Hjem og familieKæledyr

Shampoo og "Barrier" drops til hunde - sundhed og skønhed

Når familiens kæledyr der, før ejeren uundgåeligt rejser spørgsmål om, hvordan man kan beskytte det mod alle mulige sygdomme og parasitter. Til hjælp af særlige præparater. En af dem - "barriere" til hunde.

Ektoparasitter - en reel trussel

Før eller senere, er ejerne af dyrene står med sådan et problem som ektoparasitter. Det afhænger ikke af, hvor kæledyr er fundet: i gården, i en kasse, i en rummelig kabinet eller i komfort i lejligheden. Parasit mider bringe en hel masse sygdomme, blandt dem er: infektioner, allergier. Afhængigt af arten, de bærer en lang række sygdomme. Piroplasmose - en af de mest farlige, kan føre til døden af dyret.

Lige så farlig er lopper, hund lus og lus, der forårsager uophørlige rastløshed, kløe og generel udmattelse.

Situationen er forværret i foråret og sommeren, når ejerne kommer til landet, naturen (i skoven eller på floden), lad deres kæledyr løbe rundt i haven eller parken. Det er her, ofte levende mider. Når de bliver kontaktet blodrig, er de bevæger sig på kroppen og grave.

Parasitter kan vente på deres bytte i indgangen, flytte til de sko og tøj af mennesket. På grund af dette, selv hunden, som holdes rene og er til fods i en tilsyneladende sikker placering, er konstant i fare for at blive smittet. Det bedste forsvar - er at skabe en barriere for parasitterne til hunde til dette formål producere kraver, spray, shampoo og dråber.

Shampoo "Barrier"

Hvilket ville være nogen parasitter pågældende at ignorere deres tilstedeværelse er på ingen måde umuligt - behov for at slippe af med dem ved det første tegn på forekomst, og endnu bedre - i tide til at udføre forebyggende vedligeholdelse.

Antiparasitære Shampoo "barriere" til hunde indeholder diazinon. Denne insekticid bruges til behandling af afgrøder, og også fordi ødelægger sugende og blad-ædende skadedyr og skadelige insekter. På ectoparasitter virker ved direkte kontakt.

Shampoo "barriere" for hunde har en mærkelig lugt af medicin og naturlægemidler blanding. Konsistensen af en meget tyk, svarende til koncentratet, skummer godt. Fundament - et ikke-toksisk gellignende væske med specielle egenskaber: det kan spille rollen som en konventionel detergent, og som sådan gør håret skinnende og velplejet.

Forebyggelse og pleje

"Barrier" til hunde fås i tre typer, som hver især er effektive mod mider, lus, lopper og lus, har således yderligere egenskaber:

1. For langhårede hunde 3 til 1. bekymrer blidt til hår af dyr. Tilføjelsen af plejemiddel giver mængden af hår, hvilket gør det silkeblød og forhindrer dannelsen af tangles.
2. For de langhårede hunde 2 i 1 helbreder sår og skrammer.
3. For hvalpe og killinger 2 til 1. Det hjælper med at rense huden og pelsen. Ikke-irriterende, eftersom ingen del af syntetiske farvestoffer.

Valg af shampoo - med universel antiparasitære virkning. Det anvendes til forebyggelse og behandling af sygdomme forårsaget af ektoparasitter.

Drops "Barrier"

En anden form af midlet frigivelse "Barrier" - drops til hunde i hætteglas-pipetter.
Det aktive stof - fipronil. Stoffet er sikkert for hunde, da det ikke er absorberet i blodbanen. Men det øvre lag af epidermis forsinkelser fipronol leverer sin kontinuerlig drift op til 2 måneder.

Drops "Barrieren" - en gullig olieagtig viskos flydende konsistens. Topisk anvendt på steder, hvor hunden ikke kan slikke agent. Inden for to dage dyret ikke svømme og ikke jern.

Shampoo til hunde og slip "Barrier": anmeldelser

Volumen shampoo flaske "barriere" på 300 milliliter. Omkostningerne - omkring 60 rubler - ganske acceptable, i betragtning af, at anlægget er meget økonomisk brugt.

Shampoo fås også i plastikposer - det er bekvemt for engangs-brug og for at vælge den ønskede dosering.

Dråber "Barrier" solgt emballeret i engangs bløde 3-dropper hætteglas i pakken til en gennemsnitlig pris på 75 rubler.

Ejere af hunde, der bruges i plejen af deres kæledyr, "Barrier" hund shampoo, et middel til tilbagekobling er tilbage tvetydig. Instruktion er tilvejebragt et middel til at påføre triple gentages for at opnå den optimale virkning. Med hensyn til virkeliggørelsen af resultatet har udviklet tre synsvinkler:
1) hjalp efter den første anvendelse;
2) hjalp efter gentagen brug;
3) hjalp ikke.

Forberedelse antiparasitære effekt afhænger af gyldighedsperioden midler, nøje overensstemmelse med metoden for anvendelse anbefalet af producenten, og graden af angreb af dyret. betyder dosering bør svare til vægten kæledyr.
Om "Barrier" dråber hundeejere siger, at en enkelt behandling er tilstrækkelig, er effekten opretholdes op til to måneder. Dette gør det muligt at håndtere hunden hver anden måned - det sparer tid og budget.

Sammenfattende svarene, kan det konkluderes, at shampoo og falder "barriere" bør anvendes i kombination: midlertidigt shampoo renser hår og hud af hunde fra parasitter, falder til beskyttelse af dyr i en længere periode. Samtidig bekvemt at anvende shampoo regelmæssigt som rensemiddel til den profylaktiske virkning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.