Sport og FitnessVandsport

Tompson Dzhenni - stjerne i verden svømning

Svømning - en fantastisk sport, der hver dag åbner nye mestre, folk med ekstraordinære evner. Nogle af dem vil før eller senere blive en legende på grund af hans talrige resultater. En af disse atleter - Velikaya Dzhenni Beth Thompson, om livet og resultater, som vil blive drøftet i denne artikel.

Start på sport karriere

Fremtidig gentagne forkæmper for den prestigefyldte turnering, som finder sted én gang hvert fjerde år - De Olympiske Lege, blev født i en meget lille amerikansk by Danvers (befolkningen i kommunen er omkring 30 tusinde mennesker).

1973/02/26 år - datoen for fødslen af atleter Thompson. Jennys barndom var en meget aktiv barn, så hendes forældre opdager energi- og tilbøjeligheden piger til sporten, gav det til klubben "Sidardeyl" tilbage i Florida. Jennifer arbejdede der fra syv til tolv år under træner Nancy Brennan.

Da det kom den første betydelige resultat for den unge Thompson? Jenny i 1987, vandt to medaljer ved de Pan American Games, "guld" i 50 m crawl og "bronze" i svømme 100 m freestyle.

Disse succeser har identificeret yderligere specialisering af atleter: hun begyndte at konkurrere med andre atleter i crawl og butterfly.

resultater

Amerikanske svømmer Dzhenni Tompson løbet af sin karriere vandt sandsynligvis alle mulige medaljer og titler. Det skal bemærkes, at de vigtigste resultater, som bragte hende talrige olympiske medaljer, atleten viste en del af relæ hold. I den individuelle konkurrence vinder hun en masse mindre.

I "sporten høje præstationer," den første succes var på OL i Barcelona i 1992, hvor i relæet 4 x 100 m medley relay kravle og 4 x 100 m sejr til deres landshold blev bragt Thompson. Jenny ved disse konkurrencer skelnes som "sølv" i hundrede meter crawl.

Fire år senere, en lignende begivenhed, men i Atlanta, atlet vandt tre "guld", og alt i relæet på forskellige afstande. Det skal bemærkes, at svømmeren hele deres karriere udført over korte afstande (50 til 200 m).

De Olympiske Lege i Sydney i 2000 blev særlig vellykket for en amerikaner. Sparegris dets resultater har fyldt op tre guldmedaljer i relæet, såvel som "bronze" i hundrede meter crawl.

Den sidste OL, hvor deltog J. Thompson, blev afholdt i Athen. Der atlet formået at vinde to sølvmedaljer, og igen som en del af et relæ hold.

Bortset fra triumferende forestillinger på store konkurrencer fire år, Jennifer blev 18 gange verdensmester 11 gange, lykkedes det hende at vinde den såkaldte "kort kursus", og 7 gange - i 50-meter bassiner.

I samme åndedrag med "legender"

Dzhenni Tompson, hvis billede kredsede alle medier efter talrige medaljer ved forskellige store turneringer, betragtes som en af de mest dekorerede atleter i historien om De Olympiske Lege. I hendes piggy tolv priser: otte - "højeste standard", 3 "sølv" og 1 bronze.

Moderne historie kender den mest prestigefyldte turnering i alle 11 atleter, som blev mestre flere end otte gange. Hvem i antallet af guldmedaljer foran Thompson? Jenny i denne ærefulde liste rangeret niende. Det forud for sådanne store atleter som Michael Phelps (14-tiden vinder af OL), den berømte gymnast Larisa Latynina (10-gange mester), Paavo Nurmi (finsk runner, den mest titlen atlet, 9-tiden vinder af OL), svømmer Mark Spitz ( det samme antal sejre, men mindre sølvmedaljer af OL), Karl Lyuis (9 guldmedaljer, 1 sølv), skiløber Born Deli (8 guldmedaljer), tysk Birgit Fischer (8-gange mester) og sport gymnast Sava Cato, som blev den mest dekorerede asiatiske for varigheden af de Olympiske lege (8 medaljer).

vindende Hvidevarer

Dzhenni Tompson kunne ikke vise så gode resultater uden den konstante arbejde på teknikken af sommerfugle og kanin. Bill Boomer, træneren arbejder med atleten, afslører nogle af de hemmeligheder, der hjælper den legendariske svømmer til at gøre deres bevægelser hurtigere og mere kraftfulde slag.

Ifølge ham, den første ting du bør være opmærksom - dette åndedrag. Det bør være en del af bevægelsen, uden at bryde rytmen, hvor kroppen fungerer. Det næste punkt - oprettelsen af pulsen, som gør det muligt hvert slag for at rejse over lange afstande. Det tredje aspekt - der lægges vægt på hænder og krop. Det skyldes, at deres vigtigste arbejde udføres, og benene kun hjælpe.

Livet efter afslutningen af karrieren

Dzhenni Tompson kort efter OL i Athen færdig udfører på et professionelt niveau. Mange titlen sportsfolk bliver trænere, men den amerikanske har valgt en anden vej. Hun i 2006 modtog en medicinsk grad og har siden arbejdet i Boston anæstesilæge. Alsidighed mester sikkert kan kun undre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.