Sport og FitnessVandsport

Features valg af windsurfing boards

Windsurfing - det er underholdning og sport, baseret på forvaltningen af lys bord på et lille størrelse på vandoverfladen, er sejlet fastgjort til bestyrelsen. Skallen, der er engageret i sporten, kaldet windsurf bestyrelse. Navnet på denne art af dygtighed kommer fra engelsk. Windsurfing, der bogstaveligt betyder "pløje gennem luften." Windsurfing er en forenklet model af en sejlads skib uden ror kontrol. Surfer styrer hastigheden og retningen af bestyrelsen med hjælp af sejlene. Windsurfing boards kommer i forskellige prisklasser, former, farver. Denne artikel fortæller begyndere, hvordan man vælger den rigtige bord til opgørelse serveret i lang tid og ikke nedbrydes i den første bølge.

Hvad gjorde dette board?

Med sit enkle design ved første øjekast, er windsurfing boards skabt ved hjælp af komplekse processer. I produktionsprocessen af kulfibre komprimeres skum og fuldt vakuum. Skummet danner grundlag for windsurfing, og glasfiber er sin skal. Men der er også hule boards, hvori der er indsat til afstivning ribben særligt.

"Struktur" af brættet

Dette skal kan være fabrikkens produktion, samt custom-made. Brugerdefinerede windsurfere er til tider dyrere end fabrikken. Men uanset hvor og hvordan den sportsudstyr blev gjort, de alle består af følgende komponenter:

 • Benet sløjfer. Serveres som et forbindende element af en surfer med "overbord" under en kørende hoppe.
 • Centerboard. Som regel er det kun tilgængelig i længden af brættet.
 • Fin. Det er placeret på bagsiden af projektilet og giver løfte windsurfing boards.
 • Sail. Det har en lodret fløj og kører windsurfe.
 • Mast. Bestyrelse og sejle for windsurfing er forbundet af en mast.
 • Boom. En del af som afholdes i løbet af en surfer ridning bølgerne.
 • Trapeze. Et meget vigtigt element i windsurfing boards. Trapeze reducerer belastningen på armen af en atlet og beskytter rygsøjlen fra skade.

Hvordan man vælger en flot outfit?

På grund af det faktum, at dette udstyr koster mange penge til købet skal gribes an med omtanke. Funktioner windsurfing boards, som du skal være opmærksom på:

 • Længde. Nytilkomne vil nærme den optimale længde af brættet -. 3,15-3,35 m Det er muligt at købe uden benet sløjfer som nybegynder de er ubrugelige. De har brug for, når konkurrenten står fuldt mestre direktionen for windsurfing og vil være klar til at udføre en række tricks.
 • Centerboard. Inventory til træning bør vælges med centerboard.
 • Sail. Sælges separat fra "bord". Det anbefales, at dens størrelse ikke overstiger 6 meter. Første lektioner bedre og har udgifter til en fire meter sejl.
 • Mast. Det bedste materiale, hvoraf masten kan fremstilles er letvægts carbon. Dette materiale er kendetegnet ved dens styrke, fleksibilitet og alsidighed.
 • Boom. Det eneste, du skal være opmærksom på, når du vælger bommen, er det muligheden for at justere størrelsen af et sejl. Heraf følger, at bommen skal købes i sidste sving.

vinter windsurfing

Ifølge fagfolk, det bedste tidspunkt for at lære at windsurf er vinter. "Findes der en bestyrelse for windsurfing vinter?" - spørger du. Selv som der er. Sne nybegynder vil være meget lettere at lære teknikken af sporten og forstå driften af bestyrelser for windsurfing.

Egnet til at praktisere glat is eller tung sne overflade. Også om vinteren kan du simulere glider på bølgerne, ridende på ujævn og ujævnt terræn. Vinter windsurfing board kaldet aysbord. Det er en tilpasning af en længde på omkring 1,2-2 meter fra højderyggen platformen. Det kan også ske, monoski (ski bord) og den universelle bord, som står på platformen af de to ski. Disse to udstyr beregnet til at blive redet kun på sneen.

Under besættelsen af vinteren sejler udvikler professionelle sportsfolk en højere hastighed end i en tilsvarende skøjteløb om sommeren. Selv om vinteren windsurfing er en individuel sport, begyndere, der drømmer at surfe havene, bør du begynde at lære det med ham. Især de vejrforhold, der er iboende i vores geografiske breddegrader, lad det ske uden at forlade landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.