Intellektuelle udviklingReligion

Sådan begrave muslimer?

Vi tilfældigvis løbe ind i dette ritual kun én gang, under rejsen. Og helt ærligt, muslimsk begravelse kastet os i chok. Det var usædvanligt skue. Intet at gøre med vores kristne regler og skikke. Det er blevet endnu mere skræmmende. Lad os prøve at flette sammen, hvad der er blevet set af os, og det fortalte vores guide og lokal beboer. Det var ham, der fortalte os detaljer om, hvordan man kan begrave muslimer.

Lad os starte med det faktum, at gravene absolut vendt mod Mekka. Hver forbifarten bør sige en bøn (Sura). Ved hver kirkegård - plads til vask og vaske de døde. I den muslimske kirkegård forbudt begravelse ikke muslim og omvendt. Hvis den døde kvinde ikke accepterede troen, men iført en muslimsk barn fra hende begrave hende tilbage til Mekka, så barnet lå til ansigt Mekka. Ikke velkommen Gravsten strukturer i form af mausoleer og krypter, fordi overdreven glamour og rigdom kan forårsage misundelse og fører til fristelse.

Shari'ah strengt forbudt højt at sørge over den døde, som vil lide i dette tilfælde. Crying mand bebrejdelser, kvinder og børn slå sig ned forsigtigt. Ve nødt til at overføre patienten, så vil Allah hjælpe og støtte.

Begravelse muslimer udføres kun én gang. Åbning grave og genbegravelsen forbudt. Der er dog stadig undtagelsestilfælde. For eksempel, når kroppen er begravet i et fremmed land (bedre til at sige - tilranet), hvis reglerne er blevet overtrådt i processen, hvis kirkegården er ikke muslim, hvis der er fare nadruganie over hele kroppen, hvis det konstateres liget af den afdøde efter begravelsen.

En lille smule mere om , hvordan man kan begrave muslimer. For at forsinke denne proces er ikke accepteret. Engageret nedgravning på det nærmeste muslimske kirkegård. Den afdøde anbringes hovedet mod Kybly, sænke kroppens fødderne først. Hvis det er en kvinde, og samtidig sænke strække tæppet (mænd behøver ikke at se afskærmningen). Håndfuld jord kastet i graven, ledsages af ordene, betyder i oversættelse: "Vi har alle tilhører Gud, vi kommer tilbage til det." Graven skal stige med 4 finger politsya vand og 7 gange støves af med en håndfuld jord. På dette tidspunkt, kan du læse en bøn. Bøn og Skrifterne læses på venstre ved graven af en mand ikke længere, selv efter alle var gået.

Sådan begrave muslimer, såvel som gravene af størrelser i høj grad afhænger af terrænet. Lahad omfatter aivan 1,5 til 2,5 m (omkring en og en halv meter dybde) og inde i cellen til den, der udføres på forhånd runde (80 cm i diameter) input. Åg (mere krop 50 cm på begge sider) bør bestå af interne hylder og kvæder. Hylde (Shikka) svarer til længden af kroppen. Rovdyr behøver ikke at lugte og grave op i kroppen, så Qabr styrke. I kisten, som det er sædvane blandt ortodokse, muslimer ikke begrave. Hvis du ikke kan begrave kroppen på land, over den døde udført ritual afvaskninger sin indhylle, bønner, binde en sten til benene og nedsænket i vand ved en dyb sted.

Hvis den ortodokse mand går på hans sidste rejse barberet og velplejet, behøver muslimerne ikke skære nogen skæg eller hår eller negle. Dette kan kun gøres med livet.

Før du begynder at indhylle mændene spredt ud på sengen af den såkaldte lifofu, sprinkling hendes rart lugtende urter. Så rullede han Isora, hvorpå der er placeret den afdøde, klædt allerede Kamis. Hands krydset på brystet, og stablet langs kroppen. Sent gned krydderier. På dette tidspunkt, er der læsning af bønner og farvel. Kroppen er derefter indhyllet Isora (venstre side først, og derefter til højre) og lifofoy (indpakket som Isora). Ved fødderne, talje og hoved binde knob. Løs dem, når kroppen sænkes ned i graven.

Så det er med kvinder. Lige før kjole Kamis, døde af bryst dækket mave op til armhulerne hirka. Hår falder på Kamis, ansigt dækket med en polstret hoved under himorom.

Hvis døden ikke en pludselig, derefter over den døende lave et veletableret ritual i tilstedeværelse af en spirituel person læser visse bønner. Ved at begrave muslimerne er meget alvorlige, så den nøjagtige overholdelse af alle de finesser, der kræves. Dette er - en hellig pligt. Den døende, uanset hvad det er alder og køn, lagt på siden, vender ansigtet mod Mekka. Læser bønnen "Kalimat-shahadat", så han får en slurk af væske, et par dråber helligt vand eller granatæble juice. Gråd og taler højt på dette tidspunkt er det forbudt. Efter døden slips hage, lukkede øjne, glatte ben og hænder, dække ansigt og mave for at undgå oppustethed lagt sten (eller noget tungt). I nogle tilfælde udføres "Suvi-mahram" - vask af forurenede dele af kroppen.

Sørg for at læse bønnerne før begravelse begravelse, kaldet "Janazah". Læser sin imam stående nærmest til den afdøde. At sige et bøn beder om favoriserer til den afdøde, om tilgivelse og barmhjertighed hilsen. Buer med bøn ikke begå. Så i publikum spurgte, om noget sent, eller om nogen har det. Begravelse uden at læse denne bøn er ugyldig.

Først da bør begravelsen selv.

Det er svært at beskrive de følelser og følelser, da vi så, hvordan muslimer er begravet. Noget fascinerende, højtidelig og mystisk var i denne ceremoni. Og at inspirere respekt for andre menneskers religion. Usædvanligt højtidelig og smuk, på trods af den forståelse, at for afslutningen af fortiden - det er en stor sorg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.