Sport og FitnessVandsport

Bedste pool i Jekaterinburg: "Kalininets". Anmeldelser og fotos

Svømmehaller er meget populære på ethvert tidspunkt af året. Selv på højden af sommersæsonen er en mulighed for borgerne at gøre deres yndlingssport i midten af arbejdsugen uden at skulle gå til dammen. Derudover er der ingen tvivl om renheden af vandet, hvilket er vigtigt for dem, der er særligt bekymrede ser deres helbred. I dag ønsker vi at tale om "Kalininets" pulje i Ekaterinburg. Den største, kendt og elsket af byens borgere kompleks venter sine gæster.

historie

Hvis du er professionelt involveret i sport, eller bare gerne slappe af fra tid til anden og nok til at svømme, du bare elsker det her. Pool i Jekaterinburg "Kalininets" - er ikke et nyt projekt, er det allerede lykkedes at vinde kærligheden til borgerne. Det blev først åbnet over 40 år siden under maskinen fungerer. Dens arbejdere er i stand til at nyde tjenester af komplekset uden begrænsninger, og fordi virksomheden er meget stor, et betydeligt antal borgere haft tid til at vænne sig til det høje serviceniveau, og de ønsker ikke at ændre det til noget andet.

Siden 1994, en swimmingpool i Ekaterinburg, "Kalininets" blev kommunal ejendom i byen. Budget etablering har en stor fordel i forhold til de fleste private swimmingpools. Byen er sky nogen udgift til vedligeholdelse, reparation og modernisering af komplekset, og desuden opretholder priserne på et lavt niveau.

Om bassin

Spørg enhver hjemmehørende i den by, hvor du kan tage en svømmetur. Mest sandsynligt, vil svaret følge umiddelbart: det bedste valg - en swimmingpool i Ekaterinburg "Kalininets". Dette er en af de mest magtfulde sportsanlæg i byen, en perle, som er et stort stadion. Men i dag er vi kun er interesseret i vandsport Palace.

Pool "Kalininets" (Ekaterinburg) modtager dagligt fra 1500 til 2000 mennesker. På grundlag af denne sport komplekse tog atleter og gymnasterne, volleyball og langrendsløbere - selv vanskelige at optælle alle. I de sportslige sektioner arbejder talentfulde atleter. Her er det vokset en masse verdensstjerner. Blandt dem - de syv-tiden europamester, fem-tiden verdensmester i synkronsvømning A. Angelica Timanina.

generel beskrivelse

Vi kan ikke sige et par ord om den komplekse som helhed. Så er "Kalininets" pulje (Ekaterinburg) placeret i Palads vandsport. Dette frem for alt den 50-meter skål, hvor klasser i svømning og vandaerobic. Løb kompleks hver dag fra 7:00 til 23.00. En sådan tidsplan gør det meget attraktivt for alle kategorier af besøgende. Du kan komme før arbejde eller efter opkaldet, er du altid her venter.

tidsplan

Vi er alle forskellige. For en sport - det er livet, og han er parat til at fortsætte sporet i 8 timer om dagen. En anden kan kalde her en gang om ugen for at slappe af efter en hård arbejdsuge. Og hver vil finde et belejligt tidspunkt pulje "Kalininets" (Ekaterinburg). Planlæg op, så ingen føler ubehag. Når sporene er engageret i atleter, regelmæssig besøgende der ikke at gøre noget. Denne regel fungerer i forhold til uddannelsesgrupper. Hele tiden. Da tidsplanen ændres med jævne mellemrum, er det bedst at ringe til administratoren og spørge om tilgængeligheden af sporet eller købe et abonnement. Lad os se på eksempler på konkrete forslag.

Swimming pool for voksne

Unik skål sikker på du vil nyde. Særligt udstyr kan du konstant at overvåge alle parametre: temperatur, renhed, hårdhed, og meget mere. Den moderne ordning for adgang til poolen fra den enkelte elektroniske armbånd gør det muligt at komme på et belejligt tidspunkt og dele deres session korrekt. Det er lig med 45 minutter, og hvis du på forhånd ved, at det ikke er nok for dig, Få blot to sessioner. I kvinders og mænds omklædningsrum har en privat sauna, som du kan bruge efter forgodtbefindende.

Stor swimmingpool, otte baner til rådighed, renlighed - alt dette taler for det sportskompleks. Hvis du ikke ved, hvad de skal gøre med sig selv i weekenden, så kom her med hele familien. Vand aerobic for kvinder, en børnepool for småbørn og tjenester svømning coach - alt dette vil give alle mulighed for at finde underholdning til deres smag.

Hvad du skal have med dig

Ringede administratoren, når du først gå til "Kalininets" pulje (Ekaterinburg). Telefonen er på den officielle hjemmeside for virksomheden: 331-38-16. I dette tilfælde, vil du tage med dig præcis alt, hvad du behøver til en perfekt ferie. En obligatorisk betingelse er tilstedeværelsen af et sygesikringsbevis. I dette tilfælde skal børn under 18 år screenes for enterobiosis og skal testes for indvoldsorm æg en gang om året. Uanset alder, er undersøgelse af en læge eller børnelæge besøgende afholdes hver 3. måned.

Vær sikker på at medbringe en ændring af sko og taske for hende. Separat pakke en badedragt, hætte og tavler. Håndklæde, sæbe og svamp - det er absolut nødvendige ting, selvom du lige har haft et brusebad. Den samlede opholdstid i poolen - 1 time og 15 minutter. Derfor kan du sprede tid ud til at tage et brusebad og varme op i saunaen og derefter svømme i 45 minutter i puljen.

Børne Kalininets "pulje (Ekaterinburg)

Jo før du begynder at undervise børnene til vand sport, jo hurtigere de lærer at svømme. Børn har en separat pool med sine omklædningsrum og brusere. Det er beliggende på første sal, og vandet her føres fra en artesisk brønd. Det er meget mindre end en voksen, med 10 meter i længden og 6 bred. Dybden varierer fra 0,6 til 0,9 meter. Vandtemperaturen er meget komfortabel og +32 grader. Selv en så følsom barns krop temperaturforhold vil ikke give ubehag.

Pool "Kalininets" for børn (Ekaterinburg) giver dine børn vand træning under konstant opsyn af erfarne instruktører. Der er muligheder for individuel undervisning eller gruppeundervisning. Børns grupper er inddelt efter aldersgruppe. Varighed af træning - 60 minutter. Ved første - en 20-minutters træning i motionsrummet, og derefter - 40 minutter gør vand øvelser.

Den læreproces børnegrupper

Den første klasse kan fremstilles i en børns rehabiliteringscenter. Der er en, der arbejder professionelt pædiatriske spædbørn. Gruppe "Mor + Baby" værker specielt til det første trin, fra 2 til 4 børn. Fra 4 til 8 år gamle børn går i følgende grupper undervise svømning. Når børn har styr på teknikken og begyndte at flyde godt, trænere omsætte dem til en stor pulje.

vandaerobic

Det skal bemærkes, at i dag er det aktivt at udvikle en sports kompleks, der tilbyder en bred vifte af tjenester. Alle nye, populære destinationer villigt mestre "Kalininets" pulje (Ekaterinburg). Jobs åbnede oftest er udviklingen af nye typer af tjenester. Især er vandaerobic meget elsket af byens borgere.

Dette er en fantastisk måde at opretholde den glimrende form. Desuden er de fysiske begrænsninger (høj eller lavt blodtryk, graviditet, alder eller store overvægtige) er ikke en hindring. Eksperter siger, at sådanne undersøgelser med til at genvinde harmoni og styrke kroppen, forbedre fleksibiliteten og strække ledbånd. Den største fordel - det er umuligt at skade.

træningsprogram i vandaerobic

Alle af dem er meget udbredt i fitness-system. Denne form for belastning ubelastede tilgængelige for alle. Og programmerne er for alle, også dem, der ikke kan svømme. Effektiviteten af uddannelse er cirka 14 gange højere end fra dem på land.

Regelmæssig motion giver omfattende positiv virkning på kroppen. Inden for et par uger normaliserer blodtrykket og nervesystem arbejde. Du vil føle en briste af energi, træthed og svaghed vil besøge dig sjældnere, udvikle fleksibiliteten i ledbånd. Dette gælder for alle svømning og vandaerobic i særdeleshed.

Du kan starte med den Begyndere programmet. Den er designet til dem, der aldrig har gået til en sådan uddannelse. Forløbet kan du hurtigt vænne sig til at være i et vandigt medium, for at studere de grundlæggende elementer i deres teknik og ydeevne. Efter den første måned af klasser anbefales at flytte til det næste niveau af programmet.

Den næste fase - et klassisk program. Den består af to dele: den cardio med simple bevægelser, der involverer alle de muskelgrupper, samt magt belastning på bestemte muskelgrupper. Egnet program for alle, men oftest er det anbefales til begyndere.

Et nyt skridt - Strøm. Denne magt belastning i vandet, hvilket kræver obligatorisk brug af ekstra udstyr. Det kan være skiver og håndvægte, særlige støvler. Hovedformålet med denne øvelse - udvikling af styrke udholdenhed. Muskler blive stærkere, men ikke stige i volumen.

Aqua mix - er de kombinerede undersøgelser under anvendelse af meget forskellige udstyr. Tempoet er i konstant forandring, hvilket giver hurtig muskel styrkelse og helbredelse efter skade, accelererende metaboliske processer. Musikalsk akkompagnement gør dette program meget attraktivt for dem, der har grundlæggende bevægelse færdigheder i vandet.

abonnementer

Du kan betale for hvert besøg, men dette ikke er meget praktisk, hvis du ønsker at komme her ofte. I dette tilfælde skal du vælge en af de abonnementer. For voksne er der tre muligheder: 8 besøg for 2400 rubler, 12 for 3600 og 20 for 6000.

For børn er priserne anderledes. Du kan vælge 4 besøg for 720 rubler, 6 for 1000, 12 i 2000 og 20 i 3600. Vand aerobic - er også ganske overkommelig underholdning. Tegning af 4 besøg vil koste 1520 rubler, og 8, det vil sige to gange om ugen - 2800. Dette er en meget lav pris for den fremragende helbredstilstand og en smuk figur.

meningsdannere besøgende

Det er meget vigtigt, når du vælger en platform for sport, lære udtalelse hans følge. Måske nogen har allerede været der og kan tale om det. Da dette ikke vil være et problem, hvis du beslutter at foretage forespørgsler om, hvad der er i puljen "Kalininets" Jekaterinburg. Anmeldelser understrege, at der altid er en perfekt renlighed. Dette gælder for de omklædningsrum, korridorer og selve poolen. Administration minder alle om nødvendigheden af at tage et brusebad, før du besøger poolen.

Pool store, og takket være stor en tidsplan er aldrig overfyldte. Det er meget praktisk, især hvis du kommer til at slappe af med hele familien. Børn går til at svømme under tilsyn af en instruktør, og du kan roligt bruge tid i poolen. De fleste af de borgere, dette kompleks blev et yndet sted for rekreation.

Venlig administration, ren og varm vand, komfortable brusere og omklædningsrum - alt dette skaber en fremragende indtryk. Det er fortsat kun at sige, hvor der er en swimmingpool i Ekaterinburg "Kalininets". Adresse det - Str. Søfolk, 48, dette er dens eneste ulempe. Afstand fra centrum skaber en vis ulempe, er det imidlertid negeret for bilister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.