TravelingHoteller

Hotel Dessole Sea Lion Beach Resort Spa 4 * (foto)

Hvis du planlægger en ferie i Vietnam og kigge efter en komfortable hotel med en stor strand og til en rimelig pris, anbefaler vi som en mulighed for at overveje at placere Dessole Sea Lion Beach Resort Spa 4 * (Nha Trang).

Billeder, placering, beskrivelse

Dette hotel er nye. Så blev det åbnede i april 2014. Det private område er 50 tusind pladsen. meter. Hotel-komplekset ligger på kysten, inden for Nha Trang tæt på Nha Trang. Den nærmeste lufthavn kan nås på bare 10 minutter. Og centrum af Nha Trang er en time væk.

Boliger Dessole Sea Lion Beach Resort Spa 4 *, er et billede af, hvor i dette papir består af 300 standard og familieværelser. Lejlighederne er beliggende i de vigtigste 12-etagers bygning og otte bungalows. Fra vinduerne i det store antal værelser har udsigt over havet. Alle lejligheder er komfortabelt indrettet, er der et LCD-tv med kabelkanaler, aircondition, minibar, badeværelse med hårtørrer. Hele hotellet har gratis internetadgang.

Spisning er organiseret i "ol inclusive" system. Lokal restaurant tilbyder gæsterne fremragende kogte retter både internationale og vietnamesiske køkken.

På hotellet er der sportsfaciliteter, to swimmingpools, barer, parkering, spa, fitness, butik, vaskeri.

Dessole Sea Lion Beach Resort Spa 4 *: bedømmelser af rejsende fra Rusland

I dag, mange turister, når de planlægger turen forsøger at meget omhyggeligt undersøge de vidnesbyrd af mennesker, der har besøgt et bestemt sted. Dette er med til at skabe en mere komplet og tættere på den virkelige situation billede. Men næppe nogen ønsker at blive skuffet, have ankom i en længe ventet ferie. Så vi besluttede at spare dig tid og energi, og tilbyde at uddanne generaliserede kommentarer fra russiske turister opholder sig i dette hotel. Lige bemærke, at næsten alle gæsterne i kommentarerne påpegede, at i deres valg var ikke skuffet. Men lad os alle over i flere detaljer.

Fund boliger

Næsten alle de turister i deres svar, at de var meget tilfredse med deres bolig til rådighed i dette hotel. Så ifølge vores landsmænd, alle lejlighederne er meget rummelige, stilfulde, rene, lyse, nyrenoveret, med fremragende møbler og inventar. I badeværelser er der reserver til kroppen gel, shampoo, sæbe, tandbørste. Rengøres hver dag, og at gøre det effektivt, i modsætning til mange andre hoteller. Håndklæder opdateres flere gange om ugen og sengelinned - én gang i flere dage. Også, maids som nødvendigt genopbygge drikkevarer i minibaren og sæbe toiletartikler i badeværelset. Lille minus nogle gæster følte, at mange balkon udendørs enheder af klimaanlæg fra tilstødende værelser, hvilket skaber en vis støj. Men som bemærket i deres svar, mange turister, lejlighederne kan ikke høre noget. Det eneste, der ikke kan være meget behagelig at sidde på balkonen, men uden at det er muligt at gøre. Hertil kommer, at antallet af gæster siger, at takket være forlader blokken varm luft meget hurtigt tørring af tøj.

Beliggenhed, areal

Med hensyn til sit eget område Dessole Sea Lion Beach derefter Resort Spa er 4 * (Vietnam), i udtalelsen fra vores medborgere, er det helt store og meget veludstyrede. Her kan du tage en behagelig gåtur og finde det perfekte sted for en photo shoot.

hotellets beliggenhed til mange turister så meget. Ifølge dem, trods det faktum, at hotellet er placeret uden for byen og nær det der er ikke noget interessant, havet og stranden her er meget bedre end i Nha Trang. Også i det omkringliggende område er meget renere. Hvis du ønsker at rejse til Nha Trang, kan du gøre det med det medfølgende hotel rumfærgen. Så bussen går til byen tre gange om dagen. På vejen, ifølge beboerne, det tager 30-40 minutter.

mad

I modsætning til mange andre hoteller som Vietnam og andre lande, Dessole Sea Lion Beach derefter Resort Spa er 4 * ikke skuffe sine gæster med hensyn til ernæring. Så vores folk sige, at fødevaren her er meget lækker og meget varieret. Ifølge dem, menuen er altid en perfekt kogt fisk og skaldyr samt salater, forretter, side retter, frugt. Mange gæster også nævne de fremragende lokale kager og desserter. Så vær mentalt forberedt på at samle under ferien et par ekstra kilo. Fredag aften afholdes her vietnamesiske køkken. Ifølge familie rejsende, deres børn og altid havde noget at spise.

helligdage strand

Dette hotel ifølge beboerne, kan prale med en storslået strand. Sand er meget fint og behageligt for fødderne. Indtræden i vandet som sand skrånende. Så turister med børn vil være meget behageligt. Stranden er udstyret nok til alle udfordrere antallet af liggestole med madrasser og parasoller. Der er også en bar med et bredt udvalg af drikkevarer for enhver smag. På stranden kan du også leje udstyr til vandsport. Men ifølge vores medborgere, for tjenesten prisen er urimeligt høje.

Fritid

På hotelområdet er der masser af muligheder for rejsende. Så turisterne Ønsket hotel puljer. De er to. Den ene pool er placeret ved siden af bungalow, det har en afdeling for børn. Her foretrækker at slappe af familier med små børn. På vigtigste pool er altid støjende og sjov. Vand aerobic afholdes her, gæsterne spille vandpolo. Ved siden af de to swimmingpools er udstyret med solterrasse med liggestole og parasoller. Og der er en masse af sol senge, og ifølge vores medborgere, er der ingen grund til at holde dem tidligt om morgenen. Ved siden af poolen bar. Her kan du spise og blive behandlet med alkoholiske eller læskedrikke.

Hele dagen i hotellets animatorer arbejde. Ifølge rejsende, de gør et fremragende stykke arbejde med deres ansvar. Så vil animatorerne tilbyde dig at gøre gymnastik, aerobic, volleyball, vandpolo, til at deltage i sjove konkurrencer, lære sjove dansetrin og meget mere. Så keder her ingen har til.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.