unge zelenogradki har siden fået en bestemt retning.

Alvorlige sportsgrene kræver en masse tid. Sommetider konkurrence tidsplan og gebyrer er sammenfaldende med de erfaringer i skolen. Men på et tidspunkt, Helena Topilin, synkronsvømning for som er blevet en profession, har indset, at sporten for det er ikke bare en måde at hænge ud. Nogle gange var der anekdoter. Gymnastik skole træner nummer 1150 satte den unge atlet for tre kvartal, forklarer, at mange pjækkeri. Furious Dmitry V. kom til skolen og åbnede fizruki bedøvet, at en af hans elever er en Master of Sports.

I tolv år, Helena begyndte at deltage i store internationale konkurrencer. Middelhavet Open Cup var hovedsagelig en børns VM. På denne turnering, Helena Topilin med holdkammerater for første gang smagte internationale sejre.

Først da det var tid til at deltage i junior konkurrencer, og efter myndighedsalderen og vælges i seniorhold.

Voksne sejr

Træner for det olympiske hold i Rusland var og er legendarisk Tatiana Pokrovskaya, som tog væk pigerne i mit team, bliver en utroligt komplekse og smukke sinhronistki programmer, der var den bedste i verden. Gelene Topilinoy skulle passere en streng udvælgelse blandt pitomitsy forbøn meget så meget som to gange. Efter en vellykket første audition blev hun tvunget til at afbryde sin karriere på grund af familiemæssige forhold.

Men et år senere, har alt ændret sig, og Helena Topilin, synkronsvømning for som var meningen med livet, var i stand til at vende tilbage til holdet, modbeviser mundheld om, at man er umuligt at komme ind i floden to gange.

Gruppen vandt hun sin første store voksne turnering, bliver den europæiske mester i 2014. Særligt ansvar turnering blev hjemsted for verdensmesterskabet i Kazan, som fandt sted i 2015. Det var vigtigt at vise deres bedste side. Gehlen og forbøn andre piger gjorde, med konkurrencer i Tatarstan, hun forlod den tredobbelte verdensmester.

Olympiade

Den vigtigste turnering for synkroniserede svømmere er olympiske sportsgrene. I Rio Helena Topilin brød igennem den stive maske vnutrikomandnogo udvælgelse, blev det imidlertid designet til at spille rollen som dubleant. Otte kvinder var den grundlæggende struktur, og Helena var, hvis det er nødvendigt, udskift en af dem.

Tatyana Pokrovskaya gav alligevel pigen til at vinde en guldmedalje og gav hende et sted for at deltage i det tekniske program. Som i tidligere turneringer, det russiske hold var det bedste, og Topilin Helena (synkronsvømning), som pralede et foto på ære roll i sit hjem skole, sluttede et væld af olympiske mestre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.